Dobrý den,
můžete mi prosím poradit jaké granule zvolit? Mám pitbulku asi je na něco alergická (nevím jestli na jídlo nebo trávu), proto jí raději kupuji hypoalergenní, teď má momentálně od Brit, ale přijde mi, že je moc nejí a strašně prdí a smrdí...
Nyní má má příchuť kachny, první měla losos a takový problém nebyl. Ale chci zkusit jiné granule, buď od Accany nebo Yoggies.
Co by jste mi doporučili? Má 7 měsíců.
Děkuji.
Na Yoggies bych se vyprdla, je to jenom cz dražší verze Lukullus značky. Co se týče poměru cena/výkon, pokud nemůžete barfovat, zkuste hypoalergenní Essential Foods:
https://www.mall.cz/znacka/essentialfoods?src=rel
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jestli budete kupovat Essentialy, kupte zde
https://www.granule.cz/
ne na Mall. Pytel máte s dopravou zdarma. Já mám sice fenu na mase, ale 2-3x za 14 dní granule dostane a Essentialy už beru asi 5 let, jako příležitostně. měla jsem různé značky,do roka vyrostla na Orijenu, po roce a půl přechod na BARF do tedˇ(9 let)

však granule.cz mají pytel o 160 dražší než ostatní
akorát ten mall chce za dopravu, to jo... ale ostatní ne
pravděpodobně to bude chtít verzi nautical living
jenže 12,5kg není dobrý nápad, musíte koupit menší balení, tipuji, že ani ty ryby chtít nebude.. a za 3kg balení doprava zdarma není..
když nevíte, co vadí, tak nedávejte granule, to je jednoduché
kupte v lidlu tresku filet
RioConny
napsal(a):
Dobře. Děkuji za tip
Pokud neřešíte finanční stránku, zkuste Wolfsblut.
https://abc-zoo.cz/443-wolfsblut
RioConny
napsal(a):
Ano. Já zkouším ptala sem se jestli má někdo zkušenost s těma dvěma značkama jak jsou na tom kvalita = cena.
Před tím ji nevadili od N&D ale jen jeden druh příchuťe kde nebylo kuřecím. Proto kuře vynechavame a zkoušíme dál.
Ale pokiaľ viem, tak N&D majú len jeden druh s kuracinou, ostatné sú bez-čo si pamätám,tak jahňa, diviak, ryby, srnec tuším?
ainu
napsal(a):
Na Yoggies bych se vyprdla, je to jenom cz dražší verze Lukullus značky. Co se týče poměru cena/výkon, pokud nemůžete barfovat, zkuste hypoalergenní Essential Foods:
https://www.mall.cz/znacka/essentialfoods?src=rel
Dobrý večer "Ainu". Čtu Váš příspěvek (a obecně Vás čtu ráda) a momentálně zápasím u mé Mainky se závislostí na šrotu Dreamies (za což můžu samozřejmě já ). Tak teď sháním různé tipy na fakt dobré granule, protože zrovna tato moje kočka prostě nic jinýho než granule nežere. Dávala jsem dotaz na "Kočky", teď čtu Váš příspěvek, tak mě napadá, zda byste tuto značku doporučila i pro kočku...? Pokud se tedy pohybujete i v kočičí říši...?
fikovnice
napsal(a):
Dobrý večer "Ainu". Čtu Váš příspěvek (a obecně Vás čtu ráda) a momentálně zápasím u mé Mainky se závislostí na šrotu Dreamies (za což můžu samozřejmě já ). Tak teď sháním různé tipy na fakt dobré granule, protože zrovna tato moje kočka prostě nic jinýho než granule nežere. Dávala jsem dotaz na "Kočky", teď čtu Váš příspěvek, tak mě napadá, zda byste tuto značku doporučila i pro kočku...? Pokud se tedy pohybujete i v kočičí říši...?
Jestli myslíte yoggies, tak to si nedovedu představit, že by nějaká kočka reálně žrala.
Kupovala jsem je ze začátku chvíli, když začínaly (za úplně jinou cenu, než ta nastřelená hrůza teď). Feně chvíli chutnali a docela seděli, akorát jich sežrala fakt o dost víc než byla doporučená dávka. Jenže pak se jí to už přežralo, nedivím se.
Ty granule vypadají jak lisovaný granule pro králíky nebo pelety na topení... Záleží, jaká velikost. Na kočku mi to přijde takový moc tvrdý a děsně nezajímavý. Na to se vám koukne, odfrkne si a za trest se vám vyčurá do postele.
Moje sestra kupuje kočkám nějaký granule, po kterých se můžou zbláznit. Můžu jí napsat a zjistit, co je to zač nebo se u ní zastavit a ofotit vám to.

fikovnice
napsal(a):
Essential našim kočkám také nastřídačku kupuji,chutnají jim,ale my máme 8 venkovních koček.
Atheira
napsal(a):
Jestli myslíte yoggies, tak to si nedovedu představit, že by nějaká kočka reálně žrala.
Kupovala jsem je ze začátku chvíli, když začínaly (za úplně jinou cenu, než ta nastřelená hrůza teď). Feně chvíli chutnali a docela seděli, akorát jich sežrala fakt o dost víc než byla doporučená dávka. Jenže pak se jí to už přežralo, nedivím se.
Ty granule vypadají jak lisovaný granule pro králíky nebo pelety na topení... Záleží, jaká velikost. Na kočku mi to přijde takový moc tvrdý a děsně nezajímavý. Na to se vám koukne, odfrkne si a za trest se vám vyčurá do postele.
Moje sestra kupuje kočkám nějaký granule, po kterých se můžou zbláznit. Můžu jí napsat a zjistit, co je to zač nebo se u ní zastavit a ofotit vám to.
Jj, budu ráda za každý tip!
Jinak jsem ale měla na mysli ty Essential foods. Krmím ji Purizonkama, ale teď je až vzteklá a agresivní, když nedostane ty Dreamies (je to jen pamlsek - šrot). Purizonky dost zavání, tak myslím, že by jí mohlo vyhovovat něco podobného - s odérem.