Dobrý den,
prosím o Vaše zkušenosti s přepravou velkého plemene (NO) v prepravce nebo kleci v kufru auta. Rovnou doporučte i konkrétní značku výrobků. Kdysi jsem vozila psa na kšírech na zadním sedadle, což teď už s dětmi nejde. Navíc potřebuji dát do kufru i kočárek, takže nechci nechat psa volně v kufru, aby se o něj nezranil.
Předem děkuji za vaše rady.
Zuzana
zuzzka
napsal(a):
Dobrý den,
prosím o Vaše zkušenosti s přepravou velkého plemene (NO) v prepravce nebo kleci v kufru auta. Rovnou doporučte i konkrétní značku výrobků. Kdysi jsem vozila psa na kšírech na zadním sedadle, což teď už s dětmi nejde. Navíc potřebuji dát do kufru i kočárek, takže nechci nechat psa volně v kufru, aby se o něj nezranil.
Zuzana
Do normálního auta nedáte do kufru klec na NO a kočárek
zuzzka
napsal(a):
Dobrý den,
Zuzana
Hodně bude záležet na tom, jestli máte Mistubishi Pajero a nebo Smart Fortwo.
Uživatel s deaktivovaným účtem

zuzzka
napsal(a):
Takže myslíte, že velkého psa raději v kufru na volno? Je mi jasné, že záleží na velikosti kufru, spíš mě šlo o zkušenosti s klecí/přepravou na velkého psa. Co jsem se dívala na eshopy tak je to cenově hodně rozdílné. To, jestli se mi tam vleze bych pak samozřejmě změřila
Pokud budete mít v kufru další věci - kočárek, atd. musíte tyto věci zabezpečit tak, aby se nemohly navalit či spadnout na psa a zranit ho.