Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

KWAZHA12

9.5.2020 15:11
KWAZHA12

XXX.XXX.20.76

Dobrý den chci si pořizovat huskyho ale mám problém že bydlím sám a ještě k tomu mám 12cti hodinove směny takže by byl doma sám 12 hodin mám sice krátký dlouhý týden že v jednom v tom krátkém by to měl 2 dny a v tom druhém bohužel 5 dní ne za sebou .... Ale bojím se aby něco neprovedl nebo aby tu nekňučel 😔 proto vás tu žádám o radu jestli to nebude tak hrozně a vydrží to nebo si nepořizovat , přítelkyně se mnou ještě nebydlí ale občas by měla čas ho zajít vyvenčit jak budu v práci ale prostě ty 2 dny za sebou se najdou že by byl tich 12 hodin sám . Předem děkuji za odpověď .

9.5.2020 15:27
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Osobně bych si do takového režimu nepořídila žádného psa a už vůbec ne huskyho. Štěně vám nevydrží ani 6 hodin bez venčení, natož 12. A nechávat dospělého psa pravidelně zavřeného bez venčení 12 hodin (spíš víc, s cestou) mi přijde hraniční s týráním.

9.5.2020 15:29
impact

XXX.XXX.36.237

Dopadne to tak, že pes bude permanentně výt a ničit zařízení bytu. Zblázníte se oba.

A ještě huskyho. Šílenost. Vážně.

9.5.2020 15:34
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

KWAZHA12 napsal(a):
Dobrý den chci si pořizovat huskyho ale mám problém že bydlím sám a ještě k tomu mám 12cti hodinove směny takže by byl doma sám 12 hodin mám sice krátký dlouhý týden že v jednom v tom krátkém by to měl 2 dny a v tom druhém bohužel 5 dní ne za sebou .... Ale bojím se aby něco neprovedl nebo aby tu nekňučel 😔 proto vás tu žádám o radu jestli to nebude tak hrozně a vydrží to nebo si nepořizovat , přítelkyně se mnou ještě nebydlí ale občas by měla čas ho zajít vyvenčit jak budu v práci ale prostě ty 2 dny za sebou se najdou že by byl tich 12 hodin sám . Předem děkuji za odpověď .

Troll

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.5.2020 15:55
Uživatel s deaktivovaným účtem

Můj muž má huskyho za nejlepšího psa, protože je moc hezkej. Druhou příčku má ČSV a shiba inu. To vše by nejradši pořídil plyšové. Vyřeší se tím spousta problému například se vší tou prací kolem psa, výchovou, obtížnostmi povahy zmíněných psů, chlupů všude, a v neposlední řadě to vyjde daleko levněji

9.5.2020 16:10
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Můj muž má huskyho za nejlepšího psa, protože je moc hezkej. Druhou příčku má ČSV a shiba inu. To vše by nejradši pořídil plyšové. Vyřeší se tím spousta problému například se vší tou prací kolem psa, výchovou, obtížnostmi povahy zmíněných psů, chlupů všude, a v neposlední řadě to vyjde daleko levněji

Taky máme plyšovýho - je super jezdí se mnou jako postář po akcích a táborech, dělá tetu štěňatům, a vydrží v poho 12 hodin, aniž by něco zničil, nebo štěkal 👍

9.5.2020 16:45
GAELLE

XXX.XXX.55.67

12 hodin bez venčení v bytě je týrání psa. zkuste si sám 12 hodin nečúrat možná pochopíte
a toto plemeno do bytu už vůbec ne

11.5.2020 11:26
ainu

XXX.XXX.19.238

To mi připomíná jednu princeznu z české pohádky (teď už si nevzpomínám název):

"Já chci a chci a chci"

Přidejte reakci

Přidat smajlík