Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bordicka

30.4.2020 15:40
Bordicka

XXX.XXX.146.1

Zdravím, mám tříměsíční stěně Border teriéra. Už měla dvě klíšťata. Přemýšlela jsem co na ni a na internetu jsem objevila Arpalit sprej. Psali, že je použitelný jak na lidi, tak i zvířata. Tak jsem zvolila ten s tím, že to bude super a že ji můžu aspoň nožky stříknout, když půjdeme do lesa. Přípravek mi dnes přišel, ale na zadní straně v "návodu" Je psáno, že se nesmí používat na zvířata. Tak teď jsem z toho jelen. Přitom, když kouknu kdekoli na internetu, tak úplně ten samý je všude a všude píší, že je pro obojí. Máte někdo zkušenosti? Předem děkuji za odpovědi.

prerenike

5.2.2021 16:51
prerenike

XXX.XXX.32.250

Dobrý den,
omlouvám se, že reaguji na Váš dotaz až nyní, ale narazila jsem na něj náhodou na internetu ... Velmi nás mrzí, že jste byla takto zmatena při nákupu. Vámi zakoupený produkt Arpalit Bio repelent byl dříve s deklarací použití u lidí i zvířat (označení samolepkou na víčku). Bohužel však došlo na konci roku 2019 k legislativním změnám a nyní je možné oficiální použití pouze u lidí, ač na složení a účinku produktu se nic nezměnilo. Došlo tedy k úpravě designu a není již samolepka na víčku. V minulém roce došlo k doprodání starých zásob výrobků, ale zároveň i k výrobě nových produktů a tedy chvilku byly oba dva druhy produktů na trhu. Bohužel i chvilku trvalo než všichni prodejci změnili textace na svých webových stránkách/e-shopech. Vzhledem k tomu, že nedošlo ke změně složení a výrobek nebyl nijak zdravotně závadný, mohla se "stará" varianta produktu doprodat a výrobky mohou být dále spotřebovány, dle minimální exspirace uvedené na výrobku.

V řadě Arpalit pro pejsky vyrábíme vyhrazená veterinární léčiva (sprej, mechanický rozprašovač, pěnu) a kosmetické šampony. Více informací najdete na www.arpalit.cz

S pozdravem
Veronika Píchová, AVEFLOR, a.s.

Přidejte reakci

Přidat smajlík