Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den,
ještě jsem tímto způsobem nekrmila, ale chci začít. Zajímá mě pár věcí.
Jak začít u štěněte?
Je lepší a levnější objednávat přes e-shopy, které jsou na BARF zaměřené nebo stačí brát od řezníků a kupovat v lidských obchodech? Taky popřípadě odkud objednáváte vy.
Kolik je potřeba místa v mrazáku?
A jak to řešíte u vícedenního cestování?

..pěkná knížka od Kateřina Novosádová "BARF" vydavatelství PLOT....tak neví se jak velký je váš pes, tudíž se neví kolik se objedná masa a tudíž se ani nemůže vědět kolik místa v jak velkém mrazáku, to si musíte odpovědět sama.....já začala mletým hovězím od řezníka (pro papillona - 3 kilový pes) a pak si objednala od firmy Žufrik - velký výběr, dovážka do domu......ale poradí vám tady opravdu zkušení barfaři, já jsem v začátcích.....

napsal(a):
..pěkná knížka od Kateřina Novosádová "BARF" vydavatelství PLOT....tak neví se jak velký je váš pes, tudíž se neví kolik se objedná masa a tudíž se ani nemůže vědět kolik místa v jak velkém mrazáku, to si musíte odpovědět sama.....já začala mletým hovězím od řezníka (pro papillona - 3 kilový pes) a pak si objednala od firmy Žufrik - velký výběr, dovážka do domu......ale poradí vám tady opravdu zkušení barfaři, já jsem v začátcích.....
Děkuji.

Co se týče místa v mrazáku, my jsme měli vyhrazený jeden ze tří šuplíků a vešlo se do toho cca 12 kg mletin (ale nesměly být v šišce, v takovým tom salámovým balení). Kusovýho masa by se vešlo míň.
Cestování jsem řešila granulema.
Pokud jste už rozhodnutá pro ausíka, pro dospělého psa počítejte cca půl kila masa+kostí+vnitřností denně.
Weby si projděte a koukněte sama, kam kdo zaváží a jaké ceny mají.
O krmení masem je i na netu plno článků, vyšla i knížka BARF pro štěňata, ale úplně stačí ta od Novosádové, co vám tu už byla doporučená. Základy jsou i na www.manwe.eu .
Při cestování krmím granulemi nebo konzervami, mí psi s tím problém nemají.