Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Michaela81

1.5.2020 21:58
Michaela81

XXX.XXX.168.175

Dobrý den, jdu se zeptat na příznaky před háráním feny. Mám trpasličí jezevčici starou rok a tři měsíce. Poprvé hárala na konci října. Četla jsem, že malá plemena hárají cca jednou za půl roku. V posledních dnech u ní pozoruji, že se hrozně rychle zadýchá a zahřeje (uši i čumák má horké už po pár minutách hry), ale jinak je stále hravá a čiperná, žere normálně. Očividně je jí i doma občas horko - občas vyleze z pelechu a jde si lehnout na lino, před vchodové dveře nebo na kachličky do koupelny. Energie má paradoxně při hraní mnohem víc než jindy a nedá se zastavit - pořád běhá po zahradě, chce si hrát dokud není úplně mrtvá, ale když lehne, tak leží několik hodin v kuse. Víc se olizuje, ale vulva mi nepřijde nějak moc nateklá, možná jen trošku zvětšená. Může jít o příznaky blížícího se hárání? Jak se projevují vaše feny než to přijde? Mám trošku obavy z toho přehřívání, ale říkám si, že kdyby byla nemocná, že by neměla tolik elánu... Co myslíte?

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.5.2020 23:03
Uživatel s deaktivovaným účtem

"Může jít o příznaky blížícího se hárání? "

muze.
nebo je ji taky teplo, když se oteplilo

Michaela81

1.5.2020 23:15
Michaela81

XXX.XXX.168.175

petrahei: Posledních pár dní je právě chladněji, tak jsem si toho jejího funění všimla... Uvidím, děkuji :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík