Podvodnice Veronika Jandová se psy (AMSTAFF) – trestní oznámení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Badal

23.6.2020 15:57
Badal

XXX.XXX.201.24

Potřebuji sehnat dostatek lidí, které tato slečna/paní okradla, abych mohla podat hromadné trestní oznámení. Prý už okradla více jak 3 lidi, tak pokud jste jeden z nich, ozvěte se mi.

Děkuji.

23.6.2020 16:19
impact

XXX.XXX.195.92

A jakpak vás okradla?

Badal

23.6.2020 18:15
Badal

XXX.XXX.201.24

Donutila mě poslat zálohu na pejska, abych si ho rezervovala, protože prý "měla hodně zájemců". A od poslání peněz se mi do teď neozvala.

23.6.2020 18:29
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Badal napsal(a):
Donutila mě poslat zálohu na pejska, abych si ho rezervovala, protože prý "měla hodně zájemců". A od poslání peněz se mi do teď neozvala.

"donutila" ........... a to jako jak? Držela vám u hlavy zbraň?

23.6.2020 19:34
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.41.108

Badal napsal(a):

A štěňata jsou už k odběru?

23.6.2020 19:38
Mousinka

XXX.XXX.236.144

Inspektor Pišišvor napsal(a):
A štěňata jsou už k odběru?

žádná štěňátka neexistují
kauza se uz řeší na fb, pani reaguje na poptávku lidi a nabízí jim stěně údajně ze zrusene rezervace, plemeno jaké zrovna dotyčný zhání...

23.6.2020 19:42
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Mousinka napsal(a):
žádná štěňátka neexistují
kauza se uz řeší na fb, pani reaguje na poptávku lidi a nabízí jim stěně údajně ze zrusene rezervace, plemeno jaké zrovna dotyčný zhání...

Takže nabízí bezpapíráky.

23.6.2020 19:44
Mousinka

XXX.XXX.236.144

pry ne, údajně používá printcreeny chovek. ale moc o tom nevím, jen jsem zahlidla diskusi na fb myslim ve skupine stafbuliku

Badal

23.6.2020 19:57
Badal

XXX.XXX.201.24

Pani slibuje pejska a žádné pejsky nemá, fotky má stažené z internetu. Bohužel mi to nedošlo dřív se podívat. Zítra podávám trestní oznámení. Je smutné, že někdo si vydělává peníze odrbáváním lidí skrz štěňata.

23.6.2020 20:18
impact

XXX.XXX.59.63

Lidská hloupost je ten největší kšeft.

23.6.2020 20:22
impact

XXX.XXX.59.63

Badal napsal(a):
Pani slibuje pejska a žádné pejsky nemá, fotky má stažené z internetu. Bohužel mi to nedošlo dřív se podívat. Zítra podávám trestní oznámení. Je smutné, že někdo si vydělává peníze odrbáváním lidí skrz štěňata.

Jestli je něco doopravdy smutné, tak to je fakt, kolik lidí dnes bez mrknutí oka podpoří množitele.

U fotek z chlívů, co běží ve zprávách, si zanadáváte, jak je ten svět strašnej a pobrečíte si, jací to jsou chudáci pejsánci, čím vyřešíte svoji pravidelnou denní dávku emocí a pak bez mrknutí nacpete x tisíc takovému tyranovi.

A ano, vím, že tahle dotyčná nemá žádný štěňata, ale kdyby je měla a množila v hnoji, v hnoji, v hovnech, v chlívě jak prasata, tak Vám to bude lautr jedno. Hlavně, že máte štěně.

Badal

23.6.2020 20:31
Badal

XXX.XXX.201.24

impact napsal(a):
Jestli je něco doopravdy smutné, tak to je fakt, kolik lidí dnes bez mrknutí oka podpoří množitele.

U fotek z chlívů, co běží ve zprávách, si zanadáváte, jak je ten svět strašnej a pobrečíte si, jací to jsou chudáci pejsánci, čím vyřešíte svoji pravidelnou denní dávku emocí a pak bez mrknutí nacpete x tisíc takovému tyranovi.

A ano, vím, že tahle dotyčná nemá žádný štěňata, ale kdyby je měla a množila v hnoji, v hnoji, v hovnech, v chlívě jak prasata, tak Vám to bude lautr jedno. Hlavně, že máte štěně.

