Vepřové ucho pro štěně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Puffy

8.6.2020 10:23
Puffy

XXX.XXX.168.207

Zdravím, máme doma 10ti týdenní štěně NO a chtěla jsem se zeptat v jakém množství může vepřové uši. On to má za chvilku sežvýkaný, takže ho hlídáme a po chvíli mu to vezmeme, protože nevíme jestli vadí, když spořádá celé najednou.
PS Nemáte někdo nějaké doporučení, jak ho odnaučit kousat do nás? Zkoušeli jsme kňíkat bolestí, odejít z místností, převést pozornost na jinou hračku a pochválit, ale nic nezabírá, hned jde a rafne znova a těma jeho zoubkama už to dost bolí... Vím, že je to ještě mimino, ale tímhle tempem budu mít za chvíli ruce do krve sežraný.

8.6.2020 10:49
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Puffy napsal(a):
Zdravím, máme doma 10ti týdenní štěně NO a chtěla jsem se zeptat v jakém množství může vepřové uši. On to má za chvilku sežvýkaný, takže ho hlídáme a po chvíli mu to vezmeme, protože nevíme jestli vadí, když spořádá celé najednou.
PS Nemáte někdo nějaké doporučení, jak ho odnaučit kousat do nás? Zkoušeli jsme kňíkat bolestí, odejít z místností, převést pozornost na jinou hračku a pochválit, ale nic nezabírá, hned jde a rafne znova a těma jeho zoubkama už to dost bolí... Vím, že je to ještě mimino, ale tímhle tempem budu mít za chvíli ruce do krve sežraný.

Ucho klidně může, ale pokud ho sežere celé, pravděpodobně se pos.., je to projímavé.
Kousání...je to všude stokrát. Nevím, co je u vás to: převést na jinou hračku, ale s tou hračkou si s ním musíte hrát, nejlépe se o ni tahat a to pořádně, to musí být ,masakéro", s náležitým hlasovým projevem Měla jsem dvě velká štěnda, hračky nějak moc nemuseli, ale co milovali, bylo tahat se o malý froté ručníček, takový ten k umyvadlu(nebo dětský) To stačilo si dřepnout a ručníček tahat kolem sebe, aby ho štěndo muselo rychle dohánět, nechat mu ho ,,ulovit" a pořádně se o něj servat. Zábavu končím, když vidím, že štěndo už nemůže.

Přidejte reakci

Přidat smajlík