.Bebe.

XXX.XXX.74.115
Někdo říkal, že z kombinace tvarohu a melounu může být psovi špatně, jakože se ta laktoza nesnese s tím melounem....je to možný? 😀
.Bebe.
napsal(a):
Někdo říkal, že z kombinace tvarohu a melounu může být psovi špatně, jakože se ta laktoza nesnese s tím melounem....je to možný? 😀
Blbost. Špatně mu být může, pokud není na pojídání melounu zvyklý a sní ho moc. Tak jako se u lidí říká: třešně nezapíjet mlékem...je to také pověra. Většinou se každý pos...z přemíry těch třešní a je jedno, čeho se napije. Většina moučníků je tvaroh-ovoce, smetana-ovoce, takže asi těžko, že? U psa to tedy není totéž, ale velký rozdíl tam není.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Můj 10 kg pes jednou schroustnul za pár h 2 kg melouna. Kromě toho, že čůral každou chvíli rybník a pak se rozzářeně řítil zpět ke zdroji, neměl žádný problém. Pokud tedy nepočítám ten minimální poměr vlákniny, kterou pak odevzdal ve formě krásných čistě rudých bobků. Pevných. Melouna jí jinak běžně a s tvarohem ho nemíchám, nevidím důvod si přidělávat práci.
Mohu-li soudit podle vlastní nedávné reakce na stejnou kombinaci, tak bych vám to pro psa rozhodně neradila...
Měla jsem pocit, že díky té hnačce vytlačím i střeva a nechtělo to přestat (jiný důvod té situace nebyl).
Přitom vše čerstvé, nezkažené a při konzumaci mi to jako kombinace strašně chutnalo.