Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.4.2020 07:30
Tuvalu

XXX.XXX.173.3

Ano :)
V Česku vím, jen o jednom člověku který toto plemeno vlastní. Každopádně myslím, že těch lidí bude víc. Vzhledově se mi líbí, povahu neznám tudíž nemohu soudit. Jsou v ČR vůbec nějaké chs?

15.4.2020 10:06
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Já nějak v exteriéru nevidím rozdíl proti kelpii. Ale taktéž neznám povahu. Ale třeba dá Tuvalu kontakt na českého majitele, ať můžete zjistit víc.

15.4.2020 11:54
Tuvalu

XXX.XXX.173.3

Dasvo napsal(a):
Já nějak v exteriéru nevidím rozdíl proti kelpii. Ale taktéž neznám povahu. Ale třeba dá Tuvalu kontakt na českého majitele, ať můžete zjistit víc.

Já když ji viděla poprvé na videu řekla jsem, že je to kelpie. Že existuje vůbec něco jako australská koolie jsem neměla ani páru :). Jinak slečna (paní 🤔) co toto plemeno má má yt kanál . Kde natáčí krátká videa právě se svými psy. Jedna fena je právě australská koolie a slečna má i borderky. Když tak ji asi zkuste napsat do komentáře nebo se jí zeptejte na email. Já ji nikdy nepsala tak nevím. Určitě by vám, ale mohla pomoci. . Odkaz mi nejde vložit každopádně na YouTube se jmenují :Simplecrazybocs
Pokud vám to nepůjde vyhledat zkuste si do vyhledávače napsat :My life with australian koolie. (jedno z jejich videí, mě to kanál v pořádku našlo)

15.4.2020 12:03
Gojinka

XXX.XXX.66.196

Zrovna nedávno na jsem FB shlédla zajímavý dokument -akorát je v angličtině.

Posílám odkaz:

https://www.facebook.com/groups/koolieclubaust/permalink/3054765841248088/

sablee

15.4.2020 19:35
sablee

XXX.XXX.168.68

Děkuju moc za odpovědi, já na ní totiž nějak omylem narazila na internetu a moc mě zaujala tak se tak pro zajímavost ptám. Určitě se kouknu.

17.4.2020 01:27
Evv

XXX.XXX.99.8

Co vím tak je chovatelská stanice v Polsku, myslím že pár by jich mělo být v Německu a tuším ve Švýcarsku?
Ale pořád je to plemeno které se chová převážně na práci...

Přidejte reakci

Přidat smajlík