Agresivita vůči pánovy při únavě

Kříženec
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.6.2020 18:05
LucieMachackova1999@seznam.cz

XXX.XXX.13.227

Dobrý den, prosím o radu. Mam 6 měsíčního křížence staforda. Od necelých 4 měsíců po nas začal vyjíždět. Jenže to dělá jen unavený jinak je to zlatíčko. Pokaždé když jdeme z procházky už ma svůj pohled. Když přijdeme domu nesmi se kolem něj ani projit. Nejhorší je ze nevrci, ale rovnou kouše. Chodím na cvičák, radim se i s jinymi lidmi, ale pořád se to děje. Jinak je poslušný. Zkoušela jsem už vše. Chytnout za kůži, pretocit na záda. Dát mu treba novinama atd. Koupila jsem i ostnaty obojrk na ktery mam porad pripnute voditko aby kdyz vyjede tak jsem ho rychle zvedla. Ale je to pořád stejny. Prosím o radu jestli nevíte čím by to mohlo být, nikdo nechape že to dělá při únavě, že při te by se agrese mela spíše mírnit. Myslíte, že by pomohl el. Obojek nebo mate nejakou dobrou radu prosím? Pryč ho davat nechci je jinak skvěléj a poslušněj dokud se neúnavný.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.6.2020 18:09

LucieMachackova1999@seznam.cz napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu. Mam 6 měsíčního křížence staforda. Od necelých 4 měsíců po nas začal vyjíždět. Jenže to dělá jen unavený jinak je to zlatíčko. Pokaždé když jdeme z procházky už ma svůj pohled. Když přijdeme domu nesmi se kolem něj ani projit. Nejhorší je ze nevrci, ale rovnou kouše. Chodím na cvičák, radim se i s jinymi lidmi, ale pořád se to děje. Jinak je poslušný. Zkoušela jsem už vše. Chytnout za kůži, pretocit na záda. Dát mu treba novinama atd. Koupila jsem i ostnaty obojrk na ktery mam porad pripnute voditko aby kdyz vyjede tak jsem ho rychle zvedla. Ale je to pořád stejny. Prosím o radu jestli nevíte čím by to mohlo být, nikdo nechape že to dělá při únavě, že při te by se agrese mela spíše mírnit. Myslíte, že by pomohl el. Obojek nebo mate nejakou dobrou radu prosím? Pryč ho davat nechci je jinak skvěléj a poslušněj dokud se neúnavný.

Pane bože, prosím, ať je to troll!

20.6.2020 18:11
rapotacka11

XXX.XXX.212.71

Jeho unaví procházka?

20.6.2020 18:11
GAELLE

XXX.XXX.55.67

no ty wole !!! kůže, na záda, noviny, ostnatý obojek.....................vašemu psovi se nedivím. Dejte ho pryč bude mu líp všude než u vás

20.6.2020 18:15
rapotacka11

XXX.XXX.212.71

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pane bože, prosím, ať je to troll!

Ne, nebude to trollka.

Tady se teď člověk spolehlivě n....e.
Je to jako u TV zpráv ....
Já chci lexaurin !

20.6.2020 18:16
GAELLE

XXX.XXX.55.67

tu elektriku ať si na krk nasadí zadavatelka. Třeba se jí po pořádné ráně rozsvítí v palici

Bartos

20.6.2020 18:56
Bartos

XXX.XXX.181.79

Já si taky nemyslím, že je to troll. Bohužel jen chloupý člověk. Ano, dát pejska pryč je tady řešení. Je to mladý pes, určitě se v dobrých rukou srovná.

20.6.2020 18:56

Další agresivní štěně??....no to jsou dneska štěňata, viďte??
Ale nejhorší jsou stejně trpaslíci

Zadavatelko, tak nějak doufám, že jste trolík, ale pokud ne...ráda bych vás politovala, žít s agresorem je blbý, ale v tomhle případě mi přijde, že se tak nějak jako agresor chováte vy...

