Také vodíte děti na vodtku??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.6.2020 18:21

To mě pobavilo:
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/babicka-vencila-dite-jako-psa-na-voditku-287932

Ještěže má vnoučata už povyrostla. Vodila jsem je na vodítku často a ještě nedávno :-)). Stejně tak jsem pro ně nevymýšlela nové povely,ale na "ke mě" slyšeli dobře.

2.6.2020 18:40
Dája6

XXX.XXX.236.152

orionka

Dobrý podvečer,
tak mě nejvíce pobavil Váš nadpis a to v dobrém smyslu
Jsem se lekla kam ty děti máme vodit a hlavně na co
Dája

2.6.2020 18:47

Orionko, váš příspěvek mne pobavil. Na vodítku jsem nevodila ani děti, ani vnučku, i když bych to někdy potřebovala. Ale stejné povely jak na psy jsem na ně občas používala. Včetně povelu "Fuj!".

2.6.2020 18:50

Jasně, vím,že mi tam vypadlo í. To tak moje klávesnice dělá. Někdy mých 250 nestíhá.

2.6.2020 18:53
GAELLE

XXX.XXX.55.67

děti nemám. ale jako hodně malou mne vodili na kšírkách ve kterých jsem byla připnutá ke kočárku. dokázala jsem z kočárku vypadnout a na kšírkách zůstat viset. naštěstí to tehdy byly nízké "osmipéráky"

2.6.2020 18:55

GAELLE napsal(a):
děti nemám. ale jako hodně malou mne vodili na kšírkách ve kterých jsem byla připnutá ke kočárku. dokázala jsem z kočárku vypadnout a na kšírkách zůstat viset. naštěstí to tehdy byly nízké "osmipéráky"

To jste jak moje sestra. Ta dělala na kšírách v kočárku kotrmelce a často z něj visela.

2.6.2020 19:16

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Orionko, váš příspěvek mne pobavil. Na vodítku jsem nevodila ani děti, ani vnučku, i když bych to někdy potřebovala. Ale stejné povely jak na psy jsem na ně občas používala. Včetně povelu "Fuj!".

Ani to nikdy nevyžadovali? Docela tu paní z videa chápu. Moje vnoučata občas psům záviděla a vodítko vyžadovala "Budeme si hrát na pejska", "já budu taky pejsek".

2.6.2020 19:58

Ježíš, co já se nahrála na psa nebo koně, naše vnučka se stilizuje skoro do všeho, nejlépe jí jde kočka, co mají doma, normálně mi po kočičím odsekne(zasyčí) a jde dál(je to strašně komický), včera byla labuťák, máme na rybníku labutí rodinku(2+7) a labuťák je dost nakrknutej, když přijedem a rušíme jim "kruhy". (šlape vodu a celej se naduje, roztáhne křídla a syčí, i pes se ho bojí )
Vnučce budou 3roky. No na hru na psa bych přistoupila, ale ne s obojkem na krku....

2.6.2020 21:21
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

No, to jste nahrály téma přímo pro nás. Mamka tu měla vnuky, malý má rok a dva měsíce a lítá jak ďábel, tedy spíš kamikadze, jde a vůbec mu nevadí, že jsou tam schody z patra, vůbec se nezastaví...mamka šílela, že holka tohle vůbec nedělala, že na to nemá už nervy. Tak jsem jí poradila to vodítko, s postrojem pochopitelně Prý nejsem normální. No já myslím, že lepší jak děcko na sra.ku

2.6.2020 22:06

Ani to nikdy nevyžadovali? Docela tu paní z videa chápu. Moje vnoučata občas psům záviděla a vodítko vyžadovala "Budeme si hrát na pejska", "já budu taky pejsek".

To samozřejmě. Začalo to mnou, když jsem byla malá, v televizi běžel seriál Čtyři z tanku a pes. Byla jsem Janek, mamka musela být Šarík, sestra a otec Grigorij a Gustík. Mojí synové si na psy nijak nehráli, ti měli jiné idoly a zájmy. Ale neteř byla buď pes nebo koník, častěji konīk. A s vnučkou si hrajeme, že je pejsek v útulku, já si ho tam vyberu, vezmu domů, a cvičím ho za pamlsky (cereálie podobné granulím), on hlídá a zažene zloděje, a tak podobně.

2.6.2020 22:52

Předali mi vnučku, 4 roky, s tím, ať ji nepustím z ruky, že jim strašně utíká a že ji nedohoním......Nastoupila na výcvik : Přece jsi tak chytrá jako pes, podívej, jak on to umí. "Zastav, stojí....a teď ke mně". Souhlasila, že je to lehké, tak jsme trénovaly v parku. Ještěže nás nikdo nenatočil. Ale za ruku jsem ji nevodila, chodila na volno a poslouchala jak hodinky. Ani flexi nepotřebovala.

3.6.2020 08:08

Předali mi vnučku, 4 roky, s tím, ať ji nepustím z ruky, že jim strašně utíká a že ji nedohoním......Nastoupila na výcvik : Přece jsi tak chytrá jako pes, podívej, jak on to umí. "Zastav, stojí....a teď ke mně". Souhlasila, že je to lehké, tak jsme trénovaly v parku. Ještěže nás nikdo nenatočil. Ale za ruku jsem ji nevodila, chodila na volno a poslouchala jak hodinky. Ani flexi nepotřebovala.

Říkám to pořád, že výchova dítěte je v zásadě na stejném principu, jako výchova psa či koně. Srozumitelně nastavit mantinely a pak je důsledně dodržovat.

3.6.2020 09:12

Říkám to pořád, že výchova dítěte je v zásadě na stejném principu, jako výchova psa či koně. Srozumitelně nastavit mantinely a pak je důsledně dodržovat.

..tak pod to se můžu podepsat, aplikuju i na vnuka....jediný rozdíl je, ze na děti nešíšám, na psa ano....

3.6.2020 16:22
Moyda

XXX.XXX.147.89

Já na děti ani zvířata nikdy nešislala, ale doma mluvíme jak infantilove. Děti už jsou velké, ale mluvíme tak pořád. Jen jsem je vždy upozornila ze ať tak nemluví ve škole nebo nám je seberou.

3.6.2020 17:41

Naše malá vnučka (2 roky),když jdeme na procházku se psy,tak buď chce vodit na vodítku naše štěně,jenže ten chce raději lítat se psy,tak vodí nás.Vodítko zapnout okolo ruky a ona nás vodí.Povely na psy má zmákmuté.Pomalu,ke mně,fuj,jdeme,domů.Už ji chybí jen sedni a lehni.

3.6.2020 18:13

No u některých dětí, co k nám chodí do krámu a pomalu, kdyby mohly, tak se houpou na zářivkách, bych ty vodítka uvítala...a pěkně nakrátko, u nohy, žádný flexiny..

4.6.2020 23:37

No u některých dětí, co k nám chodí do krámu a pomalu, kdyby mohly, tak se houpou na zářivkách, bych ty vodítka uvítala...a pěkně nakrátko, u nohy, žádný flexiny..

Stačí dát do prodejny malou klec s nápisem Dětský koutek, případně Děti odkládejte zde.

Přidejte reakci

Přidat smajlík