Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2020 16:25
el_10

XXX.XXX.242.39

Dobrý den,
máme 5ti měsíční štěňátko Flata. Krmili jsme Yoggies, ale bohužel nejsme spokojeni. Přijde mi, že vůbec nepřibírá, často trpí na průjmy, jinak ji granule chutnají. Mnoho lidí také říká, že pozadí Yoggies je dost nejasné - vymyšlený příběh, továrna v Německu atd.
Dalo mi to práci, sedla jsem si a hledala jsem dlouho nějakou tu "topku" granulí, ale teď nevím jaké z nich zkusit (našemu pejskovi chutná opravdu cokoliv, takže nemám strach, že by něco odmítla).
Mám tu granule Artemis, Marp holistic, Annameat, Earthborn, Canidae (ty se mi líbili vším nejvíce) nebo Orijen.
Naše holčička je hodně aktivní, chodíme na dlouhé procházky už od mala, je vyloženě běhací typ = miluje pohyb.
Co by jste mi doporučili prosím? Na ceně mi NEZÁLEŽÍ!!! Chci, aby se měla dobře a potřebuji poradit s výběrem toho nejlepšího.
Předem děkuji. :)

3.5.2020 16:29
Mousinka

XXX.XXX.62.150

pak krmte masem, kdyz chcete pro pejska to nejlepší

3.5.2020 16:35
el_10

XXX.XXX.242.39

Mousinka napsal(a):
pak krmte masem, kdyz chcete pro pejska to nejlepší

Dobrý den, ptám se názor na granule. Nehodlám tady pokračovat v nekonečném sporu mezi lidmi, co krmí granulemi a lidmi co ne.
Děkuji, pěkný den.

3.5.2020 16:35
GAELLE

XXX.XXX.55.67

maso, ovoce, zelenina, přílohy

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.5.2020 20:47

Kdybych krmila granulemi, tak bezobilné Marpy, Barking Heads, popř. Wolfsblut (tam pozor na aroma bylinek). Můj pes byl kdysi napůl na granulích a tyhle keksy mi po důkladném a dlouhém pátrání vyšly jako nej vč. výborného trávení. Z většiny granulí se mi po...

Jinak upozorňuji, že většinou není problém dát psovi mimo dávky granulí něco z normální stravy. Jinak jestli vám v krmení masem něco brání, př. skladování apod., tak je tu ještě jedna kompromisní možnost - komplet krmivo v sušeném stavu, stačí jen zalít vodou. Stejně jako čerstvé bez uměle přidaných aditiv, kterými se ze směsky na granule, která je zbavena skoro všeho důležitého pro organismus, zpětně dělá potrava s potřebnými vitamíny, minerály apod. Na sušeném je jeden potomek mého psa už od štěněte a max. spokojenost.

3.5.2020 21:45
el_10

XXX.XXX.242.39

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kdybych krmila granulemi, tak bezobilné Marpy, Barking Heads, popř. Wolfsblut (tam pozor na aroma bylinek). Můj pes byl kdysi napůl na granulích a tyhle keksy mi po důkladném a dlouhém pátrání vyšly jako nej vč. výborného trávení. Z většiny granulí se mi po...

Jinak upozorňuji, že většinou není problém dát psovi mimo dávky granulí něco z normální stravy. Jinak jestli vám v krmení masem něco brání, př. skladování apod., tak je tu ještě jedna kompromisní možnost - komplet krmivo v sušeném stavu, stačí jen zalít vodou. Stejně jako čerstvé bez uměle přidaných aditiv, kterými se ze směsky na granule, která je zbavena skoro všeho důležitého pro organismus, zpětně dělá potrava s potřebnými vitamíny, minerály apod. Na sušeném je jeden potomek mého psa už od štěněte a max. spokojenost.

Moc vám děkuji! Mohla bych vám poslat zprávu?

3.5.2020 22:12

el_10 napsal(a):
Moc vám děkuji! Mohla bych vám poslat zprávu?

Jistě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík