Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Darebačka

30.5.2020 13:29
Darebačka

XXX.XXX.237.33

Píší ohledně mé darebačky . Pokaždé,když jdeme ven ,ať už do lesa,na louku či kamkoliv jinam,první co vyhledává,jsou veliké kaluže,potoky třeba i hodně znečištěné,zkrátka něco,kde se může vyválet ,nejlépe i v blátě,kam si celá lehne a nikdo s ní nehne.Druhý pes to nedělá,ale ona kde může,tam se vyvalí.Ten zápach co se za ní line je ohromnej.😁😁 Dělá to i za chladného počasí,tak si říkám,že to je jen její zlozvyk,protože teplo ji být nemůže ,to si myslím já.Mate s tím někdo také zkušenost?

30.5.2020 13:35
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Většina psů se válí ve zdechlinách, takže buďte ráda za kaluže Pokud mám vypozorováno, víc si v kalužích lebedí nechlupatí psi. Trochu se tomu vymykají retrívři

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.5.2020 13:42

Někteří psi to prostě mají rádi. Jiní zase hystericky obchází každou kapku, aby se náhodou nenamočili. To je v povaze :)

30.5.2020 14:09
janaa

XXX.XXX.144.59

Všichni moji labradoři nevynechají příležitost projít jakoukoli kaluží. Když jsou předtím mokří, tak se jen projdou, jinak si lehnou,cákají se atd. A někteří experti dělají celotělové masky

Darebačka

30.5.2020 14:27
Darebačka

XXX.XXX.237.33

No tak labrador a voda ,to je jasný ,měla jsem labradora,to byl plavec lepší než já 👍

30.5.2020 14:38
janaa

XXX.XXX.144.59

Darebačka napsal(a):
No tak labrador a voda ,to je jasný ,měla jsem labradora,to byl plavec lepší než já 👍

Tak nevím,jestli tomuhle ještě říkat voda

Darebačka

30.5.2020 14:54
Darebačka

XXX.XXX.237.33

Tak tohle je přesně ono,takhle vypadáme skoro denně 🤩.

30.5.2020 15:51

Si pamatuju, jak jsme málem nevystoupili z autobusu, protože by musel pes šlápnout do kaluže....

Bartos

30.5.2020 16:11
Bartos

XXX.XXX.181.79

janaa napsal(a):
Všichni moji labradoři nevynechají příležitost projít jakoukoli kaluží. Když jsou předtím mokří, tak se jen projdou, jinak si lehnou,cákají se atd. A někteří experti dělají celotělové masky

To je skoro jako z hororu

31.5.2020 20:05
GAELLE

XXX.XXX.55.67

janaa napsal(a):

si to užívaj
ale z labradorů to asi opadá než se dojde domů že?
Když se nám pes vyválel ve vypuštěném rybníku tak měl za trest na dvoře hadici a teprve pak vanu

31.5.2020 20:16
janaa

XXX.XXX.144.59

GAELLE napsal(a):
si to užívaj
ale z labradorů to asi opadá než se dojde domů že?
Když se nám pes vyválel ve vypuštěném rybníku tak měl za trest na dvoře hadici a teprve pak vanu

Jj,to je ohromná výhoda labradorů,že oschnou a opadá to z nich. Když je na honech horko,tak se takhle chladí vždycky, střelci se popadají za bradu, co s nima budu dělat a pak se diví,když po hodince po jídle v hospodě odcházím s čistými psy

31.5.2020 21:55

...naší nebožku magicky přitahovali podpapíráci...s papírem, kapesníkem, i bez....nejdřív ochutnat a pak natřít...strašnej blivajz

31.5.2020 22:22

nemam labrose, ale chova se to tak

31.5.2020 22:23

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
...naší nebožku magicky přitahovali podpapíráci...s papírem, kapesníkem, i bez....nejdřív ochutnat a pak natřít...strašnej blivajz

ble. nora chce jenom ochutnávat

31.5.2020 22:50

ble. nora chce jenom ochutnávat

..má rozum, pochvalte jí, koupat bych jí nechtěla...

31.5.2020 22:58
xKatarinMx

XXX.XXX.175.76

Naše princezna se bojí vody, nechve plavat ale jak říkáte, vymete každou vlhkou chuťovku. Pak třeba zdechlina k tomu a tak. Absolutně normální 😀 horší je pak to koupání potom. To už se jí tolik nelíbí.

