lil.rumik
napsal(a):
Máme štěně labradora.
To jsme nezkoušeli, jen mě zajímá jestli je ten štěněcí v něčem jiný, kromě názvu, od klasického šamponu pro dospělé psy :)
Co jsem měla šampon pro štěňata, tak byl hlavně neparfemovaný, nebarvený- -prostě úplně čirý, bez vůně/zápachu, pouze mydlil.
Taky jsme párkrát na prasátko museli použít už v raném věku , teď má 10měsíců a ještě nám to první balení 200ml nedošlo, nicméně druhé už mám koupené na dospělé psy a ten je (k mému překvapení) modrý a voňavý ...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já šampon na psa nepoužila nikdy.....
Terapeutka
napsal(a):
Co jsem měla šampon pro štěňata, tak byl hlavně neparfemovaný, nebarvený- -prostě úplně čirý, bez vůně/zápachu, pouze mydlil.
Taky jsme párkrát na prasátko museli použít už v raném věku , teď má 10měsíců a ještě nám to první balení 200ml nedošlo, nicméně druhé už mám koupené na dospělé psy a ten je (k mému překvapení) modrý a voňavý ...
Smím se zeptat jakou značku jste měli? 😇
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.37.73
My vždycky kdyz bylo nutno necim vzit použili kapku loc. Stacilo. Pes cistej nesmrdel srst krasna. Nikdy zadnej problem. Prosim toto neni navod na caste pouziti ale jako nouzovka uplna pohoda

Tak já se přiznám, že šampon na štěňata-speciál jsem neměla nikdy...na afgána jsem používala šampon s norkovým olejem - doporučený chovatelkou a kondicionér...afgán se koupat musel, protože jako mladej byl prase neskutečný. To člověk vyrazí s krásným atraktivním psem...aristokratem už od pohledu, takže jde hrdě a s hlavou vztyčenou, pes se vedle něj nese...no a domů by šel nejraději kanálama, protože pes se vyválel v hovnech...což mu evidentně nevadí...a nese se hrdě i domů.
Současné psy jsem jako štěňata musela vykoupat snad dvakrát, protože se taky vyváleli v nějakém fujtajblu....a protože aktuálně doma žádný psí šampon nebyl...a koupání se nedalo ze zřejmých důvodů odložit, tak jsem použila šampon dětský.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
My vždycky kdyz bylo nutno necim vzit použili kapku loc. Stacilo. Pes cistej nesmrdel srst krasna. Nikdy zadnej problem. Prosim toto neni navod na caste pouziti ale jako nouzovka uplna pohoda
použili kapku loc
čeho kapku?

Atheira
napsal(a):
LOC by měla být značka čisticích prostředků. Jedni známí to používali. Ale jsou to prostě normální prostředky do domácnosti. Stoly, podlahy, stěny, koberce, sanita... Myslím, že psi fakt nejsou cílovka....
Ahaaa
Diky.
Pouzila bych detsky sampon teda radsi
Doporučuju pořídit suchý šampon. Pokud pes není vyválený v tekutým hnoji nebo úplně rozkládající se mršině,bohatě stačí a nemusí se pes celý koupat. Vlastně jsem ze svých stávajících psů asi žádného nešamponovala. Na smrdutou babču,kterou jsem si vzala z útulku a smrděla na dálku,jsem tehdy na rychlo koupila dětský johnson. Ale jinak na labíky šampony nemám. Dlouhosrstý psi jsou něco jiného
Bertik005

XXX.XXX.214.134
Psi šampon nikdy nepoužívám. Je to pouze chemie. Mnohem lepší a šetrnější jsou novorozenecka mydla a sampony. Takže na radu 2 veterinaru pouze novorozenec kosmetika je-li třeba.