Mně je zase z Vás špatně. Z čeho usuzujete, že podporuji množírny? Asi z ničeho, když nevíte žádný kontext. Mám doma psa s PP a rozhodně bych žádné množení psů nepodpořila, nic o mně nevíte, takže si myslím, že psaní takovým tónem je spíše k zblití. Zamyslete se jak vystupujete na sociálních sítích. Já se sem obrátila, abych lidem pomohla a oni zas mně. Vůbec nevíte jak probíhala konverzace s tou podvodnicí a co ostatním nalhala a jaké psala okolnosti. Takže si prosím nechte vaši negaci někomu jinému a věnujte svůj čas nějak užitečněji, než psát směšné komentáře na diskuzi, kde si lidi snaží pomoct.

KateřinaK

23.6.2020 20:41
KateřinaK

XXX.XXX.211.207

Je až ubohé, jak soudíte lidi za něco, o čem víte akorát z pár vět. Měl byste se stydět. Kupříkladu mně zaslala scan průkazů původu, screen bankovního účtu, ověřené ičo a identitu kterou ukradla. Vstupovala pod názvem chovné stanice, takže těžko soudit hloupost člověka. Vidím v tom spíš normální touhu po pejskovi, který moc není k dostání. Nemyslíte, že nás samotné již dost potrápilo, že jsme měli snové štěně na dosah a byli ochotni za něj zaplatit vysokou částku a nakonec máme jen oči pro pláč? Nikdo z nás by množky nikdy nepodporoval. Jsme normální lidé, co chtěli štěně s PP. Že toho někdo využil není ani naše hloupost, ani nic špatného. Tohle jsme psali proto, abychom ostatní varovali.. ne proto, aby nám nějaký chytrolín, co o tom nic neví, kázal.
Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný zbytek dne.
Kosnovská

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.6.2020 20:57

A že jste se tam nezajeli podívat, to ona (to je jméno chovky malin.. že jo, gůgle) je jako z ameriky nebo jak?

Takhle na dálku podle obrázku platím boty.
Ale na dobírku :-)

23.6.2020 20:58
impact

XXX.XXX.59.63

Bohužel pro vás jsem ty screeny četla.

A k zblití je mi pořád stejně. 🤢

23.6.2020 21:10
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Též nechápu jak by mne někdo mohl "donutit" abych někam poslala peníze aniž bych si vše předem prověřila a především chovatelku navštívila a štěnata si prohlédla ................
Za blbost se holt platí.

23.6.2020 21:13

Tak snad byly alespoň řádně sepsány smlouvy, jestli se jednalo o větší peněžní obnosy...

BudBuggy

8.7.2020 17:44
BudBuggy

XXX.XXX.144.91

Badal napsal(a):
Potřebuji sehnat dostatek lidí, které tato slečna/paní okradla, abych mohla podat hromadné trestní oznámení. Prý už okradla více jak 3 lidi, tak pokud jste jeden z nich, ozvěte se mi.

Děkuji.

Zdravím, stalo se mi to přímo před týdnem kdy jsem dával inzerát a pak mi přišel mail jestli stále sháním, poté chtěla poslat zálohu 2000kč a že se ozve příští týden. Týden uběhl ale odpověd' nikde není.

8.7.2020 18:07

impact napsal(a):
Blá blá blá..

Tak to musí být opravdu velká touha po štěněti, když na základě toho někdo odešle peníze.
Nejsou chovná stanice a štěňata budou mít PP ????? Hele dobře, že žádná štěňata nejsou. Nemusí mít každý hlupák psa.

8.7.2020 18:08

BudBuggy napsal(a):
Zdravím, stalo se mi to přímo před týdnem kdy jsem dával inzerát a pak mi přišel mail jestli stále sháním, poté chtěla poslat zálohu 2000kč a že se ozve příští týden. Týden uběhl ale odpověd' nikde není.

A peníze odeslané?

8.7.2020 18:09

Badal napsal(a):

Děkuji.

A jste si jistá, že to jméno není falešné ??

BudBuggy

8.7.2020 19:24
BudBuggy

XXX.XXX.144.91

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A jste si jistá, že to jméno není falešné ??

pošlete mi někde na vás nějaký kontakt kde se to řeší ? děkuji .