Zkoušela jsem už vše. Chytnout za kůži, pretocit na záda. Dát mu treba novinama atd. Koupila jsem i ostnaty obojrk na ktery mam porad pripnute voditko aby kdyz vyjede tak jsem ho rychle zvedla.

nebo vám to tak nepřijde?? Štěnděti je půl roku, tak bacha, aby vás s tímhle přístupem za pár měsíců nesežral, protože mi přijde, že si z mlaďocha, který to možná zkusil nebo to nebyla agrese, jen třeba nějaký drsnější pokus o hru...tímto přístupem ala "pes si tohle nikdy nesmí dovolit a musí se mu ukázat, kdo je tady pánem" toho agresora můžete s velkou pravděpodobností vyrobit.

Jasně, že štěndo se musí vychovávat...že se mu musí nastavit pravidla...já teda nejsem odborník na psy, ale tak nějak se vždycky snažím předcházet situacím, kde vím, že by se pes nechoval podle mých představ a naopak místo toho navozuju situace, kde můžu psa pochválit.

Nerozumím bull plemenům, ale já osobně bych teda přišla z prochajdy dřív, než pes bude tak hodně unavenej do té svojí agrese a pelech bych mu dala nějkam do klidu....a klidně bych si vzala knížku sedla si kousek od pelechu a četla bych si, aby pes věděl, že není potřeba nějak řešit to, že je někdo v jeho blízkosti.....no ale já holt jsem lenoch, co jde vždycky cestou nejmenšího odporu a raději vymyslí způsob, jak to udělat, aby se pes mohl chovat správně než to hrotit a psa tlačit někam, kam rozhodně nechci.

Aůůůů...teď mě moje malá holka pastevecká kousla do nohy a teče mi krev. ...sakra, kde mám ty noviny....alespoň, že přetáčet na záda jí nemusim, na ty se docela spolehlivě svalí sama

20.6.2020 20:37

GAELLE napsal(a):
tu elektriku ať si na krk nasadí zadavatelka. Třeba se jí po pořádné ráně rozsvítí v palici

Jo! To by mohlo zabrat.

20.6.2020 20:44

Pokud nejste troll, děláte všechno špatně. By mě zajímalo, na jaký cvičák chodíte a s jakými lidmi se radíte. Zatím máte našlápnuto na slušný průs...

20.6.2020 20:59
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Vy ale nevypadáte, že chcete toho psa vychovat, ale spíš utýrat Proč jste si pořídila takové plemeno, se ani radši ptát nebudu...

20.6.2020 21:00

"Když přijdeme domu nesmi se kolem něj ani projit".

Jasně, protože čeká, že ho budete lískat novinami, přetáčet na záda.....brání se.....a bude hůř. Kříženec staforda ? Co to je? Kříženec, který je podobný některému bulterierovi? Co je přikřížené nevíte. Vyrábíte si agresora, který vás jednou sežere.

Ale i já doufám, že jste trol.

20.6.2020 21:31

Když čtu podobné příspěvky jako je ten úvodní, tak vždycky děkuju bohu, že se naše Sárina dostala šťastnou náhodou k nám a ne k někomu podobnému, protože tu by následně stopro utratili pro agresivitu, ta by si totiž podobný způsob trestu nenechala líbit a velmi aktivně a razantně by se bránila, následně i možná útočila a pochybuju, že by to v jejím podání skončilo takovou "banalitou" jako je jedno kousnutí.

Vůbec nechápu, proč mají lidi pocit, že takovýmhle způsobem musí dávat psům najevo, kdo je šéf...a myslet si přitom, že to nijak neublíží vztahu se psem, že to nijak nenaruší to ...pro mě nejdůležitější...oboustrannou důvěru....

Zvláštní je, že jsem tady snad nikdy nečetla, že by něco podobného někdo použil třeba na kavkaze, kterého já považuji za jednoho z největších radikálů......
Takže otázka nebo spíš téma k zamyšlení pro zadavatelku: Proč asi??

Pokud chcete být páníčkem, kterého se bojí jeho vlastní pes, tak gratuluju, jste na dobré cestě, pokud máte smůlu a váš pes není z těch, co si od vás nechá nakakat na hlavu, tak potom upřímnou soustrast.....

