Trklo mě do očí, jaký máte doma nesourodý duo. Jak je tak vidím až by se mi za tím chtělo hledat nějakou zajímavou historku. A tak mě napadá... Jak jste přišli k tak odlišným psům?
Ono na tom vlastně není vůbec nic divnýho, ale už jsem si nějak zvykla, že většina pejskařů má takový to "svoje" a ti psi jim k sobě často v něčem prostě jdou. Jestli víte, jak to myslím.
Jéé ale vůbec nejste první kdo se takhle ptá :-) bohužel vtipnou historku kterak se v jedné domácnosti ocitlo prasátko a potkánek nemám ;-)
Buldoka jsem "vyženila" (přítelův pes), i když bych si sama tohle plemeno nikdy nevybrala, a přesto se stala mým "nejmilejším osobním gaučovým ohřívátkem", když přijdu ze stáje, a krátkosrstá kolie je můj splněný sen, který mě v budoucnu (doufám) bude doprovázet s koňma na vyjížďkách ;-)
Vtipné je, že my jsme i s chlapem naprosto nesourodá dvojka - koňařka a řezník :-D (tomu se lidi smějou víc jak těm psům). :-)
Tak to když nejsou oba vaši, tak to už chápu. Jsme se takhle se známými právě bavili, jak se ten výběr (i náhodný a nedobrovolný) vždycky nějak reflektuje do nás. Že ke každýmu ten jeho pes stejně nakonec vlastně dost sedí. Ať už jakkoli.
My v rodině máme pro kolie takový pracovní výraz. Ve vší roztomilosti a s žádným úmyslem nějak urazit - vysavačový ksichty.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Terven
napsal(a):
Se omlouvám za OT...s řezníkem se musí barfovat jedna báseň
jojo, taky závidím
veterinář by taky bodl
Atheira
napsal(a):
Tak to když nejsou oba vaši, tak to už chápu. Jsme se takhle se známými právě bavili, jak se ten výběr (i náhodný a nedobrovolný) vždycky nějak reflektuje do nás. Že ke každýmu ten jeho pes stejně nakonec vlastně dost sedí. Ať už jakkoli.
My v rodině máme pro kolie takový pracovní výraz. Ve vší roztomilosti a s žádným úmyslem nějak urazit - vysavačový ksichty.
Vysavačový ksichty :-D :-D
Mě strašně "naštval" náš veterinář, co k nám jezdí do stáje, on na něho tak kouká, a říká: " Lído, co TO je za krysu, to nemá papíry, že ne?"
:-D :-D
Ouško4
napsal(a):
Vysavačový ksichty :-D :-D
Mě strašně "naštval" náš veterinář, co k nám jezdí do stáje, on na něho tak kouká, a říká: " Lído, co TO je za krysu, to nemá papíry, že ne?"
:-D :-D
Tak to mi připomnělo našeho vesnického veterináře, který k nám přijel očkovat zvěř. Je to už dost let, měla jsem tehdy půlročního exo kocourka, dost stydlivého, pokukoval po veterináři z dálky na stole mezi květináči. Vet na něho chvíli zamyšleně hleděl a pak pronesl: ,,To je nějaký zvláštní pinč, že " No, výrok v naší rodině koluje dodnes
Uživatel s deaktivovaným účtem

juhaj
napsal(a):
Tak to mi připomnělo našeho vesnického veterináře, který k nám přijel očkovat zvěř. Je to už dost let, měla jsem tehdy půlročního exo kocourka, dost stydlivého, pokukoval po veterináři z dálky na stole mezi květináči. Vet na něho chvíli zamyšleně hleděl a pak pronesl: ,,To je nějaký zvláštní pinč, že " No, výrok v naší rodině koluje dodnes
Proto se, ač taky veterinář (u kterého se předpokládají aspoň základní znalosti plemen všemožných druhů zvířat), raději lidí ptám, když si nejsem jistá, abych nebyla za úplného blba.