31.5.2020 23:01
TyVed

XXX.XXX.36.25

janaa napsal(a):

Náš flat vždycky leží v louži, čumákem si nabírá bláto a zvedá hlavu, aby mu to při nedostatečné hloubce doteklo i na záda. A když tam bude louže každé dva metry, tak to v každé zopakuje. Taky na sebe po dešti oklepává keře, takže i když louži nenajde, dokáže se namočit a ještě na sebe setřepe spoustu parádního přírodního materiálu. Pak to trochu rozválí někde v trávě, aby mu to neopadalo a vesele vyrazí domů

31.5.2020 23:08

..má rozum, pochvalte jí, koupat bych jí nechtěla...

ono částice hovna v záhybech té tlamy taky nic moc

ale k válení má ráda jen sušené žáby a mrtvé krtky a tak maximálně hnůj a to se dá nějak ohlídat případně to nevadí.

ale koupele v louži považuju za normál, to oschne a opadá

31.5.2020 23:14

Můj pes nesnáší vodu, kdysi stála háravka uprostřed hluboké louže 2 x 2 m a on ječel jak siréna zlomek mm od okraje, ať kouká vylézt na pevninu. Od prvního roku věku venku v podstatě nic nežere, po definitivním přechodu na maso chvíli poté už ho nezajímá ani šunka na chodníku a další dobroty, co mrsknou na zem turisté a v noci pařmeni.

Ale není to pan dokonalý. Je to ultra hormon a aktuálně při večerní standard 2 h procházce oblízne min. 3 km chodníku. Naprosto nechápu, jak může mít pořád čistou kopro. Ale ani nechci vědět, co kromě vzkazů mňamkuje.

1.6.2020 07:12

6ádný z mých pesanů se cíleně v loužích nebo v blátě neválel, ale ono zase když si takovým terénem pěkně zaběhaj, tak je výsledek stejný.
Ale když jsem kdysi dávno hlídala švagrový americkýho kokršpaněla....jdeme na prochajdu, všude sucho a na polňačce široko daleko jediná bahnitá louže a tam se mi rozplácnul. Byl ve výstavní srsti, takže chlupy dlouhý, myslela jsem, že mě omejou.
To chrťák by takovou louži obešel velkým obloukem....vlastně jakoukoliv louži...vlastně "nechápu, když jsou venku louže, proč musíme lozit ven"

1.6.2020 07:54

Prasopsa, válejícího se v bahně, jsme naštěstí nikdy neměli. Ani válejícího se v mršinách, hovnech a dalších chuťovkách. Měli jsme psa vášnivě plavajicího, který se koupal v řece kdykoliv jsme šli kolem ní, i v zimě. Ten si plavání vyloženě užíval. Všichni psi ostatně milovali vodu, mělčiny, potůčky, tam by lítali třeba pořád, ale louže ne. Jednou nám na výletě samojed zapadl do bahna, když se šel napít do potůčku, takže jsme k domovu mířili s dvoubarevným zapáchajícím psem. Jiné to bylo s požíráním exkrementů. Občas, třeba jednou za dva měsíce, za půl roku, za rok, to udělal samojed i černá ruska. Venku po "činu" jsem jim vždycky vynadala, a prakticky celou cestu domů jim domlouvala. Po příchodu domů jsem je našikovala do koupelny, natlačila hlavu nad vanu a tlamu s okolím pečlivě osprchovala a umyla sprchovým gelem - i uvnitř tlamy za stálého domlouvání. Aby si to užili. Pak byl nějakou dobu klid.

1.6.2020 08:28

Prasopsa, válejícího se v bahně, jsme naštěstí nikdy neměli. Ani válejícího se v mršinách, hovnech a dalších chuťovkách. Měli jsme psa vášnivě plavajicího, který se koupal v řece kdykoliv jsme šli kolem ní, i v zimě. Ten si plavání vyloženě užíval. Všichni psi ostatně milovali vodu, mělčiny, potůčky, tam by lítali třeba pořád, ale louže ne. Jednou nám na výletě samojed zapadl do bahna, když se šel napít do potůčku, takže jsme k domovu mířili s dvoubarevným zapáchajícím psem. Jiné to bylo s požíráním exkrementů. Občas, třeba jednou za dva měsíce, za půl roku, za rok, to udělal samojed i černá ruska. Venku po "činu" jsem jim vždycky vynadala, a prakticky celou cestu domů jim domlouvala. Po příchodu domů jsem je našikovala do koupelny, natlačila hlavu nad vanu a tlamu s okolím pečlivě osprchovala a umyla sprchovým gelem - i uvnitř tlamy za stálého domlouvání. Aby si to užili. Pak byl nějakou dobu klid.