9.7.2020 07:28

Zálohu na štěně jsem vždycky platila při osobní návštěvě chovatele a vždy jsem dostala potvrzení o zaplacení. Nechápu, jak někdo může poslat peníze jen tak na cizí účet jen na základě nějakého inzerátu. Lidi, uvědomte si, že pes není rohlík nebo tričko, které se kupuje na eshopu. Ty peníze stejně už neuvidíte, i kdyby tu podvodnici chytili a odsoudili.

9.7.2020 08:53

Zálohu na štěně jsem jednou platila přímo chovatelce, když jsme si jeli vybrat štěně ještě před odběrem. Teď na Ginušu jsem posílala, protože to bylo na rychlo, neplánovaně jsem si braa dovolenou a už nebyla šance se jet na štěně podívat.
Samozřejmě jsem si nejdřív hledala informace o chovce, o chovatelce a všechno, co jsem kde našla tak bylo pozitivní, takže ano, zálohu jsem poslala, dle domluvy jsem o tom chovatelku informovala, jak esemeskou, tak mailem a ona mi poslala potvrzení o bdržení zálohy.
Ale neumím si představit, že bych peníze poslala někomu anonymnímu, o kterém informace nedohledám a nebo třeba dohledám nějaké negativní. A obzvlášť pokud se jedná o pár tisíc korun.

9.7.2020 08:55
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.41.222

Zálohu na štěně jsem vždycky platila při osobní návštěvě chovatele a vždy jsem dostala potvrzení o zaplacení. Nechápu, jak někdo může poslat peníze jen tak na cizí účet jen na základě nějakého inzerátu. Lidi, uvědomte si, že pes není rohlík nebo tričko, které se kupuje na eshopu. Ty peníze stejně už neuvidíte, i kdyby tu podvodnici chytili a odsoudili.

Dobře jim tak - třeba pak věnují výběru chovatele větší péči (pokud o psa opravdu stojí)

9.7.2020 09:31

Dobře jim tak - třeba pak věnují výběru chovatele větší péči (pokud o psa opravdu stojí)

V tomhle máte určtě pravdu, dobře jim tak. Ale stejně si myslím, že by se měli poshledat a podvodnice by měla být po zásluze potrestaná.
Protože tak jako zákon je zákon, tak podvod je podvod.

9.7.2020 09:33

BudBuggy napsal(a):

Nejsem v této kauze nijak zainternesovaná, na sociálních sítích se nepohybuji, takže vám nepomůžu.

9.7.2020 10:00

V tomhle máte určtě pravdu, dobře jim tak. Ale stejně si myslím, že by se měli poshledat a podvodnice by měla být po zásluze potrestaná.

Ale jak potrestaná? Takovýhle podvodnice si najdou zase něco jinýho a budou podvádět dál, žádnej soud je nedonutí ty peníze vrátit a zavírat je za to taky nebudou.

9.7.2020 10:04
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

To rozhodně - neobhajuju podvodnici, potrestat si rozhodně zaslouží, ale těm "zájemcům" ta lekce taky docela patří.

9.7.2020 10:06

Ale jak potrestaná? Takovýhle podvodnice si najdou zase něco jinýho a budou podvádět dál, žádnej soud je nedonutí ty peníze vrátit a zavírat je za to taky nebudou.

To nejmenší, co by je mělo potkat, je zveřejnění a společenské odsouzení - znemožnění!!!
Takové to, jo tak to seš ty, ta podvodnice, co z lidí láká peníze, tak tebe na kafe nepozvu, ruku ti nepodám, v tramvaji s tebou nepojedu, na všech rozích vyvěsím tvé jméno - i v samoobsluze. Bohužel, společnost chová k podvodníkům toleranci a někdy i obdiv!
Já vím, jsem doživotní idealista.

