Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.5.2020 04:44
impact

XXX.XXX.61.12

Krmím hodně psů, různými druhy Samsek a vše ok.

28.5.2020 11:30
kaja65

XXX.XXX.42.30

Toto krmivo je hodně dobré kvality vyvinuté od Vafo výrobce, který vyrábí i další česká krmiva, jako je brit, ontario a jiné. Se sam's fieldem mám jen tu nejlepší, téměř roční zkušenost a to i s hodně citlivým psem. Odsud https://www.slevovekody.cz/ jsem zvykla mít mnoho slev do toho obchodu. Zkus podívat, pokud se ti osvědčí.

28.5.2020 12:24
zdif

XXX.XXX.213.124

Dobry den, znackou krmim, velka spokojenos.
doporucuji jejich radu granuli grain free.

28.5.2020 12:36
Bell205

XXX.XXX.38.112

Děkuji, já s nimi právě krmím svoji německou ovčandu a nikde jsem nenašla žádné recenze na tuto značku.
Tak jsem se chtěla ujistit jestli jsem vybrala dobře. Chutnají jí ale přijde mi že má pořád hlad 😂 držíte se krmné dávky nebo když víte že má plno pohybu tak zvyšujete dávku?
Navíc teď když vylínala chlupy tak mi přijde hubená

28.5.2020 13:01
keissa

XXX.XXX.155.174

Bell205 napsal(a):
Děkuji, já s nimi právě krmím svoji německou ovčandu a nikde jsem nenašla žádné recenze na tuto značku.
Tak jsem se chtěla ujistit jestli jsem vybrala dobře. Chutnají jí ale přijde mi že má pořád hlad 😂 držíte se krmné dávky nebo když víte že má plno pohybu tak zvyšujete dávku?
Navíc teď když vylínala chlupy tak mi přijde hubená

Touto značkou jsem krmila maliny a šly s váhou dolu i se srstí ,nesedli nám,hodně odpadu
Každému sedí něco jineho u ovčáku spousta chovatelu krmí happy dog nebo i delikan cd či fitmin a hodně to chválí ..
Sams field mi přijdou přederažené pruměr

Přidejte reakci

Přidat smajlík