Vlaková jízdenka pro psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.6.2020 08:17
Atheira

XXX.XXX.209.8

Kdysi jsem tu řešila, že přes internet nejde koupit jízdenka pro psa. Někdo z místních mi to tu vyvracel s tím, že to jde. Jenže já to nikde nemůžu najít a docela by se mi hodilo udělat to při jednom - objednat jízdenky člověčí i psí.
Můžete mě, prosím, někdo navést, kde tam tu možnost najdu?

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.6.2020 08:32

Atheira napsal(a):
Kdysi jsem tu řešila, že přes internet nejde koupit jízdenka pro psa. Někdo z místních mi to tu vyvracel s tím, že to jde. Jenže já to nikde nemůžu najít a docela by se mi hodilo udělat to při jednom - objednat jízdenky člověčí i psí.
Můžete mě, prosím, někdo navést, kde tam tu možnost najdu?

Jde to v mobilní aplikaci Můj vlak (předpokládám, že Vás zajímají ČD). Po zvolení počtu cestujících máte možnost přidat v rámci souhrnu objednávky kolo, nadměrné zavazadlo nebo i psa. :) Na webu vyzkoušeno nemám, ale předpokládám, že to bude řešeno analogicky.

15.6.2020 08:39
Atheira

XXX.XXX.209.8

Jojo, ČD.
Mobilní aplikaci nemám a stahovat si ji kvůli tomu je asi až taková krajní možnost. Na webu jsem to zkoušela přes "přidat další cestující", ale jsou tam jen jízdenky pro lidi rozdělené podle věku. Kola, jiná zavazadla ani psy tam právě nevidím.

My jsme to právě vždycky dělali tak, že jsme si koupili jízdenky pro lidi a ty psí jsme kupovali až v prvním vlaku podle toho, odkud se vyráželo. Ale je to hrozně nepraktický, zdržuje to.

15.6.2020 09:25

Vidím to i na webu. V e-shopu vyberete spojení, upravíte cestující a vyberete si 1. nebo 2. třídu. Dáte “pokračovat”. Následuje výběr doplňkových služeb, kde je třetí shora i přeprava psů.

Jinak ta aplikace je velmi povedená (a že já na to moc nejsem). Můžete si tam nahrát kredit a platit přímo v ní, když třeba jdete na poslední chvíli a nestihla byste nákup u pokladny (nemusíte při každém nákupu zadávat kartu). Mají i hezké informace - upozornění na zpoždění, budík na výstup, atp.

15.6.2020 09:34
Atheira

XXX.XXX.209.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vidím to i na webu. V e-shopu vyberete spojení, upravíte cestující a vyberete si 1. nebo 2. třídu. Dáte “pokračovat”. Následuje výběr doplňkových služeb, kde je třetí shora i přeprava psů.

Jinak ta aplikace je velmi povedená (a že já na to moc nejsem). Můžete si tam nahrát kredit a platit přímo v ní, když třeba jdete na poslední chvíli a nestihla byste nákup u pokladny (nemusíte při každém nákupu zadávat kartu). Mají i hezké informace - upozornění na zpoždění, budík na výstup, atp.

Já jsem totiž úplně mimo a čuměla jsem na idos místo na ofiko stránky českých drah, tak už jsem doma. Děkuju.

15.6.2020 09:39

Atheira napsal(a):
Já jsem totiž úplně mimo a čuměla jsem na idos místo na ofiko stránky českých drah, tak už jsem doma. Děkuju.

Z toho si nic nedělejte, to se stane. :-) Hlavně že už víte! Šťastné cestování.

15.6.2020 19:19
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

apka je bezva, používám často

Přidejte reakci

Přidat smajlík