9.7.2020 10:09

Zavřít klidně mohou. Záleží na škodě - čím větší, tím delší trest. Náhrada škody je pak ke zkrácení trestu. Takových podvodníků je, co si myslí, že na ně nikdo nemůže.. jeden mi nedávno z vězení psal a prosil, jestli mi může zaplatit škodu natřikrát.
Já si říkala.. co to je.. a kde vzal adresu.. a pak mi psal obhájce, že za to na něj budou hodnější.
Konkrétně tady se jednalo o 22 tisíc kč u několika poškozených celkem (šlo o pár ks elektroniky a platba vždy tak 500 - 1500kč), a protože se prokázal úmysl podvést, ohodnotili to jako podvod a vězení natvrdo.
Nebojte, ono se tady i pracuje.
Je ale potřeba to trestní oznámení podat a
úplně nejlépe nedělat ze sebe blbechka a nejdřív gůglit (nejen na bazoši), až pak kupovat psa.
Doporučuji pohledat, jakého psa, kolik to asi tak bude stát, co s ním budu dělat, jaká je nabídka...... a pak to na tři měsíce odložit.
Za tři měsíce totiž vždy přijdu na to, že tu novou věc vůbec nepotřebuji.

9.7.2020 10:12

A že se zrovna jmenuje jako ta z chs Ingrando :-)

9.7.2020 10:12

To nejmenší, co by je mělo potkat, je zveřejnění a společenské odsouzení - znemožnění!!!
Takové to, jo tak to seš ty, ta podvodnice, co z lidí láká peníze, tak tebe na kafe nepozvu, ruku ti nepodám, v tramvaji s tebou nepojedu, na všech rozích vyvěsím tvé jméno - i v samoobsluze. Bohužel, společnost chová k podvodníkům toleranci a někdy i obdiv!
Já vím, jsem doživotní idealista.

No právě, dnes ani jít si sednout do vězení už není stigma, bohužel, svět se v pr@el obrací. Mě by hanba liskala a chodila bych asi kanálama.

9.7.2020 10:21

Takže jsem byla blízko pravdy včera zvečera, když jsem pochybovala, že V.J., je skutečné jmno podvodnice? Nebo je celá kauza vymyšlená.

9.7.2020 10:23

Zavřít klidně mohou. Záleží na škodě - čím větší, tím delší trest. Náhrada škody je pak ke zkrácení trestu. Takových podvodníků je, co si myslí, že na ně nikdo nemůže.. jeden mi nedávno z vězení psal a prosil, jestli mi může zaplatit škodu natřikrát.
Já si říkala.. co to je.. a kde vzal adresu.. a pak mi psal obhájce, že za to na něj budou hodnější.
Konkrétně tady se jednalo o 22 tisíc kč u několika poškozených celkem (šlo o pár ks elektroniky a platba vždy tak 500 - 1500kč), a protože se prokázal úmysl podvést, ohodnotili to jako podvod a vězení natvrdo.
Nebojte, ono se tady i pracuje.
Je ale potřeba to trestní oznámení podat a
úplně nejlépe nedělat ze sebe blbechka a nejdřív gůglit (nejen na bazoši), až pak kupovat psa.
Doporučuji pohledat, jakého psa, kolik to asi tak bude stát, co s ním budu dělat, jaká je nabídka...... a pak to na tři měsíce odložit.
Za tři měsíce totiž vždy přijdu na to, že tu novou věc vůbec nepotřebuji.

Já jsem v tomhle z vlastní zkušenosti docela skeptik. A to jsem nepřišla nikdy o hodně, celkově za všechny ty roky na Aukru asi o 2 tisíce, jednu podvodnici odsoudili k náhradě všem poškozeným, celková škoda šla do stovek tisíc, rozsudek mně přišel poštou, docela tlusté to bylo. Dodnes peníze nemám, ale u mě to tenkrát v tom konkrétním případě byly jen dvě stovky, za tu zkušenost vlastně nic.
Pravda, pes je úplně něco jiného a záleží na tom, jak k tomu budou orgány přistupovat.

9.7.2020 10:25

Takže jsem byla blízko pravdy včera zvečera, když jsem pochybovala, že V.J., je skutečné jmno podvodnice? Nebo je celá kauza vymyšlená.

Vůbec netuším, snažím se hodně venkovního světa filtrovat, protože už nemám moc zdravých mozkových buněk a nervových vláken. To by mi taky mohly zmizet všecky a co pak.
Už čtvrtý den někdo nutně musí řezat dříví. Je to někde mezi domy, takže tam mého vlkodlaka nemůžu pustit.
Tyhle kauzy nejsou vymyšlené.. jen nedotažené.. protože lidé brečí na netu, ale že by se zvedli a šli to oznámit, to ne, na to přece nemají čas.. to slyším ze všech stran.. tak ale kde pak vezmou čas na psa?

