Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Roxy8244

8.6.2020 12:24
Roxy8244

XXX.XXX.210.215

Dobý den, prosím o radu ohledně vyběru psa z chovné stanice, co to vše obnáší. Chovnou stanici mam vybranou v PL. Pejsek/fenka by se zajimal o dogdencing, canicros připadně agility. Preferuji kratkou srst a zbarvení ee-red az ruzne odstíny světlé sable. Se psy zkušenosi mám, ale ne z chovné stanice byl/a by to moje první borderka s PP.

8.6.2020 12:41
Doris z Cagova ráje

XXX.XXX.220.170

Nic to neobnáší zajedete si za psem,podepíšete kupní smlouvu a to je konec

8.6.2020 13:20
eli22

XXX.XXX.58.41

Roxy8244 napsal(a):
Dobý den, prosím o radu ohledně vyběru psa z chovné stanice, co to vše obnáší. Chovnou stanici mam vybranou v PL. Pejsek/fenka by se zajimal o dogdencing, canicros připadně agility. Preferuji kratkou srst a zbarvení ee-red az ruzne odstíny světlé sable. Se psy zkušenosi mám, ale ne z chovné stanice byl/a by to moje první borderka s PP.

Pořádnou smlouvu a hlavně aby štěně mělo Export Pedigree, jinak Vám ho u nás nezaregistrují.

8.6.2020 16:44
fikovnice

XXX.XXX.135.179

Doris z Cagova ráje napsal(a):
Nic to neobnáší zajedete si za psem,podepíšete kupní smlouvu a to je konec

No na něco podobného se zrovna ptám ve vlákně, kde se řeší strach z pastevců. Čekala bych právě od chovatelů více zájmu a info o člověku, který bude dalších třeba 15let vlastnit psa z jejich odchovu. Vím, že je těžké někoho lustrovat, ale předpokládám, že tak, jak píšete Vy, by to probíhat nemělo. Možná jste to ale jen takto zjednodušeně napsal/a.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.6.2020 17:41
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kontaktovala bych chovatele, zjistila bych si, jaké mají jejich chovné feny zdraví a výsledky ve sportech apod., taky by mě zajímalo zdraví jejich odchovů, jela bych se podívat osobně na to, jak chovatel pracuje se svými psy a jakou mají jejich psy povahu, chtěla bych vidět podmínky, ve kterých feny rodí apod. Pokud bych byla rozhodnutá pro danou chovku, domluvila bych se s chovatelem, kdy bude mít další vrh a už bych jen čekala.
Myslím, že je dost důležité poznat chovatele, stejně, jako by mělo být pro chovatele důležité poznat budoucí majitelé svých štěňat.

Přeji hodně štěstí :D

8.6.2020 20:30
Dasvo

XXX.XXX.250.72

fikovnice napsal(a):
No na něco podobného se zrovna ptám ve vlákně, kde se řeší strach z pastevců. Čekala bych právě od chovatelů více zájmu a info o člověku, který bude dalších třeba 15let vlastnit psa z jejich odchovu. Vím, že je těžké někoho lustrovat, ale předpokládám, že tak, jak píšete Vy, by to probíhat nemělo. Možná jste to ale jen takto zjednodušeně napsal/a.

Obávám se, že v Polsku to bude opravdu o tom, že přijede a zaplatí za štěně. Ani na kupní smlouvu bych úplně nespoléhal.

EDIT: Ve většině případů. Výjimky se najdou, samozřejmě!

9.6.2020 08:56
fikovnice

XXX.XXX.134.11

Dasvo napsal(a):
Obávám se, že v Polsku to bude opravdu o tom, že přijede a zaplatí za štěně. Ani na kupní smlouvu bych úplně nespoléhal.

EDIT: Ve většině případů. Výjimky se najdou, samozřejmě!

To máte asi pravdu, neuvědomila jsem si, že má jít o psa z PL...

Přidejte reakci

Přidat smajlík