Já bych spíš řekla, že většinu průmyslově vyráběných pamlsků by neměli žrát ani dospělí psi - zkuste si přečíst složení. A to ani různá oblíbená "stoprocentní" masíčka - jak rády říkají prodavačky ve Zwerimexech- jsou konzervované glycerinem.
Pokud narazíte na pamlsky, které jsou jenom sušené maso či vnitřnosti bez přidaného čehokoliv a nejsou původem z Číny (třeba zn. Mapes) anebo, jak píše rapotačka - upečete si je doma, tak to štěně samozřejmě může.
Uživatel s deaktivovaným účtem
janaa
napsal(a):
Já bych to zas tak nedramatizovala, pokud člověk nekupuje opravdu nějaký hnusy a používá fakt jako pamlsek, tak se vybrat dá. Já kupuju velká balení od krmiva hulín, dělají pidi pamlsky na výcvik a super. Psiska miluju,ale píct pro celou smečku,tak mě jebne
Taky nepeču, ale pamlskuju opravdu dost, není to jen pár kousků za den, takže to řeším skoro stejně jako to, co dávám do misky.
Nedramatizuju to v případě, pokud jim jinej pejskař dá pamlsek, kterej já bych v životě nekoupila, páč je to humus ono cizí vždycky líp chutná
Uživatel s deaktivovaným účtem

Terven
napsal(a):
Já bych spíš řekla, že většinu průmyslově vyráběných pamlsků by neměli žrát ani dospělí psi - zkuste si přečíst složení. A to ani různá oblíbená "stoprocentní" masíčka - jak rády říkají prodavačky ve Zwerimexech- jsou konzervované glycerinem.
Pokud narazíte na pamlsky, které jsou jenom sušené maso či vnitřnosti bez přidaného čehokoliv a nejsou původem z Číny (třeba zn. Mapes) anebo, jak píše rapotačka - upečete si je doma, tak to štěně samozřejmě může.
Jen na ty vnitřnosti trochu pozor. Taková sušená játra vypadají nevinně, ale s pamlskováním opatrně, i já je započítávám do krmné dávky, když koupím. Navíc malý kousíček je v reálu docela kus a zvlášť granulář se z nich může slušně po...
PsíPán
napsal(a):
Prosím diskutující o přesný recept, děkuji 😊
Ten fakt nemám, všechno výše uvedené dám od oka.
Namažu na pečící papír a šup s tím do trouby.
?
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse?hledat=dom%C3%A1c%C3%AD+pamlsky