9.7.2020 10:30

Já jsem v tomhle z vlastní zkušenosti docela skeptik. A to jsem nepřišla nikdy o hodně, celkově za všechny ty roky na Aukru asi o 2 tisíce, jednu podvodnici odsoudili k náhradě všem poškozeným, celková škoda šla do stovek tisíc, rozsudek mně přišel poštou, docela tlusté to bylo. Dodnes peníze nemám, ale u mě to tenkrát v tom konkrétním případě byly jen dvě stovky, za tu zkušenost vlastně nic.
Pravda, pes je úplně něco jiného a záleží na tom, jak k tomu budou orgány přistupovat.

Pes je v tomto úplně stejně - je jedno, za co se platilo.
No jo, Aukro, to víte, vysoká provize, tam než někoho bloknou, tak je z toho právě těch pár set tisíc.. takových obálek mi přišlo asi deset a pak jsem začla nakupovat na Allegru - za dva roky ani jeden problém.
Chápu, že třeba kvůli pěti stovkám někdo nechce jezdit 15km na policii, být tam tři hodiny.. ale pak si nemůže stěžovat - neudělal nic pro to, aby byl viník potrestán.
Nejjednodušší výdělek v tomto státě je: dejte si na bazoš inzerát na psa nebo notebook.

9.7.2020 10:41
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.41.222

Veroniku Jandovou z chs Ingrando znám celkem dobře, a ta rozhodně není podvodnice. Za tu bych možná i ruku do ohně dala, a štěně z její chs ráda doporučím kamarádům.

O to víc mi vadí, že nějaká špína používá stejné jméno 🤮

9.7.2020 11:23

Takže ti podvedení nemají v ruce vůbec nic, jen falešné jméno. Bodejď by se jim představovala vlastním.
Jedině - kam posílali peníze?

9.7.2020 12:11

Veroniku Jandovou z chs Ingrando znám celkem dobře, a ta rozhodně není podvodnice. Za tu bych možná i ruku do ohně dala, a štěně z její chs ráda doporučím kamarádům.

O to víc mi vadí, že nějaká špína používá stejné jméno 🤮

Přiznám se, že jsem se po tomhle nepídila, ale pak vůbec nechápu, jak může někdo naletět. Pokud se někdo vydává za nějakou osobu, co má CHS, tak to nejmenší je najít si stránky CHS a tam jsou uvedeny i kontakty a není zas až takový problém si to jednoduše ověřit.......

Jako to je snad první, co člověk udělá, když chce koupit štěně....snaží se najít všechny dostupné informace o chovce, odchovech, chovateli, rodičích štěňat......

9.7.2020 12:12
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Přiznám se, že jsem se po tomhle nepídila, ale pak vůbec nechápu, jak může někdo naletět. Pokud se někdo vydává za nějakou osobu, co má CHS, tak to nejmenší je najít si stránky CHS a tam jsou uvedeny i kontakty a není zas až takový problém si to jednoduše ověřit.......

Jako to je snad první, co člověk udělá, když chce koupit štěně....snaží se najít všechny dostupné informace o chovce, odchovech, chovateli, rodičích štěňat......

nojono co k tomu říct? snad jen že za blbost se platí

9.7.2020 12:22
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Já ten případ neznám (nemám fb), ale spíš než to, že se podvodnice vydává za "našu" Verču, bych řekla ze střelila nějaké jméno, aniž by věděla, že se tak jmenuje i nějaká chovatelka.

9.7.2020 12:33

Já ten případ neznám (nemám fb), ale spíš než to, že se podvodnice vydává za "našu" Verču, bych řekla ze střelila nějaké jméno, aniž by věděla, že se tak jmenuje i nějaká chovatelka.

Já nevim, jako jasně podvádět by nikdo neměl, to se nedělá, nesmí se to dělat, ale normální člověk ví, že se to stejně děje a že vynalézavost podvodníků je nekonečná.

