DOVOZ

XXX.XXX.0.78
Dobrý den,
mám zaplacenou docela vysokou zálohu za štěňátko malého plemene u chovatele z Moskvy.Zálohu jsem zaplatila pár dní před tím, než se zavřely hranice a přestaly létat letadla.
Původně měla chovatelka přiletět i s pejskem, aby nad ním byl dohled po celý let.
Momentálně to možné, vzhledem k situaci, není.
Štěně je již kompletně zaočkované, čipované, má 4 měsíce. Ráda bych ho měla co nejdříve, aby dobře proběhlo seznámení s našimi již třemi stávajícími psími kamarády..
Nemáte prosím nějaký typ na solidní přepravní společnost, co jezdí Rusko, resp. Moskvu?
Předem moc děkuji a klidné dny všem
DOVOZ
napsal(a):
Dobrý den,
mám zaplacenou docela vysokou zálohu za štěňátko malého plemene u chovatele z Moskvy.Zálohu jsem zaplatila pár dní před tím, než se zavřely hranice a přestaly létat letadla.
Původně měla chovatelka přiletět i s pejskem, aby nad ním byl dohled po celý let.
Štěně je již kompletně zaočkované, čipované, má 4 měsíce. Ráda bych ho měla co nejdříve, aby dobře proběhlo seznámení s našimi již třemi stávajícími psími kamarády..
Nemáte prosím nějaký typ na solidní přepravní společnost, co jezdí Rusko, resp. Moskvu?
Troll???
Jak máte ošetřeno to, že jste zaplatil/a "docela vysokou zálohu" za štěně. Obávám se, že se s penězi můžete rozloučit. Vždyť je to tu furt a furt.
DOVOZ
napsal(a):
Dobrý den,
A i kdyby to byl čistě náhodně legální obchod, tak se obávám, že vzhledem k mezinárodní situaci si na to štěně ještě hodně dlouho počkáte... Já teď zjišťovala (kvůli studentům), jak je to s jejich možností přijet na pár dní do ČR jen ze Slovenska (kvůli zkoušce). Musí si nechat udělat test na koronavirus u nich, pak počkat nějaký čas (snad 14 dní?), a v ČR test zopakovat. To vše jako samoplátci a prý ty dva testy by je stály asi 300 Euro. Což je poměrně síla.
Tak nemusí to být hned troll.. minulý víkend se mi podařilo dostat (legálně) štěně do Maďarska a já pomáhala převézt (také legálně) štěňata ze Slovenska do Nizozemí.. Formou jakési štafety mezi příslušníky jednotlivých států.. Na všech hranicích probíhalo vše bez problémů za více či méně přísného dozoru hraničních stráží. Třeba by to takto šlo i z Ruska, ačkoliv je blbý, že o leží mimo EU.
Uživatel s deaktivovaným účtem

fikovnice
napsal(a):
Troll???
Jak máte ošetřeno to, že jste zaplatil/a "docela vysokou zálohu" za štěně. Obávám se, že se s penězi můžete rozloučit. Vždyť je to tu furt a furt.
proc troll??
však to je normalni dotaz v tehle době.
každý, kdo prodal, koupil, chce kryt venku- resi ze dne na den, jak s tim zvířetem cestovat.
podle zprav co mame aktualne - EU uz jde. ale nic vic.
fikovnice
napsal(a):
Troll???
Tohle nevypadá na trolla - tohle je běžný postup i při koupi štěněte s PP (ona ta letenka se psem na palubě totiž výjde levněji, než když pes cestuje bez doprovodu)
DOVOZ

XXX.XXX.0.78
Troll opravdu nejsem...
Štěně je z velmi renomované chovatelské stanice. Má špičkové předky a proto i jeho cena (a tím zaplacená záloha) byla dost vysoká..Na volné štěně z této ch.st, která má pořadníky sakra dopředu, čekám už skoro 3 roky..
Ráda si na něj počkám, jen mám strach, jak ho pak jako staršího příjmou moji, již dospělí psi..
Uživatel s deaktivovaným účtem

uz se to cestovani pomalu rozhybava
kontaktujte nejakou prepravni společnost- hlidaji si nejaktualnejsi moznosti.
DOVOZ
napsal(a):
Troll opravdu nejsem...
Štěně je z velmi renomované chovatelské stanice. Má špičkové předky a proto i jeho cena (a tím zaplacená záloha) byla dost vysoká..Na volné štěně z této ch.st, která má pořadníky sakra dopředu, čekám už skoro 3 roky..
Ráda si na něj počkám, jen mám strach, jak ho pak jako staršího příjmou moji, již dospělí psi..
Omlouvám se Vám za svoji paranoiu a přeji, ať máte bafušu co nejdříve doma!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.191
Znam jen ty české a ty rusko nedelaji ale jedna rakouska myslim jezdila i tam. Jediny dalsi kdo vim ze resi dovoz zvirat tam odtud jsou chovatele achaltekinskych koni. Jinak netusim bohuzel.