Dobrý den,
psi zatím nechovám, jen mě to tak napadlo, protože občas narazím na to, že nějaký chovatel má třeba víc vrhů najednou nebo těsně po sobě, samozřejmě mluvím o chovech s PP. A zajímalo by mě je to vůbec únosné? Snesou se 2 takové feny? Musí být třeba první týden nebo dva bezpodmínečně odděleny, i když se mají rády. Vím, že je to hodně individuální přesto by mě zajímali Vaše zkušenosti a co vůbec chovatele k tomu motivuje?
Děkuji
Přeji hezký den
Uživatel s deaktivovaným účtem

Co vás vede zvolit si za nick jméno slovenské prezidentky? Nedostatek fantazie?
Znám chovatelku labradorů, která bude mít dva vrhy už určitě podruhé, ale spíš potřetí. Zřejmě je to u nich v pohodě. Ale ona má feny - má jich víc - velmi dobře zvládnuté, a velmi dobře fungují v rodině i s malými dětmi.

Tak chovatel, co ma vice vrhu soucasne asi neodchova v "obyvaku" - ma na to pripravene vhodne prostory.

No, co jsem zažila u nás, tak tam si občas kolektivně zaprskají, jinak v pohodě. Ideálně mít ještě další feny, které sice štěňata aktuálně nemají, ale postarají se jako tety, ty se vždycky hodí. Ale u nás je to natur, nevím, jak je to u šlechtěných plemen.