Chápu, že se může stát, že člověk naletí...co já vim, třeba mě taky jednou někdo podvede nikdy neříkej nikdy....ale někdy mi přijde, že tomu jdou lidé hóódně naproti a že naivita a důvěřivost některých lidí je až neuvěřitelná a že se podvodník ani nemusí nějak echt snažit, aby z lidí peníze vytáhl

9.7.2020 13:15
fikovnice

XXX.XXX.135.131

BudBuggy napsal(a):

Proč by Vám probůh "Orionka" posílala na sebe kontakt???

9.7.2020 13:18
fikovnice

XXX.XXX.135.131

Takže ti podvedení nemají v ruce vůbec nic, jen falešné jméno. Bodejď by se jim představovala vlastním.
Jedině - kam posílali peníze?

Na účet zlodějky...

9.7.2020 13:35

Ono to jméno ani není natolik unikátní, aby to v nějakém “ideálním” případě nemohla být jen náhodná shoda.

9.7.2020 14:52

fikovnice napsal(a):
Na účet zlodějky...

Hustě, fikovnice, posílám Bludišťáka! Zlatýho!

9.7.2020 23:40
fikovnice

XXX.XXX.135.11

V poho "Megííí". Když se budete chtít ještě cokoli zeptat, jsem Vám k dispozici! Ale pak očekávám Bludišťáka přímo diamantovýho!

9.7.2020 23:58
fikovnice

XXX.XXX.135.11

A pozor: Ty tři tečky v mém příspěvku o účtu dávají prostor k fantazii u jaké banky je onen účet zřízen. Správná trefa však vyžaduje absolutní souhru všech čaker, Slunce a Jupiterových měsíců. Tehdy by se daly snad nechat volně plynout své myšlenky tak, aby dopluly ke správnému cíli. A hned potom myšlenkami spočiňte znovu u kávy, vody a kávovaru a nechte se překvapit.

23.7.2020 08:41
kopretina24

XXX.XXX.252.110

Dobrý den,

stalo se mi to stejné. Pro fenku si mám zajet v neděli tento týden. Paní mi poslala adresu i fakturu za zálohu ale teď se mi již třetí den neozývá. Na faktuře je vedená její účetní která ale nezvedá telefon.

23.7.2020 09:10
kopretina24

XXX.XXX.252.110

Také Vám poslala zálohovou fakturu?

23.7.2020 15:00
kopretina24

XXX.XXX.252.110

Dobrý den, stalo se mi to samé ale stálo mě to 6000

23.7.2020 17:43
GAELLE

XXX.XXX.55.67

za blbost se platí

23.7.2020 17:55

6 byla záloha a přitom u sousedů - PL - se dá koupit docela pěkný papírový amstaff za 12 směšných tisíc :-) s předkusem, vyšetřený a ze stanice Samo Zło :-) ale standard do 20 úplně v pohodě.

23.7.2020 18:18

kopretina24 napsal(a):
Dobrý den,

stalo se mi to stejné. Pro fenku si mám zajet v neděli tento týden. Paní mi poslala adresu i fakturu za zálohu ale teď se mi již třetí den neozývá. Na faktuře je vedená její účetní která ale nezvedá telefon.

Tý jo...mě to nedá se nezeptat, protože mi to není jasný,
to jakože jste byla napálena stejnou osobou, co se o ní založila tato diskuze, kde už je prezentováno, že to byl podvod, že to nebylo ok a vy jste poslala zálohu a teprve, když byl problém, tak jste si dokázala najít tuto diskuzi, abyste oznámila, že jste taky nalítla??

Jako a předtím, než se zaplatilo, tak se žádný informace nehledaly??

Nebo to je jiný případ...jiná podvodnice, ale stejný postup??
Opět se zeptám.....opět jsme nikde negůglili na co si dát pozor, protože tohle nebude úplně ojedinělý případ.

Když něco nevím, tak se zeptám, vyhledám na internetu....a ne že nejdřív nic nezjišťuji a zaplatím a pak teprve hledám, jestli někdo nedopadl stejně.

Mám štěně s PP, fena je ze zrušené rezervace, moc čas na rozhodování nebyl, ve své podstatě jsem jí nutně potřebovala.....ale než jsem zaplatila zálohu, tak jsem chovku gůglila a facebookovala horem dolem.....stránky klubu, chovku otce štěňat.
Neměla jsem už možnost zajet se na štěně kouknout před odběrem, nebyl to odběr plánovaný dopředu, ale pokud by byl, tak si to volno v práci člověk udělá a alespoň jednou se na štěňata jede podívat...vybere si, prohlídne si ho, sourozence, matku, prostředí a smlouvu o složení zálohy podepíše na místě.....

