Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anonym453

12.6.2020 06:50
Anonym453

XXX.XXX.73.242

Dobry den,

Predevcirem jsme museli nechat uspat mou fenecku, mela uz 13 let a byla delsi dobu nemocna. Vyrustala se mnou, zazila se mnou vsechny dulezite chvile vcetne svatby a narozeni ditete. Byla to moje nejlepsi kamaradka, moje vsechno. Chodily jsme spolu spolu vsude, cvicila jsem ji a ucila ruzny kousky. Vedela jsem ze to prijde, ale presto se s tim nemuzu vyrovnat. Byla jsem s ni do posledni chvile a drzela, ona jakoby vedela ze uz je konec a jen se na me divala. Mame jeste jednoho psa, ale k tomu jsem si nevytvorila takovy pouto a asi ani nevytvorim. Mam pocit ze ten smutek snad nikdy neprejde. Jak se s tim vyrovnavate kdyz vas opusti vas pejsek?

12.6.2020 10:28
rennie111

XXX.XXX.7.245

"Jak se s tim vyrovnavate kdyz vas opusti vas pejsek?"

Ťažko chce to čas, nič iné nepomáha. Keď máte potrebu plakať tak sa vyplačte, mne zo začiatku veľmi pomáhalo chodiť na hrobček psíka a rozprávať sa s ním. Pripadala som si ako idiot, ale bolo mi to jedno a naozaj som vždy mala po tom lepší pocit, ako by som vedela že ma tam hore niekde počúva.. časom to prebolí, ostanú len pekné spomienky a nakoniec sa dostanete do stavu, že sa nad spoločnou fotkou dokážete usmiať miesto plaču

12.6.2020 11:26
GAELLE

XXX.XXX.55.67

pořád jsem se s tím nevyrovnala a jsou to už dva roky..........................

12.6.2020 12:10
Katka12345

XXX.XXX.202.158

Pejska jsme ztratili v lednu, stále když prohlížím fotky, hrnou se mi slzy do očí. Jak je psáno výše, často jsem chodila a stále chodím na hrobeček a s pejskem si povídám.
Nejvíc pomohlo teď čerstvě nové štěňátko, protože člověka tak pohltí ta štěněčí radost.
Úplně bolet to nepřestane asi nikdy. Když chcete plakat, plačte, když chcete smutnit, smutněte.
My často s přítelem sedíme, povídáme si historky, co jsme s pejskem zažili a u toho oba pláčeme. Sdílená bolest je snazší.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.6.2020 13:07
Uživatel s deaktivovaným účtem

Anonym453 napsal(a):
Dobry den,

Predevcirem jsme museli nechat uspat mou fenecku, mela uz 13 let a byla delsi dobu nemocna. Vyrustala se mnou, zazila se mnou vsechny dulezite chvile vcetne svatby a narozeni ditete. Byla to moje nejlepsi kamaradka, moje vsechno. Chodily jsme spolu spolu vsude, cvicila jsem ji a ucila ruzny kousky. Vedela jsem ze to prijde, ale presto se s tim nemuzu vyrovnat. Byla jsem s ni do posledni chvile a drzela, ona jakoby vedela ze uz je konec a jen se na me divala. Mame jeste jednoho psa, ale k tomu jsem si nevytvorila takovy pouto a asi ani nevytvorim. Mam pocit ze ten smutek snad nikdy neprejde. Jak se s tim vyrovnavate kdyz vas opusti vas pejsek?

Na konci dubna jsem musela odejít mojí milovanou feňulku a nebojím se říct, že to byl opravdu pes mého života...

Mame jeste jednoho psa, ale k tomu jsem si nevytvorila takovy pouto a asi ani nevytvorim.
Taky mi doma zůstal pes, ale s ním mám úplně jiný vztah, než jsem měla s fenou, pes je jako moje dítě, mamáneček, dýchala bych za něj kdybych musela, miluju ho, ale není to stejné, není to tak naplňující jako to, co jsem měla s fenou.

Mam pocit ze ten smutek snad nikdy neprejde. Jak se s tim vyrovnavate kdyz vas opusti vas pejsek?
Jednou to přejde určitě, čas je milosrdný, třeba ovčandu, co mi umřela před asi před dvaceti lety už neoplakávám, už se mi nehrnou slzy do očí, po chrtovi jsem až donedávna občas brečela, odešel mi před víc jak deseti lety, ale teď pláču po své feňulce.
Pořídili jsme nové štěně....z malé se vyklubal pěkný rarach, takže není moc sedět a utápět se ve vzpomínkách...spíš to začíná být o tom, že malý říkám "ty jsi horší než ta Sárina, když byla malá" a pod.
A kdy ten můj vnitřní pláč po mojí psí holce přestane?? Myslím, že až ve chvíli, kdy to moje malý chlupatý střeštiprdlo převezme její roli, kdy začne být tou dokonalou bytostí (doufám, že bude), na což si určitě minimálně 2-3 roky počkám, moje fena k tomu taky musela dozrát.
Prostě až se jí případně budu moct vyplakat do kožichu a ona mi řekne "nefňukej veverko, jsi moje holka a já tě nedám"

Přidejte reakci

Přidat smajlík