20.6.2020 21:45

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Když čtu podobné příspěvky jako je ten úvodní, tak vždycky děkuju bohu, že se naše Sárina dostala šťastnou náhodou k nám a ne k někomu podobnému, protože tu by následně stopro utratili pro agresivitu, ta by si totiž podobný způsob trestu nenechala líbit a velmi aktivně a razantně by se bránila, následně i možná útočila a pochybuju, že by to v jejím podání skončilo takovou "banalitou" jako je jedno kousnutí.

Vůbec nechápu, proč mají lidi pocit, že takovýmhle způsobem musí dávat psům najevo, kdo je šéf...a myslet si přitom, že to nijak neublíží vztahu se psem, že to nijak nenaruší to ...pro mě nejdůležitější...oboustrannou důvěru....

Zvláštní je, že jsem tady snad nikdy nečetla, že by něco podobného někdo použil třeba na kavkaze, kterého já považuji za jednoho z největších radikálů......
Takže otázka nebo spíš téma k zamyšlení pro zadavatelku: Proč asi??

Pokud chcete být páníčkem, kterého se bojí jeho vlastní pes, tak gratuluju, jste na dobré cestě, pokud máte smůlu a váš pes není z těch, co si od vás nechá nakakat na hlavu, tak potom upřímnou soustrast.....

za poslední odstavec. Snad si zadavatelka z našich příspěvků něco odnese.

20.6.2020 23:19
fikovnice

XXX.XXX.63.10

Když budu uvažovat, že zadavatelka není troll a nebudu se vyjadřovat k jejímu chování vůči psovi ( ), tak chci jen sdělit, že náš pes (vestaj) dělal ve štěněcím věku úplně, ale úplně to samé! Ještě si vybavuji jak moc mě bolely ruce od kousání na vážno. Dnes je to asi nejhodnější pes pod Sluncem. Tím chci říct, že asi únava nevylučuje agresivitu, v našem případě ji přímo spouštěla! A řešení - když začal kousat na vážno, tak jsem ukončila jakékoli mazlení (event. hraní si) a štěník do pár minut vždy usnul.

21.6.2020 00:07

fikovnice napsal(a):
Když budu uvažovat, že zadavatelka není troll a nebudu se vyjadřovat k jejímu chování vůči psovi ( ), tak chci jen sdělit, že náš pes (vestaj) dělal ve štěněcím věku úplně, ale úplně to samé! Ještě si vybavuji jak moc mě bolely ruce od kousání na vážno. Dnes je to asi nejhodnější pes pod Sluncem. Tím chci říct, že asi únava nevylučuje agresivitu, v našem případě ji přímo spouštěla! A řešení - když začal kousat na vážno, tak jsem ukončila jakékoli mazlení (event. hraní si) a štěník do pár minut vždy usnul.

Jj. Některá štěňata, co jedou do plných, to tak mají. Můj ne, chvíli si hrál, pak padnul a já obecně hlídala, abych ho nepřetáhla. A holt jsem se ve společenském životě totálně omezila a nikam ho zbytečně netahala, když byl unavený.

Známá měla právě pertpetuum mobile, nechala ho v práci řádit, pak s ním šla ještě po kavárnách, kde měl sice pelíšek, ale stejně se nevyspal, když nad ním všichni kvíleli, jak je úžasný a budili ho. Stejná povaha jako satánek sestra, která měla režim a byla vždycky vysmátý a kamarádský pes. Bratr skončil tak, že začal agresivně startovat i po lidech, jen se přiblížili. I když je znal. Párkrát jsem ho v práci hlídala, a když začal na mého vyjíždět jak přetažené vzteklé dítě, tak jsem ho uspala "násilím". Na klín, mazlit, drbat. Až padnul. Sám nebyl schopen, ale stačilo půl h a bylo z něj zase milé štěně. Ani v dospívání jsem s ním problém neměla, i když už jsem se blíž nevídali. Byla jsem pořád pozitivní element, který se nežere.

Přidejte reakci

Přidat smajlík