Prej_lentilka

XXX.XXX.4.43
Potřebuju poradit mé feně se narodilo 10 štěňat narodili se včera ale je problém že fena má 8 cáků ale jedno neprodukuje mléko. štěňata z matky mléko rychle vypijí a potom nemá nic a štěňata jsou o hladu. Potřebuju radu jak je mám nakrmit jiným mlékem aby se pořádně najedli.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Tak vyberte dvě nejslabší a praskne že s nimi o zem a dejte to praseti.Přesně to,co by za vás udelala příroda, jen by to trvalo dýl. .. Pak se tu matla něco o množirnach, hamouni nenasytní. Hnus pokryteckej do blábolu zabalenej ohledně PP. Pak bych si měl koupit nějakýho prichciplyho stenouse odkrmenyho na nahrázce za dvacet tisíc. .
Meelek
napsal(a):
Tak vyberte dvě nejslabší a praskne že s nimi o zem a dejte to praseti.Přesně to,co by za vás udelala příroda, jen by to trvalo dýl. .. Pak se tu matla něco o množirnach, hamouni nenasytní. Hnus pokryteckej do blábolu zabalenej ohledně PP. Pak bych si měl koupit nějakýho prichciplyho stenouse odkrmenyho na nahrázce za dvacet tisíc. .
trošku drsně řečeno, ale je pravdou, ze odchovat deset štěňat bude pro fenku dost problém. pokud neni zajištěn odběr, nechala bych nejslabší utratit... humánní cestou, žádné týrání mlácením o zem....

Priroda by nekym "prskla o zem a dala to praseti"?
+ kde berete tu jistotu, ze je tazatelka chce prodavat za dvacet?
A mnozirna se pidi po dokrmovani..., preziti...?
napsal(a):
Priroda by nekym "prskla o zem a dala to praseti"?
+ kde berete tu jistotu, ze je tazatelka chce prodavat za dvacet?
A mnozirna se pidi po dokrmovani..., preziti...?
chovka by se takhle neptala... psi mliko by měla uz připravené, jelikož by počet štěňátek měla cca potvrzeno z ultrazvuku

Mousinka
napsal(a):
trošku drsně řečeno, ale je pravdou, ze odchovat deset štěňat bude pro fenku dost problém. pokud neni zajištěn odběr, nechala bych nejslabší utratit... humánní cestou, žádné týrání mlácením o zem....
???
Vy u dennich stenat poznate nejslabsi?
Vy pro stenate jeste v brichu mami mate odber?
Zadavatelka se ptala na to jak krmit. Dal nic.
Neumite cist?

Mousinka
napsal(a):
chovka by se takhle neptala... psi mliko by měla uz připravené, jelikož by počet štěňátek měla cca potvrzeno z ultrazvuku
Chovka aby asi hlavne nikdy "draze nedokrmovala"....

Mousinka
napsal(a):
číst umím, reagovala jsem na příspěvek meelek, nechci zabíjet štěně mlácením o zem.....
Aha. Chybela tam "citace"...
Pardon.
Mousinka
napsal(a):
Divná doba...trochu? Králík dostane za uši, slepice na půl sekla na špalku. Holubum se trhají hlavy. Ale když prasknu s kočkou, se psem - zvířetem, kt. Mi dává užitek tím, že likviduje hlodavce, hlídá a je pro mě hospodářský zvíře taky...jsem vrah a tyran a narušitel zákona..
A když srovnám rychlost smrti husy, kt. Zariznu a štěněte se kt. Prasknu. Je to úplně někde jinde....A ty řeči kolem. Kdyby stát řekl skočte....co
A ten přechod mezi ... jsou ti hlupáci lidé, kt. Je vyhazují v lese, topí ve vodě a hází do kotle zaziva. Trhnete si prosím a gratuluju. Levou zadní.

Meelek
napsal(a):
Divná doba...trochu? Králík dostane za uši, slepice na půl sekla na špalku. Holubum se trhají hlavy. Ale když prasknu s kočkou, se psem - zvířetem, kt. Mi dává užitek tím, že likviduje hlodavce, hlídá a je pro mě hospodářský zvíře taky...jsem vrah a tyran a narušitel zákona..
A když srovnám rychlost smrti husy, kt. Zariznu a štěněte se kt. Prasknu. Je to úplně někde jinde....A ty řeči kolem. Kdyby stát řekl skočte....co
A ten přechod mezi ... jsou ti hlupáci lidé, kt. Je vyhazují v lese, topí ve vodě a hází do kotle zaziva. Trhnete si prosím a gratuluju. Levou zadní.
...a neco o zakonech je Vam znamo?
Nebo to jde uplne mimo Vas? Protoze... Vy jste nad vse?
Jeee... pockat, ale jen do chvile, kdy se Vam ty zakony zas hodi...

Meelek
napsal(a):
Prekrucujete.
Melete...