Náš pes chrchlá - Co to může být a jak se to léčí?

Jezevčík dlouhosrstý
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.6.2020 14:45
MeowMeow

XXX.XXX.237.113

Dobrý den, náš pejsek už asi tak 3 dny chrchlá. Přišlo nám to zvláštní. Dnes jsem pročítal na netu, co to může být, atd. protože se o našeho pejska bojím . Chvilkama chrchlá, nebo dělá zvuky, jakoby zvracela. Co to může být? Pokud budete chtít více informací, dopíšu je.

23.6.2020 14:56
GAELLE

XXX.XXX.55.67

kolik psovi je a jaké je to plemeno? Co navštívit veterinu?

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.6.2020 15:28

zvuky jakoby zvracela budou nejspíš psí kašel

23.6.2020 15:35
MeowMeow

XXX.XXX.237.113

GAELLE napsal(a):
kolik psovi je a jaké je to plemeno? Co navštívit veterinu?

O veterině přemýšlíme. Je to jezevčík s kokršpaňelem. Má 2 a půl roku.

23.6.2020 15:37
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Určitě na veterinu. Může mít něco v dýchacích cestách, ať už nějaký předmět, nebo třeba otok, zánět, prostě něco mu tam vadí.

23.6.2020 15:37
MeowMeow

XXX.XXX.237.113

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
zvuky jakoby zvracela budou nejspíš psí kašel

Taky si myslím. Jen by mě zajímalo jak to vyléčit. Tyhle zvuky dělávala už trošičku déle, ale jen výjmečně, občas.

23.6.2020 15:38
MeowMeow

XXX.XXX.237.113

Varaxi napsal(a):
Určitě na veterinu. Může mít něco v dýchacích cestách, ať už nějaký předmět, nebo třeba otok, zánět, prostě něco mu tam vadí.

To podle mě ne. Spíš bych to viděl na ten kašílek.

23.6.2020 15:42

Může to být cokoli. I srdíčko. Nechte ho vyšetřit, na internetovém diskuzním fóru Vám diagnostiku nikdo neudělá...

23.6.2020 15:47
impact

XXX.XXX.195.92

MeowMeow napsal(a):
Taky si myslím. Jen by mě zajímalo jak to vyléčit. Tyhle zvuky dělávala už trošičku déle, ale jen výjmečně, občas.

Pokud nebudete škudla a upustíte nějakou korunu, místo hledání nesmyslných rad na internetu, tak Vám určitě poradí a psa vyléčí takoví lidi, kterým se říká veterináři.

23.6.2020 17:45

impact napsal(a):
Pokud nebudete škudla a upustíte nějakou korunu, místo hledání nesmyslných rad na internetu, tak Vám určitě poradí a psa vyléčí takoví lidi, kterým se říká veterináři.

23.6.2020 18:20
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Je tu někdo, kdo na té veterině s psincákem byl? Vím, že Marcela a ta dostala ATB, ještě někdo? Chtěla bych slyšet, jak vypadalo to vyšetření. Já ať jdu s čímkoliv, tak vyšetření jako takové téměř není, rozhodující jsou odběry. Tak by mne zajímalo, jak vypadá vyšetření kašle. Předpokládám, že poslech srdce, což dělá vet asi vždycky. Zadavatelko, kupte psu jitrocelový sirup a pokud se do tří dnů užívání nezlepší, tak veterina.

23.6.2020 19:42
Mousinka

XXX.XXX.236.144

podle příznaků psincovy kašel.
taky jsme měli, SBT, 15 měsíců. antibiotika, jitrocelovy sirup, echinacea. 3 týdny klidový režim.
Veterináři jsem ukázala video, pes kaslal druhý den, zvracel bílou pěnu. vet ho poslechnul, změřil teplotu.

23.6.2020 19:53
lenocka

XXX.XXX.60.146

lesnížínka napsal(a):
Je tu někdo, kdo na té veterině s psincákem byl? Vím, že Marcela a ta dostala ATB, ještě někdo? Chtěla bych slyšet, jak vypadalo to vyšetření. Já ať jdu s čímkoliv, tak vyšetření jako takové téměř není, rozhodující jsou odběry. Tak by mne zajímalo, jak vypadá vyšetření kašle. Předpokládám, že poslech srdce, což dělá vet asi vždycky. Zadavatelko, kupte psu jitrocelový sirup a pokud se do tří dnů užívání nezlepší, tak veterina.

Já byla, už je to pár let, čubě v té době cca 6let. Vzaly jsme to svižnou chůzí, takže se tam čuba i rozkašlala. Změřil teplotu, poslechl. Protože teplota byla jen zvýšená a hlen nebyl žlutý ani zelený, doporučil jen jitrocelový sirup, klid a při zhoršení okamžitě přijít zas. Nebylo už potřeba, do týdne byl klid.

23.6.2020 20:27
impact

XXX.XXX.59.63

lesnížínka napsal(a):

Já s psincákem na veterinu nechodím, páč ho poznám a umím léčit. Tazatelka pozná tak velkej prd a pes může mít asi tak milion diagnóz. Ale jo, ať čeká dál a dál si léčí psa po internetu. Budu doufat, že na to ten chudák jednou nedojede.

23.6.2020 20:41

impact napsal(a):
Já s psincákem na veterinu nechodím, páč ho poznám a umím léčit. Tazatelka pozná tak velkej prd a pes může mít asi tak milion diagnóz. Ale jo, ať čeká dál a dál si léčí psa po internetu. Budu doufat, že na to ten chudák jednou nedojede.

Naprostý souhlas. Pokud se někdo takhle ptá v internetové diskuzi, navíc s tím, že se o psa bojí (dalo by se spekulovat o tom, že to naznačuje, že celková kondice zvířete není ok), měl by se obrátit i se psem na veterináře a neexperimentovat...

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík