Dobrý den, nemáte prosím někdo fotku svého NO s dobře padnoucím náhubkem? Musím jej objednat přes internet, tak zkouším a měřím a zjišťuji. Případně pokud napíšete velikost (hmotnost) psa a velikost náhubku, budu ráda. Chci tento: http://www.gappay.cz/nahubek-nemecky-ovcak-pes , ale váhám mezi velikostí pes a fena. Předem děkuji
HanaNO
napsal(a):
Dobrý den, nemáte prosím někdo fotku svého NO s dobře padnoucím náhubkem? Musím jej objednat přes internet, tak zkouším a měřím a zjišťuji. Případně pokud napíšete velikost (hmotnost) psa a velikost náhubku, budu ráda. Chci tento: http://www.gappay.cz/nahubek-nemecky-ovcak-pes , ale váhám mezi velikostí pes a fena. Předem děkuji
Na rok a čtyři měsíce starého NO (38kg) mám velikost NO-pes a je zatím až moc velký. Také máme od Gappay velikost BO - pes a ten je zase menší, ale přijde mi, že sedí trošku líp než ten první. Takže bych brala určitě NO - fena, ne pes. Pokud tedy nemá hlavu jako stodola, což mi z fotek nepřišlo :))
Fotku dám po večerním venčení, když nezapomenu, košík máme v autě :)
PumaCZ
napsal(a):
NO - pes
Mockrát Vám děkuju, jste vážně zlatá. Ještě to jednou přeměřím, dnes jsem byla v obchodě a dívala se na náhubky Chopo a tam ta fena byla strašně malá, tak to musím srovnat s těmi Gappay. Je to vážně k vzteku, v blízkém okolí jsou 3 obrovské zverimexy (řetězce) a několik menších, a nikde neseženu kvalitní kovový náhubek
Uživatel s deaktivovaným účtem

Náhubky kupujeme většinou na výstavách - největší výběr.
Ale na NO ten Gappay sedět bude.
( vzala bych psa - lepsi vetsi nez mensi)
HanaNO
napsal(a):
Mockrát Vám děkuju, jste vážně zlatá. Ještě to jednou přeměřím, dnes jsem byla v obchodě a dívala se na náhubky Chopo a tam ta fena byla strašně malá, tak to musím srovnat s těmi Gappay. Je to vážně k vzteku, v blízkém okolí jsou 3 obrovské zverimexy (řetězce) a několik menších, a nikde neseženu kvalitní kovový náhubek
Mela jsem bohuzel stejny problem. Chtela jsem Gappay a nebyl, kde vyzkouset, takze jsem objednavala naslepo :/
napsal(a):
Náhubky kupujeme většinou na výstavách - největší výběr.
Ale na NO ten Gappay sedět bude.
( vzala bych psa - lepsi vetsi nez mensi)
Mne prijde, ze na fenu bude velikost NO - pes hrozne velky.
Hachimu je vetsi a kdyz ho utahnu, leze mu do oci :/
Ale jinak souhlasim, rozhodne lepsi vetsi nez mensi.

a fenu bude velikost NO - pes hrozne velky
tak ja uz tu nekde davala fotku, jaky mam odhad na velikost kosiku
ale zase ja mam nestandard hlavy vsechny -kazda jina.
PumaCZ
napsal(a):
Mela jsem bohuzel stejny problem. Chtela jsem Gappay a nebyl, kde vyzkouset, takze jsem objednavala naslepo :/
No já taky chci ten Gappay, líbí se mi to podložení, tak asi vezmu větší, kdyžtak ho budem používat na hřiby I když fena určitě nemá takovou hlavu jako Vás krasavec... No uvidíme

HanaNO
napsal(a):
Škoda, že se mi to nedaří dohledat
mozna by to bylo lepsi neukazovat

Varaxi
napsal(a):
Chudák. :)
Kdyz s tim nedela hoveziny, vypada to normalneji
HanaNO
napsal(a):
No já taky chci ten Gappay, líbí se mi to podložení, tak asi vezmu větší, kdyžtak ho budem používat na hřiby I když fena určitě nemá takovou hlavu jako Vás krasavec... No uvidíme
Ja bych vzala fenu, Gappay dela hodne veci pro pracovni plemena, tak si myslim, ze to budou mit vazne v oku :)

marcelaamax
napsal(a):
Prosím prosím, co je to za náhubek? Ten by možná mohl sedět i memu psovi.
Já pořád nejsem úplně spokojena s tím, co máme, a nemůžeme najít žádný fakt sedící.
to netusim
kupovali jsme v lednu na brnenske vystave asi 6 kosu. byly za pa korun a velikosti tam meli nepreberne. vzala 2 ruzne naslepo, ze jeden sedne.
tenhle je ten vetsi - musi ho mit jisteny obojkem - ale ucel plni.
az se rozbehnou vystavy, vyslu nekoho pro vizitku ?
napsal(a):
to netusim
kupovali jsme v lednu na brnenske vystave asi 6 kosu. byly za pa korun a velikosti tam meli nepreberne. vzala 2 ruzne naslepo, ze jeden sedne.
tenhle je ten vetsi - musi ho mit jisteny obojkem - ale ucel plni.
az se rozbehnou vystavy, vyslu nekoho pro vizitku ?
To budete zlatá, děkuju 😇

marcelaamax
napsal(a):
To budete zlatá, děkuju 😇
psala jsem zpravu...