Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

AnonymníAnonym

11.4.2020 13:51
AnonymníAnonym

XXX.XXX.158.78

Zdravím chtěl bych se zeptat zda může být pitbull(či jiný větší nebo podobný pes)v bytě. Nikam nemusím času mám dost kdyžtak bych ho mohl nachvíli nechat u rodičů kdybych potřeboval někde jet ale to teď momentálně asi ne :D. Kdyby něco můžete mi doporučit nějáké větší psy do bytu kteří se dají dobře vycvičit a nedělají kravál.. To že sem tam něco provede s tím se musí smířit snad každý co chce psa. Předem díky za odpovědi!

11.4.2020 15:26
rapotacka11

XXX.XXX.212.202

- psy do bytu kteří se dají dobře vycvičit a nedělají kravál.
https://www.ifauna.cz/psi/clanky/r/detail/7888/uzkost-ze-samoty/   

To že sem tam něco provede s tím se musí smířit snad každý 
Já ne. Zařiď, aby se to nestalo! Co mu umíš nabídnout?

https://www.ifauna.cz/psi/clanky/r/detail/7222/chceme-si-poridit-psa-co-vzit-v-uvahu/

Nač pitbula?!
Holky  spíš sbalíš na něco roztomiloučkého.
Psala jsem ti, ať počítáš s problémy, které mohou nastat.
Budeš li muset dát psa pryč a může se to stát, kdo normální si asi vezme pita,
ještě dost možná zkaženýho? 
Rodiče  souhlasí, že budou občas hlídat?

11.4.2020 15:37
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

AnonymníAnonym napsal(a):
Zdravím chtěl bych se zeptat zda může být pitbull(či jiný větší nebo podobný pes)v bytě. Nikam nemusím času mám dost kdyžtak bych ho mohl nachvíli nechat u rodičů kdybych potřeboval někde jet ale to teď momentálně asi ne :D. Kdyby něco můžete mi doporučit nějáké větší psy do bytu kteří se dají dobře vycvičit a nedělají kravál.. To že sem tam něco provede s tím se musí smířit snad každý co chce psa. Předem díky za odpovědi!

Tak dle dostupných videí jsou bull plemena zrovna mistři v demolování bytu. V těsném závěsu se drží labrouši

11.4.2020 16:00
Tuvalu

XXX.XXX.173.3

Co můžete psovi nabídnout? On se pitbul nespokojí jen s vyvenčením na sídlišti .Není to pes pro každého a už vůbec ne na nějaké frajeřinky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík