Rotvajler s PP

Prodám Rotvajlera - Chovatelská stanice Divoká růže přijímá rezervace na št...
DohodouRokyček
XXX.XXX.192.137
Našemu Rokymu je už 14 let.Cekal na syna až se vrátí. Po roce se syn vrátil a Roky během měsíce hodně zhubnul.Predtim byl též hubený ale šlo to.Chodila jsem s nim ven,kratke procházky, bastil granule.Chutnalo mu ,ale teď vše vyzvraci.Syn říká co sežere tak vyzvraci.Proto tolik z zhubnul.Vlastne během 14cti dnů.Neknuci, jen hodně polehava a neudrží stolici. Myslíte,že je čas aby odešel?Aby jsme ho vzali k veterináři?Já nechci, ale nechci aby se trápil.A trápí se?Já už nevím.Je mi do pláče.
To si musíte rozhodnout sama, ale dle popisu bych ho už dál netrápila a pomohla mu odejít. Chápu, že je Vám ho líto, je to těžké rozhodnutí, ale jestli jen leží, nejí a když už, tak zvrací, neudrží stolici... To není život a myslím, že ani pejsek nemůže mít z takového života radost. Abyste si pak nevyčítala, že jste ho měla nechat odejít už mnohem dříve.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Rokyček
napsal(a):
Našemu Rokymu je už 14 let.Cekal na syna až se vrátí. Po roce se syn vrátil a Roky během měsíce hodně zhubnul.Predtim byl též hubený ale šlo to.Chodila jsem s nim ven,kratke procházky, bastil granule.Chutnalo mu ,ale teď vše vyzvraci.Syn říká co sežere tak vyzvraci.Proto tolik z zhubnul.Vlastne během 14cti dnů.Neknuci, jen hodně polehava a neudrží stolici. Myslíte,že je čas aby odešel?Aby jsme ho vzali k veterináři?Já nechci, ale nechci aby se trápil.A trápí se?Já už nevím.Je mi do pláče.
...syn se vrátil a Roky sám v sobě splnil své psí poslání, ať mu syn na oplátku přivede veterináře a nechá ho důstojně odejít.....