Zuzana.kk

XXX.XXX.242.123
Dobry den. Chtela bych doma zkusit usit obojek a oblecek pro sveho hafana. Material mam i nejake strihy. Prosim najde se tady nejaka dobra duse ktera mi poradi typ jehly,nite a jaky steh pouzit?Pripadne by mi poradila kdyz budu v koncich? Jsem zacatecnik a poleno k tomu. Idealne pokud mate mesenger nebo wats up pripadne mail. Napsala bych co mam za materialy. Dekuji mockrat za rady.
Já teda šiju už nějakou dobu a i když se mám pořád kde zlepšovat, sama o sobě bych nenapsala, že jsem poleno. Přesto bych do obojku ani kšírů nešla a to proto, že obojky, postroje a vodítka potřebujete mít pořádně funkční, pevné, u postrojů navíc tak, aby správně seděly a psovi neničily páteř atd...
Jako "začátečník a poleno k tomu" si radši nechte ušít a zkuste se pro začátek realizovat někde jinde. Nemyslím si, že je to dobrý nápad. Co když vám pes v nějaké situaci zatáhne a váš výtvor to nevydrží?
Ale jestli jinak nedáte, návod na obyčejný obojek najdete třeba tady: https://halifaxdogventures.com/2016/09/29/diy-adjustable-dog-collar-tutorial/
rapotacka11
napsal(a):
Idealne pokud mate mesenger nebo wats up pripadne mail
PROČ?
Proč ne sem?
Já Vám neporadím,ale ...
u oblečku mi vyhovuje výhradně zapínání na zádech,
ne na bříšku, nemusím psa všelijak převracet.
Upřímně - obleček se zapínáním na zádech bych nechtěla - asi by moc nechránil proti dešti, ne?
Zapínání na bříšku jsem u oblečku ještě neviděla, téměř u všech jsem měla sucháče na bocích případně byly úplně bez zapínání (termotriko).