Poptávka - čím krmit měsíční stěně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nikoll10

5.5.2020 21:09
Nikoll10

XXX.XXX.155.212

Dobrý večer prosim muže mi někdo poradit ? Paní nám prodala štěně civavy v neděli mu byl měsíc teprve . Pořád se klepe jako by mu byla zima a hlavně paní jim uz dávala granulky což mi je trošku divné u tak malého pejska me to tedy nevezme i když jsou namocene. Tak bych potřebovala radu jaké mlicko nebo s čím ho mám krmit ? Nevím podle mě bylo na to brzy aby stenatka sli uz od matky měli mít ještě mléko od matky že? Děkuji za radu

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.5.2020 21:12

Troll?
Nebo nezákonný odběr? Co chcete poradit? Že štěně pravděpodobně nevydrží?
Můžu vám poradit jediné : Příště nepodporujte svými penězi nezodpovědného množitele.

5.5.2020 21:33
marq

XXX.XXX.160.41

Jděte na nejbližší veterinu, tam vám poradí co dál a čím případně krmit.

5.5.2020 21:44
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Nikoll10 napsal(a):
Dobrý večer prosim muže mi někdo poradit ? Paní nám prodala štěně civavy v neděli mu byl měsíc teprve . Pořád se klepe jako by mu byla zima a hlavně paní jim uz dávala granulky což mi je trošku divné u tak malého pejska me to tedy nevezme i když jsou namocene. Tak bych potřebovala radu jaké mlicko nebo s čím ho mám krmit ? Nevím podle mě bylo na to brzy aby stenatka sli uz od matky měli mít ještě mléko od matky že? Děkuji za radu

to snad nemůže být pravda...............je fakt někdo tak blbej že si vědomě koupí křížence když ví že mu je teprve měsíc?
a jak si někdo kdo si pořizuje psa nezjistí předem čím a jak ho krmit?
Doufám že je to troll
Pokud ne mazejte se psem k veterináři než bude pozdě

6.5.2020 09:51

GAELLE napsal(a):
to snad nemůže být pravda...............je fakt někdo tak blbej že si vědomě koupí křížence když ví že mu je teprve měsíc?
a jak si někdo kdo si pořizuje psa nezjistí předem čím a jak ho krmit?
Doufám že je to troll
Pokud ne mazejte se psem k veterináři než bude pozdě

Obávám se, že je to pravda. Bohužel vesmír a lidská blbost jsou nekonečné. Souhlas s veterinářem, tohle internet nevyřeší.

Nikoll10

6.5.2020 11:37
Nikoll10

XXX.XXX.155.212

Dobrý den prosim vas pejska nemam ja ale kamarádka! Tak že dekuji za odpovědi. A to jestli ma nebo nemá pejska z mnozirny tak to nevím. Jen jsem psala to co mi napsala , jinak na veterině byla uz rano a ma pro pejska mléko.

6.5.2020 12:05
impact

XXX.XXX.36.237

Nikoll10 napsal(a):
Dobrý den prosim vas pejska nemam ja ale kamarádka! Tak že dekuji za odpovědi. A to jestli ma nebo nemá pejska z mnozirny tak to nevím. Jen jsem psala to co mi napsala , jinak na veterině byla uz rano a ma pro pejska mléko.

To Vám řekneme s naprostou jistotou - je z množírny. Chovatel by se totiž nezbavil štěněte v jednom měsíci věku.

A kvůli VÁM trpí matky takových štěňata v tomto prostředí. Doufám, že je vám teď dobře na dušičce, jak jste je odsoudila k životu v hovnech.

Imho lži o kamarádce si nechce od cesty.

6.5.2020 12:42
marushka

XXX.XXX.41.2

Měsíční štěně čivavy... No hodně štěstí.. Doufám, že je to troll. Pokud ne, tak minimálně 5x denně správně namíchané mléko pro štěňata, přidala bych i trošičku glukopuru a cca 2x -3x denně k mléku přimíchat trochu namletého hovězího. Prodat i koupit měsíční štěně jakéhokoliv plemene je pěkná prasárna a u čivavy... no nemám slov.. Vždyť to nemůže mít ani půl kila ne?

6.5.2020 13:10

Nikoll10 napsal(a):

Tak proč je v prvním příspěvku napsáno "paní NÁM prodala..."?

7.5.2020 17:48
fikovnice

XXX.XXX.135.35

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak proč je v prvním příspěvku napsáno "paní NÁM prodala..."?

Protože slečna lže jen se jí od huby, ehm od klávesnice práší...

Molos

10.5.2020 13:26
Molos

XXX.XXX.234.254

Ty si dobre strelena! Uz sa id hrat inde, puberta je zla!

Přidejte reakci

Přidat smajlík