Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2020 14:08
lil.rumik

XXX.XXX.143.102

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda je nutný šampon přímo pro štěňata nebo se může použít klasický šampon pro psy? :) Nikde jsem nenašla jestli je to nutné, štěňátko se nám vyválélo během procházky v nějaké špíně a bylo by dobré ho umýt.

Předem děkuji za odpověď :)

26.4.2020 14:56
GAELLE

XXX.XXX.55.67

nestačila by čistá voda či jen otřít hadrem? záleží jakou srst plemeno má

26.4.2020 15:09
lil.rumik

XXX.XXX.143.102

GAELLE napsal(a):
nestačila by čistá voda či jen otřít hadrem? záleží jakou srst plemeno má

Máme štěně labradora.
To jsme nezkoušeli, jen mě zajímá jestli je ten štěněcí v něčem jiný, kromě názvu, od klasického šamponu pro dospělé psy :)

26.4.2020 16:49
Terapeutka

XXX.XXX.69.29

lil.rumik napsal(a):
Máme štěně labradora.
To jsme nezkoušeli, jen mě zajímá jestli je ten štěněcí v něčem jiný, kromě názvu, od klasického šamponu pro dospělé psy :)

Co jsem měla šampon pro štěňata, tak byl hlavně neparfemovaný, nebarvený- -prostě úplně čirý, bez vůně/zápachu, pouze mydlil.
Taky jsme párkrát na prasátko museli použít už v raném věku , teď má 10měsíců a ještě nám to první balení 200ml nedošlo, nicméně druhé už mám koupené na dospělé psy a ten je (k mému překvapení) modrý a voňavý ...

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.4.2020 16:58

Já šampon na psa nepoužila nikdy.....

26.4.2020 19:41
lil.rumik

XXX.XXX.143.102

Terapeutka napsal(a):
Co jsem měla šampon pro štěňata, tak byl hlavně neparfemovaný, nebarvený- -prostě úplně čirý, bez vůně/zápachu, pouze mydlil.
Taky jsme párkrát na prasátko museli použít už v raném věku , teď má 10měsíců a ještě nám to první balení 200ml nedošlo, nicméně druhé už mám koupené na dospělé psy a ten je (k mému překvapení) modrý a voňavý ...

Smím se zeptat jakou značku jste měli? 😇

Neregistrovaný uživatel

26.4.2020 20:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.37.73

My vždycky kdyz bylo nutno necim vzit použili kapku loc. Stacilo. Pes cistej nesmrdel srst krasna. Nikdy zadnej problem. Prosim toto neni navod na caste pouziti ale jako nouzovka uplna pohoda

26.4.2020 21:52

Tak já se přiznám, že šampon na štěňata-speciál jsem neměla nikdy...na afgána jsem používala šampon s norkovým olejem - doporučený chovatelkou a kondicionér...afgán se koupat musel, protože jako mladej byl prase neskutečný. To člověk vyrazí s krásným atraktivním psem...aristokratem už od pohledu, takže jde hrdě a s hlavou vztyčenou, pes se vedle něj nese...no a domů by šel nejraději kanálama, protože pes se vyválel v hovnech...což mu evidentně nevadí...a nese se hrdě i domů.

Současné psy jsem jako štěňata musela vykoupat snad dvakrát, protože se taky vyváleli v nějakém fujtajblu....a protože aktuálně doma žádný psí šampon nebyl...a koupání se nedalo ze zřejmých důvodů odložit, tak jsem použila šampon dětský.

27.4.2020 08:09
Terapeutka

XXX.XXX.150.101

lil.rumik napsal(a):
Smím se zeptat jakou značku jste měli? 😇

Nic speciálního, koupila jsem ho v lídlu, nějaká jejich značka, asi za 40kč

U nás sloužil hlavně jako "odhovňovač", "odmršinovač" a pod., prostě když už voda nestačí

27.4.2020 10:57

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
My vždycky kdyz bylo nutno necim vzit použili kapku loc. Stacilo. Pes cistej nesmrdel srst krasna. Nikdy zadnej problem. Prosim toto neni navod na caste pouziti ale jako nouzovka uplna pohoda

použili kapku loc

čeho kapku?

27.4.2020 11:23
Atheira

XXX.XXX.209.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
použili kapku loc

čeho kapku?

LOC by měla být značka čisticích prostředků. Jedni známí to používali. Ale jsou to prostě normální prostředky do domácnosti. Stoly, podlahy, stěny, koberce, sanita... Myslím, že psi fakt nejsou cílovka....

27.4.2020 11:32

Atheira napsal(a):
LOC by měla být značka čisticích prostředků. Jedni známí to používali. Ale jsou to prostě normální prostředky do domácnosti. Stoly, podlahy, stěny, koberce, sanita... Myslím, že psi fakt nejsou cílovka....

Ahaaa
Diky.

Pouzila bych detsky sampon teda radsi

27.4.2020 12:26
janaa

XXX.XXX.149.26

Doporučuju pořídit suchý šampon. Pokud pes není vyválený v tekutým hnoji nebo úplně rozkládající se mršině,bohatě stačí a nemusí se pes celý koupat. Vlastně jsem ze svých stávajících psů asi žádného nešamponovala. Na smrdutou babču,kterou jsem si vzala z útulku a smrděla na dálku,jsem tehdy na rychlo koupila dětský johnson. Ale jinak na labíky šampony nemám. Dlouhosrstý psi jsou něco jiného

Bertik005

20.6.2020 19:37
Bertik005

XXX.XXX.214.134

Psi šampon nikdy nepoužívám. Je to pouze chemie. Mnohem lepší a šetrnější jsou novorozenecka mydla a sampony. Takže na radu 2 veterinaru pouze novorozenec kosmetika je-li třeba.

Přidejte reakci

Přidat smajlík