23.7.2020 18:49
GAELLE

XXX.XXX.55.67

to jakože jste byla napálena stejnou osobou, co se o ní založila tato diskuze, kde už je prezentováno, že to byl podvod, že to nebylo ok a vy jste poslala zálohu a teprve, když byl problém, tak jste si dokázala najít tuto diskuzi, abyste oznámila, že jste taky nalítla??

Opět se zeptám.....opět jsme nikde negůglili na co si dát pozor, protože tohle nebude úplně ojedinělý případ.

Když něco nevím, tak se zeptám, vyhledám na internetu....a ne že nejdřív nic nezjišťuji a zaplatím a pak teprve hledám, jestli někdo nedopadl stejně.

Mám štěně s PP, fena je ze zrušené rezervace, moc čas na rozhodování nebyl, ve své podstatě jsem jí nutně potřebovala.....ale než jsem zaplatila zálohu, tak jsem chovku gůglila a facebookovala horem dolem.....stránky klubu, chovku otce štěňat.
Neměla jsem už možnost zajet se na štěně kouknout před odběrem, nebyl to odběr plánovaný dopředu, ale pokud by byl, tak si to volno v práci člověk udělá a alespoň jednou se na štěňata jede podívat...vybere si, prohlídne si ho, sourozence, matku, prostředí a smlouvu o složení zálohy podepíše na místě.....

asi tak...............nechápu jak někdo může poslat zálohu a neví ani komu. Pozdě bycha honit

23.7.2020 20:15

Sardullah, OT, omlouvám se, delší dobu jsem tu nebyla, Vy máte nové štěně?

23.7.2020 20:40

Má poníka, ale vydává ho za štěně :-)
Vítejte :)

23.7.2020 21:23

Ano....paradoxně musím říct "bohužel", protože nahradilo v naší rodinné smečce mojí milovanou psí holku, která odešla do psího nebe.

23.7.2020 21:29

Megí bude mít asi pravdu....já si naivně myslela, že kupuju anděla strážného, ale když jí slyšim, jak mi kluše do kuchyně, tak říkám "kobyla běží"...zatímco moje Sárina s váhou přes padesát kilo dokázala přijít naprosto neslyšně a Jack vlastně taky chodí potichu, tak malá fakt dupe jako kůň....

Neregistrovaný uživatel

23.7.2020 23:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.130

Tak treba na plazy je bezny posilat zalohy pres celou Evropu kolikrat abiz by clovek dany zvire videl nazivo a proc? Protoze predavky z 99% na burzách kam se jede pres x statu nebo aspon pres celou republiku navic nebyvaji kazdy tyden takze nikdo doma nebude jen tak drzet treba tri mesice nebo i dyl hada za 3tisice ecek nepoveze ho x set nebo tisic kilaku aby pak... Prd. Kdyz jinej kupec by bral hned. Tam se bez zaloh na zver clovek prakticky neobejde. A presto je podvodniku o dost min jak u psu napr. Zajimavej ukaz. A to se u tyhle haveti dost veci prokazuje a resi o dost hure.

23.7.2020 23:10
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak treba na plazy je bezny posilat zalohy pres celou Evropu kolikrat abiz by clovek dany zvire videl nazivo a proc? Protoze predavky z 99% na burzách kam se jede pres x statu nebo aspon pres celou republiku navic nebyvaji kazdy tyden takze nikdo doma nebude jen tak drzet treba tri mesice nebo i dyl hada za 3tisice ecek nepoveze ho x set nebo tisic kilaku aby pak... Prd. Kdyz jinej kupec by bral hned. Tam se bez zaloh na zver clovek prakticky neobejde. A presto je podvodniku o dost min jak u psu napr. Zajimavej ukaz. A to se u tyhle haveti dost veci prokazuje a resi o dost hure.

To si ani nezjišťujete reference na prodejce, než mu pošlete prachy ...?

