Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kokina7

17.5.2020 23:27
Kokina7

XXX.XXX.96.49

Zdravím, už 2 roky máme pejska z utulku a doteď premyslime, co za rasu by mohl být. Chtěli jsme jít i na testy genetiky, ale četla jsem, ze je to spíše podvod, proto mě napadlo, zkusit se zeptat zde. S manželem tipujeme kelpii s NO (kelpie nám sedí nejvíc), ale napadla nás i borderka, NO s jezevčíkem 😄, kelpie s chodskym psem.

Jinak je to fenka, má 2,5 roku. Má 19 kilo a je trosku pod kolena. Je velmi chytrá (někdy až moc), dost aktivní ( náš ADHD), moc milá ke všem lidem ( i když z dálky na ne šteká, ale hned jak přijdou je vesele vítá). Občas je tvrdohlava, miluje děti, pohyb, hry.

Jsem zvedava na vaše tipy.😊

18.5.2020 09:36
Psomil

XXX.XXX.104.254

Kelpii se opravdu hodně podobá.
Ale možná má i něco z NO nebo z chodskeho psa jak jste říkala.
Na kelpii sedí nejvíc

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.5.2020 10:30
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na takové hádání poslepu přes internet by to chtělo lepší fotky :)
Mně vždy stejně nejvíc napovědělo poznat příslušníky těch plemen, co v mým psovi nejspíše jsou. Vidět, jak se projevují, jaké mají reakce, porovnat to s mým psem.
Nakonec tam ale může být přimíchané fakt ledacos a na vzhledu to vůbec nemusí být poznat. A křižovatky více plemen nebo kříženců už v předcích, tam se někdy nedá poznat nic :)

18.5.2020 12:30
GAELLE

XXX.XXX.55.67

já bych tipla že je v něm NO (teda spíš nějaký ten křížený "vlčák") ale podle fotky těžko soudit

18.5.2020 20:38
Terven

XXX.XXX.110.191

Taky vidím kelpii, i to ADHD by odpovídalo
ale souhlasím s tím, že podle těchto fotek nelze soudit, na žádné není vidět celá figura psa, aby byla vidět stavba těla a proporce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík