Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Any114

6.6.2020 20:30
Any114

XXX.XXX.200.249

Zdravím, chci se zeptat, zda nevíte rasu tohoto krásného psa. Dle mého názoru je to australský ovčák, ale pokud ne, prosím Vás o správnou odpověď. Předem děkuju

6.6.2020 21:31
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Any114 napsal(a):
Zdravím, chci se zeptat, zda nevíte rasu tohoto krásného psa. Dle mého názoru je to australský ovčák, ale pokud ne, prosím Vás o správnou odpověď. Předem děkuju

Může to být i bordera - ta fotka je dost blbá

6.6.2020 21:51
fikovnice

XXX.XXX.134.35

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Může to být i bordera - ta fotka je dost blbá

Bordera??? Mně se to jeví jako dost velký pes, ale může to zkreslovat, no...

6.6.2020 22:11
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

fikovnice napsal(a):
Bordera??? Mně se to jeví jako dost velký pes, ale může to zkreslovat, no...

řekla bych, že ta fotka zkresluje dost - schválně si porovnejte velikost toho psa, proti okům v kari sítí za ním 😉

6.6.2020 22:28
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

A jinak mezi standardní výškou BOC a AUO je rozdíl cca 2 cm, takže výška není kritérium, co by ukázalo na příslušnost k plemeni. Víc Vám řekne výraz, modelace hlavy, a stavba těla. Tady na fotce, ale hlavu prakticky nevidíte.

6.6.2020 23:23
fikovnice

XXX.XXX.135.35

A jinak mezi standardní výškou BOC a AUO je rozdíl cca 2 cm, takže výška není kritérium, co by ukázalo na příslušnost k plemeni. Víc Vám řekne výraz, modelace hlavy, a stavba těla. Tady na fotce, ale hlavu prakticky nevidíte.

Vy víte, že Vás obdivuji a považuji Vás za největší odbornici stran kynologie zde . Takže ano - samozřejmě Vám věřím, narovinu - nehledala jsem standardy výšek BOC a AUO a domnívala se, že je mezi nimi větší rozdíl. Moje chyba...

6.6.2020 23:44
Ebra

XXX.XXX.74.163

já vidím AUO a to i na této ne idální fotce

7.6.2020 01:48
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Ebra napsal(a):
já vidím AUO a to i na této ne idální fotce

Já pravděpodobně taky, ale podle téhle fotky bych za to ruku do ohně určitě nedala.

7.6.2020 01:57
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

fikovnice napsal(a):
Vy víte, že Vás obdivuji a považuji Vás za největší odbornici stran kynologie zde . Takže ano - samozřejmě Vám věřím, narovinu - nehledala jsem standardy výšek BOC a AUO a domnívala se, že je mezi nimi větší rozdíl. Moje chyba...

Vy jste hodná 🌷

7.6.2020 07:25
Atheira

XXX.XXX.165.123

Vždyť je to celý nějaký plesnivý...

7.6.2020 08:59
Ebra

XXX.XXX.74.163

Atheira napsal(a):
Vždyť je to celý nějaký plesnivý...

Taky je nemusím...někomu se to zdá krásné budiž mu to přáno. Teď frčí merle do každé domácnosti a sice to vypadá plesnivé jak nalezenec ze smeťáku ale nevadí, frčí to...Ještěto někdy má každé oko jiné barvy aby těch extrabuřtů nebylo málo.Posledních pár roků se s AUO roztrhnul pytel. Pro někoho nade mnou, ten rozdíl není jenom ve výšce, je to o stavbě těla, AUO je celkově jiný pes než BOCka, tady je chybka že je zadaná jenom fotka a dotaz bez uvedení zda to je vůbec jedinec s PP. Protože pokud není tak může to být úplně cokoliv.

7.6.2020 15:11
fikovnice

XXX.XXX.134.11

Vy jste hodná 🌷

Děkuji Vám...ale spíše si myslím, že sem chodím již natolik dlouho, že poznám, od koho můžu čekat nejvíc odborné info a zároveň mnoho praktických zkušeností. Mimochodem můj obdiv tu má vícero lidí, ale Vás vnímám jako nejzkušenější kynoložku.

7.6.2020 15:46
GAELLE

XXX.XXX.55.67

fikovnice napsal(a):
Děkuji Vám...ale spíše si myslím, že sem chodím již natolik dlouho, že poznám, od koho můžu čekat nejvíc odborné info a zároveň mnoho praktických zkušeností. Mimochodem můj obdiv tu má vícero lidí, ale Vás vnímám jako nejzkušenější kynoložku.

souhlas. pod to se podepisuji též

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.6.2020 17:16
Uživatel s deaktivovaným účtem

fikovnice napsal(a):

..i já se pod to podepisuju...

8.6.2020 12:45
Doris z Cagova ráje

XXX.XXX.220.170

kříženec AU

Přidejte reakci

Přidat smajlík