Pro zlepšení nálady ;-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.5.2020 16:36
Ouško4

XXX.XXX.8.30

<3 krásné slunečné dny Vám a Vašim pejskům <3

12.5.2020 18:02
Atheira

XXX.XXX.209.8

Trklo mě do očí, jaký máte doma nesourodý duo. Jak je tak vidím až by se mi za tím chtělo hledat nějakou zajímavou historku. A tak mě napadá... Jak jste přišli k tak odlišným psům?

Ono na tom vlastně není vůbec nic divnýho, ale už jsem si nějak zvykla, že většina pejskařů má takový to "svoje" a ti psi jim k sobě často v něčem prostě jdou. Jestli víte, jak to myslím.

12.5.2020 18:16
Ouško4

XXX.XXX.8.30

Jéé ale vůbec nejste první kdo se takhle ptá :-) bohužel vtipnou historku kterak se v jedné domácnosti ocitlo prasátko a potkánek nemám ;-)
Buldoka jsem "vyženila" (přítelův pes), i když bych si sama tohle plemeno nikdy nevybrala, a přesto se stala mým "nejmilejším osobním gaučovým ohřívátkem", když přijdu ze stáje, a krátkosrstá kolie je můj splněný sen, který mě v budoucnu (doufám) bude doprovázet s koňma na vyjížďkách ;-)
Vtipné je, že my jsme i s chlapem naprosto nesourodá dvojka - koňařka a řezník :-D (tomu se lidi smějou víc jak těm psům). :-)

12.5.2020 18:22
Atheira

XXX.XXX.209.8

Tak to když nejsou oba vaši, tak to už chápu. Jsme se takhle se známými právě bavili, jak se ten výběr (i náhodný a nedobrovolný) vždycky nějak reflektuje do nás. Že ke každýmu ten jeho pes stejně nakonec vlastně dost sedí. Ať už jakkoli.

My v rodině máme pro kolie takový pracovní výraz. Ve vší roztomilosti a s žádným úmyslem nějak urazit - vysavačový ksichty.

12.5.2020 19:08
Terven

XXX.XXX.110.191

Se omlouvám za OT...s řezníkem se musí barfovat jedna báseň

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.5.2020 19:16

Terven napsal(a):
Se omlouvám za OT...s řezníkem se musí barfovat jedna báseň

jojo, taky závidím
veterinář by taky bodl

12.5.2020 19:50
Ouško4

XXX.XXX.146.1

No...a že se tomu divím, že "řezníkův pes" se druhého dne po příjezdu zvysoka vyprdnul na lautr všechny granule :-D nepomáhají ani historky o dětech hladovících v Africe...nic :-D

12.5.2020 19:53
Ouško4

XXX.XXX.146.1

Atheira napsal(a):
Tak to když nejsou oba vaši, tak to už chápu. Jsme se takhle se známými právě bavili, jak se ten výběr (i náhodný a nedobrovolný) vždycky nějak reflektuje do nás. Že ke každýmu ten jeho pes stejně nakonec vlastně dost sedí. Ať už jakkoli.

My v rodině máme pro kolie takový pracovní výraz. Ve vší roztomilosti a s žádným úmyslem nějak urazit - vysavačový ksichty.

Vysavačový ksichty :-D :-D
Mě strašně "naštval" náš veterinář, co k nám jezdí do stáje, on na něho tak kouká, a říká: " Lído, co TO je za krysu, to nemá papíry, že ne?"
:-D :-D

12.5.2020 20:00
Dasvo

XXX.XXX.250.72

Tak vysavačový ksichty mě dostaly! :-D

12.5.2020 20:00
juhaj

XXX.XXX.164.121

Ouško4 napsal(a):
Vysavačový ksichty :-D :-D
Mě strašně "naštval" náš veterinář, co k nám jezdí do stáje, on na něho tak kouká, a říká: " Lído, co TO je za krysu, to nemá papíry, že ne?"
:-D :-D

Tak to mi připomnělo našeho vesnického veterináře, který k nám přijel očkovat zvěř. Je to už dost let, měla jsem tehdy půlročního exo kocourka, dost stydlivého, pokukoval po veterináři z dálky na stole mezi květináči. Vet na něho chvíli zamyšleně hleděl a pak pronesl: ,,To je nějaký zvláštní pinč, že " No, výrok v naší rodině koluje dodnes

13.5.2020 14:16

juhaj napsal(a):
Tak to mi připomnělo našeho vesnického veterináře, který k nám přijel očkovat zvěř. Je to už dost let, měla jsem tehdy půlročního exo kocourka, dost stydlivého, pokukoval po veterináři z dálky na stole mezi květináči. Vet na něho chvíli zamyšleně hleděl a pak pronesl: ,,To je nějaký zvláštní pinč, že " No, výrok v naší rodině koluje dodnes

Proto se, ač taky veterinář (u kterého se předpokládají aspoň základní znalosti plemen všemožných druhů zvířat), raději lidí ptám, když si nejsem jistá, abych nebyla za úplného blba.

Přidejte reakci

Přidat smajlík