CHS (meho otce) pod SKJ je mozno prevest pod CMKU na mou osobu!?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Michalkkka

27.4.2020 20:28
Michalkkka

XXX.XXX.35.79

Dobry den, ked som este nebola plnoleta zalozili sme CHS a ta je napisana na mojho otca a vedena pod SKJ. Ja uz mam trvaly pobyt v CR a premyslam o pokracovani v chove. Da sa tato chs previest? Na moju osobu? Dakujem

27.4.2020 20:58
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.53.29

Michalkkka napsal(a):
Dobry den, ked som este nebola plnoleta zalozili sme CHS a ta je napisana na mojho otca a vedena pod SKJ. Ja uz mam trvaly pobyt v CR a premyslam o pokracovani v chove. Da sa tato chs previest? Na moju osobu? Dakujem

Tento dotaz bych směřovala spíš na ČMKU - převést CHS na Vás půjde určitě, ale pokud nemáte české občanství, tak pouhý trvalý pobyt asi stačit k převedení pod ČMKU nebude.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.4.2020 22:00

dejte ten dotaz sem -odpovidaji rychle:

https://www.cmku.cz/cz/poradna-157

27.4.2020 22:39

Reálně pokračovat v chovu pod SKJ můžete i v ČR, resp. v jiné zemi, než kde je ChS registrována. Jen ta administrativa je trochu dál, někdy je potřeba fyzická přítomnost, hlavně u uchovnění, ale tak dá se předpokládat, že se akcí na Slovensku i tak budete účastnit.

28.4.2020 07:09

Reálně pokračovat v chovu pod SKJ

jestli tady nejde hlavne o to, ze to není jeji chovka

28.4.2020 23:34

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Reálně pokračovat v chovu pod SKJ

jestli tady nejde hlavne o to, ze to není jeji chovka

A jaký je problém, pokud bude chovka převedena na dceru se slovenským občanstvím?

29.4.2020 07:38

A jaký je problém, pokud bude chovka převedena na dceru se slovenským občanstvím?

ze zije tady a asi i tady bude odchovávat stenata?
proc něco odrbavat, když to je bezny požadavek - a jde uplne normalne zlegalizovat?

29.4.2020 10:24
keissa

XXX.XXX.155.174

Michalkkka napsal(a):

Chovka není registrovana na adresu ani státní příslušnost ani na členství v kteremkoliv klubu ,ale na osobu .. chovku mužete zdědít darovat , převest na jinou osobu , pokud změnite bydliště ,zem tak musíte za poplatek změnit i adresu ..

29.4.2020 23:21

ze zije tady a asi i tady bude odchovávat stenata?
proc něco odrbavat, když to je bezny požadavek - a jde uplne normalne zlegalizovat?

Oká, beru zpět, administrativně to není takový problém.

Přidejte reakci

Přidat smajlík