Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Joštová

27.4.2020 13:51
Joštová

XXX.XXX.36.137

Dobrý den, moje fenka si nechce hrát, je jí 16měsíců, když ukážu hračku tak se naní ani nepodívá vůbec jí nezajímá 😔nemáte radu jak aby jí zajímala ?

27.4.2020 14:35
Jackousek

XXX.XXX.22.27

Dobrý den, třeba pro ni nemate dostatečně zajímavou hračku na hrani. Zkuste nějakou jinou, pískací, chrastící nebo něco a zkuste ji vyprovokovat ke hře. Třeba to bude fenecka, která nebude tak hravá 😊

27.4.2020 14:48
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.53.29

Jackousek napsal(a):
Dobrý den, třeba pro ni nemate dostatečně zajímavou hračku na hrani. Zkuste nějakou jinou, pískací, chrastící nebo něco a zkuste ji vyprovokovat ke hře. Třeba to bude fenecka, která nebude tak hravá 😊

Hračka sama o sobě pro spoustu psů není hračkou - je to prostě jen nějaký předmět (asi jako vypnutý mobil/tabtet).
Aby byla pro psa zajímavá, tak ji páneček musí dát život, a udělat z ní něco, co se chová jako kořist.

27.4.2020 17:39
Tuvalu

XXX.XXX.173.3

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Hračka sama o sobě pro spoustu psů není hračkou - je to prostě jen nějaký předmět (asi jako vypnutý mobil/tabtet).
Aby byla pro psa zajímavá, tak ji páneček musí dát život, a udělat z ní něco, co se chová jako kořist.

Ještě mě napadá, teď se dělají hračky typu kožešiny a ty jsou pro spoustu psů zajímavější než plyšák či gumová kost. Ono spoustu lidí si myslí, že pes si bude hrát sám od sebe, ale jak už tady bylo řečeno "mrtvá" kořist je pro psa nezajímavá. Zkuste ji vláčet po zemi, provokovat psa ke hře nebo ji vemte k pejskům kteří si hrají rádi.

27.4.2020 18:38
GAELLE

XXX.XXX.55.67

jaké plemeno je pes? některé psy hračky moc nezajímají. Zkuste tenisák, přetahování uzlem nebo hadrem

Joštová

10.5.2020 23:25
Joštová

XXX.XXX.36.137

Plemeno je Border Colie, máme různé hračky, míčky,míčky s provázkem pulerry, přetahovadla,kožešinu atd...Moc jsem se těšila že s níbudu dělat agi ale ona před tím útíká a jakoby se tý skočky bála😔...žádný sport jí nebaví je jí 16 měsíců, a má pp

11.5.2020 01:26
rapotacka11

XXX.XXX.212.202

Pes si sám s hračkou nehraje. Mus ísi s ním
odmalinka hrát majitel.
Agility si určitě oblíbí. Musíte trpělivě zkoušet
a nechat si poradit. Proč jste nezačali dříve?

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.5.2020 08:41

Musite ji naucit - si hrat.
Nekdy to tak proste je a pes se to opravdu uci.
Ale naucit se to da téměř každý pes. A urcite to, ze si pes rad nejak hraje - musi predchazet jakémukoliv jinému požadavku.
Nebudou ji "bavit zadne sporty" - když nemate jak je odmenovat.

11.5.2020 09:57
Tuvalu

XXX.XXX.172.161

Tak když už nemá zájem o hračky zkuste ji motivovat na pamlsky.Já běhám agility s mým xborderákem který taktéž hračky nemusí a jde to. A pokud ji nebaví agi jak vy píšete zkuste třeba dogdancing, pasení apod.

11.5.2020 10:03

nedávno jsem četla článek: http://www.psi.tomczik.cz/clanky/jak-rozehrat-psa
možná pomůže, možná ne, paní/slečna má i poradenství na FB, případně i klasické osobní...

Přidejte reakci

Přidat smajlík