Zdravím, před asi hodinou a půl jsem byla venku se psem (3 měsíce, 3,5 kg). Ležela tam sousedka a opalovala se. Pes za ní běžel a ona celá šťastná se s ním začala mazlit. Po chvíli se začala smát, že ji pes olizuje. Že se natřela čokoládovým máslem. Že ji to asi chutná. No ve mě hrklo. Psa jsem sbalila a utíkala domů hledat něco o psech a čokoládovém másle. Ale nic jsem nenašla. Já jsem trochu hysterická. Co se zdraví mého psa týče. Tak jsem teď dost v nervech, jestli ji to neublíží. Četla jsem příznaky. Že by měl být pes i nějaký hyperaktivní. Ale ona teď chrape vlastně, jak jsme přišli z domu, tak jedla králíči maso s rýží. Tak se najedla a teď spí. Bude to v pohodě? Veterinářka mi nebere telefon. Prosím o rady. Vyvolávat zvracení asi smysl nemá, když jen olízala to máslo. To už se určitě vstrebalo
lesnížínka
napsal(a):
Přestaňte plašit, o nic nejde, nevím čím přesně byla sousedka natřená, jestli čistým kakovým máslem, či výrobkem z něho, ale každopádně z ní pes slíznul tak maximálně stopové množství, kde by jste ten theobromin ani nenašla. Takže klid.
Děkuju moc. Bylo to asi ale čisté kakaové máslo. Měla ho v misce. Ale jen to olízala z jejich rukou. Zatím pořád ještě spinká..
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nejste trochu hysterická, vy jste hysterická obrovsky a neuvěřitelně. Pes olīzal trochu pleťového krémů z čehož mu vůbec nic nebude.