Dobrý den,
před pár měsíci mi zemřel můj bišončí kamarád a tak přemýšlím o pořízení dalšího parťáka. Pejska tedy plánuju až tak za rok, rok a půl. Rodina se přiklání k dalšímu bišonkovi, ale já si tím nejsem úplně jistá, přijde mi to tak nějak ''neuctivý'' a neumim si předtavit, že by mi tady běhal ten úplně stejnej pejsek.
Já osobně jsem teda i milovník velkejch psů, bohužel rotvajler mi doma neprošel. Nedávno jsem si koupila Svět psů a tam narazila na lagottky a totálně se zamilovala. Začala jsem si hledat víc a víc informací a myslím, že by to byla super volba. Vím, že se zatím nejedná o úplně běžné plemeno u nás, tak jsem se chtěla zeptat, jestli máte někdo zkušenosti? V neposlední řadě by mě také zajímala cena štěňátka.
Jinak bydlím v Praze v bytě, nejsem teda extra sportovec, ale nedělá mi problém jít každej den (když je alespoň trochu slušný počasí a dostanu někde po cestě něco dobrýho ) na 10 km procházku.
Budu ráda za jakékoliv rady či informace.
Přeji hezký den
Dobrý den,
zkušenosti nemám, ale i já se zamilovala do tohoto úžasného plemene. Jsem v kontaktu s několka CHS a viděla jsem je naživo :-)
Hledám informace kde se dá a za mne je to prostě pejsek ideál. Velikostně cca 45cm žádný velikán a ani mrňous. No víc se rozepisovat nebudu, to již máte určitě načteno z časopisu (také ho mám :-))
My už na svého lagoťáčka čekáme 3/4 roku ale snad už za měsíc se dočkáme :-))))
Co jsme tedy za poslední měsíce zjišťovala tak cenově to je mezi 30ti a 40ti tis.
Určitě si zavolejte do CHS a běžte se na ně podívat. Úžasný zážitek. Hodně milí, kontaktní pejskové. Velmi chytří a ta nelínající srst je kudrlinková peřinka :-)
Uživatel s deaktivovaným účtem

Štěňátka letos měli v CHS Angel Shadow, další neplánují, ale třeba by vám paní chovatelka poradila, na koho se obrátit. I když nejspíš i u tohoto plemene teď bude stejná situace, kdy jsou pořadníky na štěňata i rok dva dopředu.
Tak to gratuluju a zároveň i trochu závidim, že se brzo pejska dočkáte. :) Mám v plánu se s nějakou CHS spojit, protože je mi jasný, že o takovýhle mrňouse bude velkej zájem. Trošku mě teda překvapila ta cena, kolem 30 tisíc jsem počítala, 40 už mi přijde poměrně dost, ale co se dá dělat.
Jinak moc děkuju za info. :)
Doporučuji si projít stránky vodních psů, kde naleznete všechny CHS.
http://vodnipsi.cz/chovstanice/chov-stanice-ivp/
Jsou zde i právě nakryté fenky.
Určitě mrkněte na CHS Angel Navajo. Píšou, že přijímají rezervace na srpnová štěňátka.
:-)