Trochu jste mi připomněla Kloktat dehet od Jáchyma Topola... 🤣 (Myšleno samozřejmě v dobrém.)

U nás se naštěstí nic z toho nekoná. Mít exemplář, který si dobrovolně nelehne ani na parkety, natož do bahna, se vyplatí. :-)

1.6.2020 11:39
janaa

XXX.XXX.144.59

Ad lidské hovno - řádně uleželé s toaleťákem, to je největší poklad. To se nežere, ani se v něm neválí,to se poctivě aportuje paničce jako ten nej úlovek, předává s předsednutím, a očekává se,že ho panička nadšeně přebere a bude mít stejnou radost jako nálezce

1.6.2020 12:10
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Předchozí pes (xRetrívr) miloval vodu - rybníky, potůčky, řeky - to bylo jeho, nic nevynechal. Ale jakmile viděl kaluž, tak se jí vyhýbal a opatrně našlapoval, aby si náhodou neušpinil packy.

Současní psi milují vodu i včetně kaluží. Hlavně fena, ta nevynechá žádnou. A hlavně když je teplo, tak se v kalužích chladí. Nejradši mají takové obrovské kaluže po dešti na louce, v tom lítají jak blázni

1.6.2020 12:14

marcelaamax napsal(a):
Předchozí pes (xRetrívr) miloval vodu - rybníky, potůčky, řeky - to bylo jeho, nic nevynechal. Ale jakmile viděl kaluž, tak se jí vyhýbal a opatrně našlapoval, aby si náhodou neušpinil packy.

Současní psi milují vodu i včetně kaluží. Hlavně fena, ta nevynechá žádnou. A hlavně když je teplo, tak se v kalužích chladí. Nejradši mají takové obrovské kaluže po dešti na louce, v tom lítají jak blázni

První obrázek - asi by mě ranila mrtvice.

1.6.2020 12:36
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

První obrázek - asi by mě ranila mrtvice.

Ono si časem zvyknete . Kaluže vůbec neřeším, jediné co - máme na oblíbené trase takovou nějakou bahnitou stoku, která fakt smrdí - čuba mi do toho jednou vlítla celá, vylezla ven úplně černá, jen hlava zůstala bílá a ten odér, fuj , takže tam už hlídám když se blížíme a upozorňuji, ať to ani nezkoušejí .

1.6.2020 12:42

marcelaamax napsal(a):
Ono si časem zvyknete . Kaluže vůbec neřeším, jediné co - máme na oblíbené trase takovou nějakou bahnitou stoku, která fakt smrdí - čuba mi do toho jednou vlítla celá, vylezla ven úplně černá, jen hlava zůstala bílá a ten odér, fuj , takže tam už hlídám když se blížíme a upozorňuji, ať to ani nezkoušejí .

Nechtěla bych si zvykat.
Taky máme při cestě bývalý potůček, ale už hodně dlouho prakticky stoku, kam ústí přepady septiků domů, těch, které nejsou připojeny na kanalizaci. Je to přírodní památka... ten kdo to tak označil, se tam nikdy nebyl podívat. Je tam černé bahno, něco jako jedovaté bahno ve Stínadlech (Rychlé šípy). Psy jsem vždycky hlídala, aby se k tomu ani nepřiblížili.

1.6.2020 12:45
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Nechtěla bych si zvykat.
Taky máme při cestě bývalý potůček, ale už hodně dlouho prakticky stoku, kam ústí přepady septiků domů, těch, které nejsou připojeny na kanalizaci. Je to přírodní památka... ten kdo to tak označil, se tam nikdy nebyl podívat. Je tam černé bahno, něco jako jedovaté bahno ve Stínadlech (Rychlé šípy). Psy jsem vždycky hlídala, aby se k tomu ani nepřiblížili.

Jasně, tak já taky tamtu stoku hlídám - než tam fena vlezla poprvé, ani jsem nevěděla, že tam něco takového je, jsou kolem toho keře, je to zarostlé.

Ale obyčejná kaluž po dešti mi nevadí, ještě když je takhle hezky, než přijdeme domů, tak jsou psi čistí. Kdyby mi to tak moc vadilo, tak jim to taky můžu zakázat, v případě, že třeba už jdeme zpátky z procházky a vím, že potom jedeme na návštěvu rovnou, nebo že prostě psi musí domů, tak je taky přivolám a nenechám je tam vyválet

Přidejte reakci

Přidat smajlík