Jezevčík dlouhosrstý trpasličí/králičí červený

Prodám Jezevčíka dlouhosrstého - CHS z Habrových hájů nabízí k rezervaci št...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
zvuky jakoby zvracela budou nejspíš psí kašel
Uživatel s deaktivovaným účtem
Může to být cokoli. I srdíčko. Nechte ho vyšetřit, na internetovém diskuzním fóru Vám diagnostiku nikdo neudělá...
MeowMeow
napsal(a):
Taky si myslím. Jen by mě zajímalo jak to vyléčit. Tyhle zvuky dělávala už trošičku déle, ale jen výjmečně, občas.
Pokud nebudete škudla a upustíte nějakou korunu, místo hledání nesmyslných rad na internetu, tak Vám určitě poradí a psa vyléčí takoví lidi, kterým se říká veterináři.
impact
napsal(a):
Pokud nebudete škudla a upustíte nějakou korunu, místo hledání nesmyslných rad na internetu, tak Vám určitě poradí a psa vyléčí takoví lidi, kterým se říká veterináři.
Je tu někdo, kdo na té veterině s psincákem byl? Vím, že Marcela a ta dostala ATB, ještě někdo? Chtěla bych slyšet, jak vypadalo to vyšetření. Já ať jdu s čímkoliv, tak vyšetření jako takové téměř není, rozhodující jsou odběry. Tak by mne zajímalo, jak vypadá vyšetření kašle. Předpokládám, že poslech srdce, což dělá vet asi vždycky. Zadavatelko, kupte psu jitrocelový sirup a pokud se do tří dnů užívání nezlepší, tak veterina.
lesnížínka
napsal(a):
Je tu někdo, kdo na té veterině s psincákem byl? Vím, že Marcela a ta dostala ATB, ještě někdo? Chtěla bych slyšet, jak vypadalo to vyšetření. Já ať jdu s čímkoliv, tak vyšetření jako takové téměř není, rozhodující jsou odběry. Tak by mne zajímalo, jak vypadá vyšetření kašle. Předpokládám, že poslech srdce, což dělá vet asi vždycky. Zadavatelko, kupte psu jitrocelový sirup a pokud se do tří dnů užívání nezlepší, tak veterina.
Já byla, už je to pár let, čubě v té době cca 6let. Vzaly jsme to svižnou chůzí, takže se tam čuba i rozkašlala. Změřil teplotu, poslechl. Protože teplota byla jen zvýšená a hlen nebyl žlutý ani zelený, doporučil jen jitrocelový sirup, klid a při zhoršení okamžitě přijít zas. Nebylo už potřeba, do týdne byl klid.
lesnížínka
napsal(a):
Já s psincákem na veterinu nechodím, páč ho poznám a umím léčit. Tazatelka pozná tak velkej prd a pes může mít asi tak milion diagnóz. Ale jo, ať čeká dál a dál si léčí psa po internetu. Budu doufat, že na to ten chudák jednou nedojede.
impact
napsal(a):
Já s psincákem na veterinu nechodím, páč ho poznám a umím léčit. Tazatelka pozná tak velkej prd a pes může mít asi tak milion diagnóz. Ale jo, ať čeká dál a dál si léčí psa po internetu. Budu doufat, že na to ten chudák jednou nedojede.
Naprostý souhlas. Pokud se někdo takhle ptá v internetové diskuzi, navíc s tím, že se o psa bojí (dalo by se spekulovat o tom, že to naznačuje, že celková kondice zvířete není ok), měl by se obrátit i se psem na veterináře a neexperimentovat...
Neregistrovaný uživatel
Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!