23.7.2020 23:15

Ano....paradoxně musím říct "bohužel", protože nahradilo v naší rodinné smečce mojí milovanou psí holku, která odešla do psího nebe.

To mě moc mrzí Určitě Vám tahle Vaše “kobylka” dělá samou radost, už jsem v druhé diskuzi viděla fotky, je moc krásná

23.7.2020 23:17

Zdrástě Meg Jj, všimla jsem si z fotek, ale pěknej poník, brzy z něj bude koník

23.7.2020 23:19
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Není to poník, ale mední ledvěd🤫

23.7.2020 23:28

Megí bude mít asi pravdu....já si naivně myslela, že kupuju anděla strážného, ale když jí slyšim, jak mi kluše do kuchyně, tak říkám "kobyla běží"...zatímco moje Sárina s váhou přes padesát kilo dokázala přijít naprosto neslyšně a Jack vlastně taky chodí potichu, tak malá fakt dupe jako kůň....

Telátko to je a bude! Tak hlavně že chlap je typický psí podpantoflák a ctí matriarchát. Holka se má dobře, předpokládám.

23.7.2020 23:29

:-) Díky, že je to bez azbuky :-)
Právě že brzy, hrozně to letí, najednou je tu slon a říkáte si "kdy se to stalo?".
Teď tak dupe, protože "nezná" svou váhu, to je nejvtipnější období, kdy se tomu pletou nohy, protože ještě včera štěkanátko 30 cm, dnes 60 :-) Ještě neví, že je veliká, ale počkejte, až bude přes celý gauč a řekne paničce - sem se nevejdeš! V tuto chvíli už to ví na 100 % :-)

24.7.2020 08:25

zrovna předevčírem na procházce k nám dotáhlo dítě svou matku, přes louku, že si musí jít pohladit poníka (holčička že je zblázněná do koní, mířili do jízdárny)

a chvilku poté nás míjela rodinka na kolech a chlapeček volá na tatínka "už jsi viděl živého lva? Já jo, teďka....."

24.7.2020 09:12

Manžel aktuálně říká Gině "lištičko" a i moje mamka říká, že vypadá jak liška......

Neregistrovaný uživatel

24.7.2020 09:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.130

To si ani nezjišťujete reference na prodejce, než mu pošlete prachy ...?

Ale jasne ze mrknu ale je toho hodne malo a vetsinou na fb. Nejlepsi je zeptar se chovatelu co znam a maj stejnou zver podobných mutaci. To je spolehlivejsi.

24.7.2020 13:00
impact

XXX.XXX.44.217

No tak u hadů to tak asi není o tom, že ho koupí každej bl bec či každá druhá mamynka či tatynek, aby měly děti dárek za výzo, k vánocům a nebo zábavku na prázdniny..

24.7.2020 13:15
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Ale jasne ze mrknu ale je toho hodne malo a vetsinou na fb. Nejlepsi je zeptar se chovatelu co znam a maj stejnou zver podobných mutaci. To je spolehlivejsi.

A jsme u toho - zjistíte si něco o prodejci, ale nepošlete prachy někomu o kom ani nevíte, jestli má vůbec nějakýho psa.

Neregistrovaný uživatel

24.7.2020 14:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.26.51

impact napsal(a):
No tak u hadů to tak asi není o tom, že ho koupí každej bl bec či každá druhá mamynka či tatynek, aby měly děti dárek za výzo, k vánocům a nebo zábavku na prázdniny..

No byste se divila co za trotly u hadu kupuje i drazsi zver jen proto ze se libi. Nicmene dik tomu vim ze ne vzdy ty nevhodne odhalite včas. Kecat umej kupci skvele

24.7.2020 15:06
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

No byste se divila co za trotly u hadu kupuje i drazsi zver jen proto ze se libi. Nicmene dik tomu vim ze ne vzdy ty nevhodne odhalite včas. Kecat umej kupci skvele

To prodejci taky😉

24.7.2020 15:11
impact

XXX.XXX.44.217

Věřte tomu, že po x stovkách adoptovaných psů a tisících rozhovorů se zájemci se už divím velice málo.

frbul

15.8.2020 22:49
frbul

XXX.XXX.118.226

Badal napsal(a):

Děkuji.

Dobrý den, ozvěte se mi na email.

Přidejte reakci

Přidat smajlík