Štěně vipeta, pajdání

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Vipwt

19.6.2020 20:38
Vipwt

XXX.XXX.226.219

Dobrý den
ráda bych znala další názory.
Vipetka, 10 měsíců.
Před dvěma měsíci po běhu na louce začala odlehčovat přední nohu. Nedalo mi to a jela jsem na vet, kde ji vysetrili, prohmatali, nic, fena bez reakce na cokoliv. Nastaven klid a po pár dnech jsme se vrátily do normálu. Dnes se začal opakovat ten samý scénář. Vnější viditelné zranění žádná, zátěž má nastavenou úměrně věku, schody chodí minimálně a stravu doplňuji přiměřeně vápníkem.
Nemáte zkušenost?
V příštím týdnu jsme objednané k ortopedovi a po roce ji budu rentgenovat, jelikož je to pes do sportu.
Nesetkal se s tím někdo u tohoto plemene, prosím? (Napr s růstovým problémy)
Děkuji předem za jakákoliv naťuknutí.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.6.2020 22:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jedině ortoped. Můj si na tréninku vykloubil druhý prst na přední - sem tam špatně došlápl, někdy kviknul a chvíli zakulhal. Přitom s tím běžel druhý běh, po prvním se to stalo jednou, když shodou okolností stoupl na bodlák. Po prohmatání nic, tak jsem ho vypustila. 2 měsíce klidu, když byl zvyklý běhat každý víkend, byl masakr. Ale to váš případ asi nebude, jen jsem chtěla napsat, že to tady nikdo nerozluští. A psa na sport k ortopedovi ihned, se vším, co se vám nezdá. Já s ním jela druhý den ráno na kliniku na pohotovost - na Velký pátek. S tím, že se do úterý po Velikonocích nemá pomalu hnout a ráno mě vmáčknou k ortopedovi. Není to fatální, ale někdy se to rádo vrací. V běžném provozu žádná tragédie, ale ve sportu špatně. A týká se to všech pohybových problémů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík