Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dogslover

29.4.2020 22:51
Dogslover

XXX.XXX.150.52

Zdravím, potřebuji poradit nějaké psí plemena. Nějaké požadavky...pejsek by měl umět Dogfrisbee, nějaké ty triky, dlouhé procházky, nebo klidně i kempování, prostě cokoliv v přírodě, měl by mít rád vodu, neměl by být problém s cestováním (př. autem,vlakem...atd.) Nemusí být uštěkaný, ale kdyby, tak co už, přece jen pes, který štěká, nekouše. Měl by mít rád dobrodružství, neměl by vyvolávat konflikty s jinými psy, nebo zvířaty, neměl by mít lovecký pud, neměl by být velký problém se srstí, měl by být kamarádský, věrný a láskyplný, nikdy by si neměl dovolit vrčet, nebo zaútočit na člověka, psa ani ostatní zvíře, no a to je tak všechno. Děkuju moc za všechny odpovědi.

29.4.2020 23:40
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.53.29

Dogslover napsal(a):
Zdravím, potřebuji poradit nějaké psí plemena. Nějaké požadavky...pejsek by měl umět Dogfrisbee, nějaké ty triky, dlouhé procházky, nebo klidně i kempování, prostě cokoliv v přírodě, měl by mít rád vodu, neměl by být problém s cestováním (př. autem,vlakem...atd.) Nemusí být uštěkaný, ale kdyby, tak co už, přece jen pes, který štěká, nekouše. Měl by mít rád dobrodružství, neměl by vyvolávat konflikty s jinými psy, nebo zvířaty, neměl by mít lovecký pud, neměl by být velký problém se srstí, měl by být kamarádský, věrný a láskyplný, nikdy by si neměl dovolit vrčet, nebo zaútočit na člověka, psa ani ostatní zvíře, no a to je tak všechno. Děkuju moc za všechny odpovědi.

Tak až toho dokonalého a od přírody vychovaného najdete, tak detre ostatním tip - takového psa marně hledají skoro všichni...

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.4.2020 23:42

Ideální bude plyšový. Akorát teda nevím, jak bude zvládat to dogfrisbee...

29.4.2020 23:45
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.53.29

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ideální bude plyšový. Akorát teda nevím, jak bude zvládat to dogfrisbee...

Normálně - jednou rukou hodíte frisbo, a druhou psa🤪

29.4.2020 23:49
GAELLE

XXX.XXX.55.67

jo plyšák bylo první co mne napadlo

29.4.2020 23:50

30.4.2020 06:54

tenhle to i chyti

To je skoro reklama - nekupujte psa, pořiďte si dítě

30.4.2020 08:18

Ale aspoň někdo napsal upřímný popis toho, co by chtěl Plyšák ideál

30.4.2020 08:29
Atheira

XXX.XXX.209.8

Mně na tom přišlo takový až jako vtipný, že vlastně jediný, s čím se dá pes jako reálně vybrat - co člověk nijak neovlivní - je asi jenom ta srst a eventuálně ještě ten lovecký pud.
Jinak je to celý o náhodě (voda, frisbee,...) a výchově.
ALE! jako malá jsem měla takovýho (asi špice) bílýho smetáka na růžový šňůře na baterky. A ten, když se zmáčkl správný čudlík, dělal i přemety! Možná bude ještě u rodičů na půdě. Kdybyste upustil od těch problémů se srstí... Uznejte, po těch letech bude bílý špic jeden šedivej cucek... sepíšu vám na něj adopční smlouvu.

30.4.2020 08:37
Kvočna350

XXX.XXX.144.38

Bordel kolie

To je úžasné plemeno

Splňuje vše co by jste potřebovala

30.4.2020 08:43

Kvočna350 napsal(a):
Bordel kolie

To je úžasné plemeno

Podle mě teda spíš bernardýn.

30.4.2020 08:43

"Mně na tom přišlo takový až jako vtipný, že vlastně jediný, s čím se dá pes jako reálně vybrat - co člověk nijak neovlivní - je asi jenom ta srst a eventuálně ještě ten lovecký pud.
Jinak je to celý o náhodě (voda, frisbee,...) a výchově."

ale není pravda
asi si s takovými požadavky může škrtnout pastevce, molossy, plemena primitivní, obecně velká a obří plemena, lovecká (i když některá už asi budou spíše "lovecká"), a to nikoliv jen na základě srsti a loveckého pudu.

30.4.2020 08:45

Kvočna350 napsal(a):
Bordel kolie

To je úžasné plemeno

To je nějaké nové plemeno vyšlechtěné v bordelu?

30.4.2020 08:46

Kvočna350 napsal(a):
Bordel kolie

To je úžasné plemeno

...a umí to všechno dočista sama.....jen tak z ničehož nic....a pak se z toho všeho zblázní pes i jeho majitel.....

30.4.2020 08:55
Atheira

XXX.XXX.209.8

"Mně na tom přišlo takový až jako vtipný, že vlastně jediný, s čím se dá pes jako reálně vybrat - co člověk nijak neovlivní - je asi jenom ta srst a eventuálně ještě ten lovecký pud.

ale není pravda
asi si s takovými požadavky může škrtnout pastevce, molossy, plemena primitivní, obecně velká a obří plemena, lovecká (i když některá už asi budou spíše "lovecká"), a to nikoliv jen na základě srsti a loveckého pudu.

edit: omlouvám se, špatně jsem četla, takže to, co jsem tu teď napsala jako odpověď, nedávalo smysl :D

30.4.2020 08:58

ale není pravda

muj moloss třeba všechny ty požadavky splnuje
pravda -jen jeden ze tri -ale splnuje je bezezbytku

ale me teda vždycky, když takovehle požadavky ctu porad napada jedine - co se pak stane se psem, když se mu nepovede je naplnit ?

30.4.2020 09:32

muj moloss třeba všechny ty požadavky splnuje
pravda -jen jeden ze tri -ale splnuje je bezezbytku

ale me teda vždycky, když takovehle požadavky ctu porad napada jedine - co se pak stane se psem, když se mu nepovede je naplnit ?

Pověsi se za uši do průvanu, aby si pamatoval jak se má chovat 😁 nebo se z něj udělá předložka před krb 😊

30.4.2020 09:43
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.53.29

Pověsi se za uši do průvanu, aby si pamatoval jak se má chovat 😁 nebo se z něj udělá předložka před krb 😊

Ne, hodí se v roce k darování na bazoš a ifaunu🤮

30.4.2020 11:35

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Ne, hodí se v roce k darování na bazoš a ifaunu🤮

Rok je moc pozdě, většinou v 6-9 měsících

30.4.2020 17:30
tero

XXX.XXX.237.122

Pudl.

Přidejte reakci