Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tut

25.6.2020 08:59
Tut

XXX.XXX.241.3

Zdravím, víte o nějakém zverimexu kde by se dal vyzkoušet postroj od manmatu (guard nebo run) ve zlínském kraji? Nejsem si zcela jistá svým měřením a taky můj pes není tak úplně taková ta sportovní postava na kterou je většina postrojů šita.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.6.2020 09:31

Zvěrokruh ... ale dvoj-trojnásobné ceny a zavolat tam, jestli je na prodejnách to, co potřebujete.
Normálně si to objednejte na netu, dejte psovi tričko a na to zkuste postroj.
Jsou takové docela univerzální.. zkusili jsme Hurtta velikost 80cm a byl velký (divně všude)
- pes něco jako stafford 26kg, 48cm, hrudník 68-70cm, takový svalnatý, velikost 80cm volená kvůli síle kroužku a pásků -
a pak teda 70cm a to byl směšně úzký postroj s malinkatým kroužkem, takže jsem to odsoudila jako vtip..
Hurtta mi přijde na delší psy, víc atletické a dlouhé, ManMat počítá i s válečkem, přijde mi takový "kulatý".
Od ManMatu máme Guard a Soft a sedí dobře velikost M. Myslím, že co píší o velikosti krku - počítají s malinko víc cm, než píší.
Někde jsem viděla tu samou velikost a značku na border kolii.
Když to psovi nepadne, tak kvůli tričku nebudete muset odchlupovat (netrhejte visačky atd.) a vrátíte.. a koupíte jiný.

Tut

25.6.2020 10:18
Tut

XXX.XXX.241.3

Hurttu máme doma, ale na léto to není zrovna ideál. Psina je medvěd - velká a chlupatá (něco jako berňák) takže jí v tom polstrování je ještě větší horko než normálně...
Na zvěrokruh se podívám děkuji.

25.6.2020 10:44

Tut napsal(a):
Hurttu máme doma, ale na léto to není zrovna ideál. Psina je medvěd - velká a chlupatá (něco jako berňák) takže jí v tom polstrování je ještě větší horko než normálně...
Na zvěrokruh se podívám děkuji.

Hurtta typ Y , prostě pásek kolem krku a hrudníku. Také jsem tyto nové páskové kupovala kvůli horku - dříve jsme měli něco jako sedlo na koně :-) to obalilo půl psa.. ale na zimu ok.
ManMat velikost M má ještě rezervu, šlo by i na většího.
Polstrování má jen přední část a je to celkem nutné - pes táhne právě tím předkem.

25.6.2020 11:39
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

https://eshop.mushgo.cz/jak-nakupovat/osobni-zkouseni/

Mrkněte tady, jestli nebudou se stánkem nějak poblíž. Mají manmat i spoustu dalších značek a pri výběru fakt poradí.

25.6.2020 16:51

marcelaamax napsal(a):
https://eshop.mushgo.cz/jak-nakupovat/osobni-zkouseni/

Mrkněte tady, jestli nebudou se stánkem nějak poblíž. Mají manmat i spoustu dalších značek a pri výběru fakt poradí.

Taky můžu jen doporučit, sehnala jsem na velkého chlupatého psa a zrovna jsme s paní z mushgo vybraly manmat :-) a jak je psáno, poradí, pomůže, řekne kde co jak má nebo nemá sedět.

Přidejte reakci

Přidat smajlík