Aďas

XXX.XXX.23.121
Dobrý den Ahoj
Hledáme pejska na zahradu a celoroční pobyt venku hlídač a zároveň ne moc extra náročný pes obecně.
Zamlouval se nám Chodsky pes, prosim poraďte. Jestli by se někdo ptal na pohyb a atd. tak ráda odpovím. 🙂
Jsem holka 13 let
Uživatel s deaktivovaným účtem

každý pes je hodně náročný.
na zahradu hlídač je lepší alarm.
Aďas

XXX.XXX.23.121
My máme alarm

LájošM
napsal(a):
Co německý ovčák? Pro mladou slečnu raději fenku.
..ovčoun bude potřebovat výchovu a určitý výcvik, a pak nějakou tu aktivitu, samostatné stálé čučení na zahradě mu asi zase tak moc vyhovovat nebude....

napsal(a):
..ovčoun bude potřebovat výchovu a určitý výcvik, a pak nějakou tu aktivitu, samostatné stálé čučení na zahradě mu asi zase tak moc vyhovovat nebude....
Ale samostatné stálé čučení na zahradě nebude vyhovovat žádnému psovi.

napsal(a):
..to vlastně máte pravdu.....

napsal(a):
noo, pro pastevce takřka ideál.......

napsal(a):
noo, pro pastevce takřka ideál.......
To záleží na okolnostech... na velikosti zahrady... A troufnu si říct, že pastevec nebude pro třináctiletou holku to pravé ořechové. Už jenom ta specifická povaha, to, že neuzná za svého pána jen tak někoho z rodiny, fakt, že to není pes na tanec se psem, agility, a další módní psí aktivity, na sportovní výcvik, atd.

balu, ale vždyť píšeš o psu válejícím se na zahradě a ne o psu vhodném na jakékoliv psí aktivity a sporty
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.65
Tak ma byt venku a hlidat to ale neznamena ze tam bude nonstop sam ne? Jen proste nebude chrapat v posteli. Nevidím na tom nic zleho kdyz se mu bude dostazecne venovat. My takhle meli pravda vždycky par psu na hlídání otec opravoval auta takze na dvore bylo i tech ne levnych vzdycky par a zlatej zlej velkej pes co se neuplati salamem a nelekne klacku.

napsal(a):
balu, ale vždyť píšeš o psu válejícím se na zahradě a ne o psu vhodném na jakékoliv psí aktivity a sporty
Píšu o tom, že ne vždy je pastevec vhodný.

napsal(a):
Píšu o tom, že ne vždy je pastevec vhodný.
sranda?
vždyť není problém se v té diskuzi kousek vrátit a přečíst, na co reaguji, dokonce jsem i citaci použila
Aďas
napsal(a):
Dobrý den Ahoj
Hledáme pejska na zahradu a celoroční pobyt venku hlídač a zároveň ne moc extra náročný pes obecně.
Zamlouval se nám Chodsky pes, prosim poraďte. Jestli by se někdo ptal na pohyb a atd. tak ráda odpovím. 🙂
Jsem holka 13 let
Ono, když psa necháte na zahradě bez jakékoliv zábavy a zaměstnání nic jiného než hlídání a dělání nepořádku v oblasti zahrady mu nezbyde.
Napiš jaký druh zaměstnání pejskovi nabízíš ,co s ním hodláš dělat a napiš o vás něco víc,protože takhle se pes nevybírá.
Sam45

XXX.XXX.90.80
Pokud chceš psa jen na hlídaní radši si ho nepořizuj sama mám 13 a zlatého retrívra (sPP!) je celoročně venku v zateplené boudě a kotci věnuji mu každou svou volnou chvilku. Denně s ním strávím 5h, věnujeme se agility, dd, dp, df, cc a poslušnosti. Pokud si pořídíš psa na ven a budeš se mu věnovat tak jako já hlídač to nebude. Pokud ho budeš socializovat aby nebyl agresivní a super parťák tak hlídat nebude. Radši si psa nepořizuj, protože Ne moc extra náročný pes obecně fakt není!

janaa
napsal(a):
agility, dd, dp, df, cc
sorry, ale fakt mě to pobavilo
Mě ne....já nevím, co to je

janaa
napsal(a):
Já taky ne, ale tipuju dogdancing, dogpulling? dog frisbee a canicross ale možná je to něco úplně jinýho
Díky za vysvětlení....to mi vůůůbec nedocvaklo