Alavis na klouby, který vybrat

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.5.2020 00:06
zuz4a

XXX.XXX.25.2

Ahoj,
chci koupit kloubní výživu pro velkého starého psa se silnou artrózou. Na veterině doporučili Alavis, ale dívala jsem se a vyrábí hrozně moc druhů. Máte zkušenost?
Dále se chci zeptat, jaký máte nazor na podávání koňského Alavisu psům? Dávala jsem ho na doporučení veterináře, jiný mi to ale nedoporučil. Pes na ten koňský reagoval velice dobře, lépe než na analgetika.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.5.2020 08:34

jestli psovi něco funguje - dávala bych to dal.
konsky mu rozhodne neublizuje.

21.5.2020 08:40
Atheira

XXX.XXX.209.8

Mám moc dobré zkušenosti s Chondrem od Canvitu. Pomáhá v podstatě hned. Pes, co se loni nebyl schopný vůbec postavit na zadní nohy, teď chodí naprosto bez problémů. V zimních dnech, když se rozleží, tak se hůř zvedá, ale to je asi nejhorší stadium, kam od podávání tablet vůbec zašel.
Dostává chondro maxi dlouhodobě. Výhoda je, že ty tablety jsou ochucené a tak nemá problém je přijímat. Podobný vysloužilý starouš pes přes plot bere alavis, taky se zlepšil, ale tedy ne tak rychle a tak výrazně jako ten náš (ale to bude asi individuální), akorát teda dost často ten alavis odmítá právě proto, že je asi chuťově dost hnusnej.

21.5.2020 11:01

jj. msm samotne ( podstata vetsiny alavisu) je hnusne.

21.5.2020 19:00
ainu

XXX.XXX.41.208

14letá fena středního plemene, u Alavisu MSM prášku nepozorován téměř efekt. Nasazen Nomaad Artivit (všimla jsem si, že má zde na ifauně hodně doporučení od uživatelů, které respektuji) a během cca 4 týdnů už jsou viditelné výsledky.
https://www.vase-krmivo.cz/nomaad-artivit-forte-prasek

Přidejte reakci

Přidat smajlík