Doporučíte botičky pro psa?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2020 12:00
alfi pav

XXX.XXX.30.253

Dobrý den všem, začala jsem se psem víc chodit, ale je to mohutnější plemeno (30kg pes angl.bulteriér) a začínám si všímat, že se mu místy blbě chodí, hlavně po předních packách, které nesou nejvíc jeho hmotnosti. Polštářky sedřené nemá, jen sem tam citlivější. Mažu mu to, ale asi to stačit nebude.

Oba nás chození baví, pes má kondičku slušnou, ale tohle nás trochu omezuje.

Nemáte někdo tip na kvalitní botičky pro psa, které by byly opravdu vhodné i pro větší psy a vydržely?

Díky

10.4.2020 16:58
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Hurtta

10.4.2020 17:32
alfi pav

XXX.XXX.30.253

GAELLE napsal(a):
Hurtta

Díky

Jak je to s výběrem velikosti u téhle značky, jestli máte zkušenost? Koukala jsem a mají vel. pro šířku packy 7 cm a 8 cm. Můj pes má největší šířku zatížené packy 7,3 cm - podle vás raději tedy větší nebo menší velikost?

10.4.2020 18:51
GAELLE

XXX.XXX.55.67

alfi pav napsal(a):
Díky

Jak je to s výběrem velikosti u téhle značky, jestli máte zkušenost? Koukala jsem a mají vel. pro šířku packy 7 cm a 8 cm. Můj pes má největší šířku zatížené packy 7,3 cm - podle vás raději tedy větší nebo menší velikost?

zkuste se domluvit přímo v eshopu. měli jsme od nich i obleček a postroj a vše bylo top. nevím odkud jste tuším někde na jablonecku je i obchod kde by se dalo vyzkoušet. třeba někdo i tady ještě poradí

Přidejte reakci

Přidat smajlík