Bílé tečky ve stolici

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

míšakulička

16.7.2020 09:03
míšakulička

XXX.XXX.48.65

Dobrý den. Mám 5 měs. štěně, které má 2 dny řídkou stolici a v ní jsou takové bílé tečky. Nevíte co by to mohlo být?

16.7.2020 09:05
eli22

XXX.XXX.91.39

míšakulička napsal(a):
Dobrý den. Mám 5 měs. štěně, které má 2 dny řídkou stolici a v ní jsou takové bílé tečky. Nevíte co by to mohlo být?

Proč nedáte foto?

16.7.2020 09:05
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

míšakulička napsal(a):

Čím krmíte?

míšakulička

16.7.2020 09:21
míšakulička

XXX.XXX.48.65

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Čím krmíte?

Krmime fitminem, už skoro od začátku co fenku máme, tohle se objevilo až teď

16.7.2020 09:42
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

míšakulička napsal(a):
Krmime fitminem, už skoro od začátku co fenku máme, tohle se objevilo až teď

A jak odčervujete?

míšakulička

16.7.2020 09:48
míšakulička

XXX.XXX.48.65

A jak odčervujete?

Odčervujeme standartne podle ockovaciho schematu. 5 měsíců je fence zítra, takze budeme odcervovat. Může to mít teda souvislost s parazitmi?

16.7.2020 09:58
Huskyjanina

XXX.XXX.252.62

míšakulička napsal(a):

Nedostala rýži?

míšakulička

16.7.2020 10:04
míšakulička

XXX.XXX.48.65

Huskyjanina napsal(a):
Nedostala rýži?

Nene nedostala.

16.7.2020 11:53
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Huskyjanina napsal(a):
Nedostala rýži?

Proto jsem se ptala, čím je krmná 😉

16.7.2020 12:22
Huskyjanina

XXX.XXX.252.62

Proto jsem se ptala, čím je krmná 😉

No on si to člověk někdy neuvědomí, že když třeba pravidelně krmí Fitminem, ale dá dojíst zbytek rýže z talíře, že se to může projevit takhle :)

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.7.2020 13:23

Naberte hovínko do skleničky a skočte na veterinu, budete mít jasno.

míšakulička

16.7.2020 13:38
míšakulička

XXX.XXX.48.65

Teď jsme měli další řidký bobek, tak jsem se v tom “pohrabala” a našla takovýhle jakoby larvicky? Nebo cerviky? Ale nehybe se to, nevite co by to mohlo byt?

16.7.2020 13:48

míšakulička napsal(a):
Teď jsme měli další řidký bobek, tak jsem se v tom “pohrabala” a našla takovýhle jakoby larvicky? Nebo cerviky? Ale nehybe se to, nevite co by to mohlo byt?

A na veterinu máte daleko? Proč takové dohady, nestrávené zrnka rýže by jste snad poznala a články tasemnice taky. Z té fotky nic moc vidět není, já kdybych měla ten problém, naberu a jdu ukázat na veterinu. CHodím tam pravidelně 2x ročně s třema skleničkama hovínek na koprol. vyšetření, až podle výsledku event. odčervím

16.7.2020 13:50
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

míšakulička napsal(a):

Tvarem mi to úplně nesedí, ale vypadá to na články tasemnice

16.7.2020 13:52
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A na veterinu máte daleko? Proč takové dohady, nestrávené zrnka rýže by jste snad poznala a články tasemnice taky. Z té fotky nic moc vidět není, já kdybych měla ten problém, naberu a jdu ukázat na veterinu. CHodím tam pravidelně 2x ročně s třema skleničkama hovínek na koprol. vyšetření, až podle výsledku event. odčervím

Z té rýže nebývají nestrávená zrnka, spíš je to taková krupička z těch konců.

16.7.2020 14:00
eli22

XXX.XXX.94.214

Bych to taky viděla na tu tasemnici psí.

16.7.2020 14:06

Z té rýže nebývají nestrávená zrnka, spíš je to taková krupička z těch konců.

Já vím, ale jednou jsem uvařříla dlouhozrnnou rýži a asi málo, tak v trusu byla vidět dobře. Ted´, když vařím jako přílohu k masu, tak kupuju kulatozrnnou a tu uvařím skoro na kaši a je v poho, není vidět nic. Já na ty fotky blbě vidím, ale přijde mi, že články tasemnice jsou placatější, takoví zploštělí, tohle je zdá se kulatý

16.7.2020 14:10
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Já vím, ale jednou jsem uvařříla dlouhozrnnou rýži a asi málo, tak v trusu byla vidět dobře. Ted´, když vařím jako přílohu k masu, tak kupuju kulatozrnnou a tu uvařím skoro na kaši a je v poho, není vidět nic. Já na ty fotky blbě vidím, ale přijde mi, že články tasemnice jsou placatější, takoví zploštělí, tohle je zdá se kulatý

Na té jedné fotce mi to placatý přišlo, ale ten tvar mi tam taky úplně na tasemnici nepřijde. Ale ono tech kmenů je víc, tak čert ví

16.7.2020 14:33
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Zbytečné dohady, má psa odčervovat dle schématu, tak odčerbí a hotovo ne? Jen doporučuju něco, co účinkuje i na tu tasemnici. Nepřijde mi to ale jako články, spíš jako vajíčka? některého parazita...U některého píší: jako okurková semínka - tak to trochu vypadá. Tasemnice, co lezou články z kočky(jednou i ze psa) ale vypadá jinak.

16.7.2020 14:37

Já podle schématu teda neodčervuju nikdy, vždycky podle hovňousů.

16.7.2020 16:31
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Já podle schématu teda neodčervuju nikdy, vždycky podle hovňousů.

Já taky ne, ale zadavatelka píše, že bude štěně odčervovat podle schématu. I kdyby ne, vidím nějaká vajíčka, tak holt odčervím. Já jsem odčervovala štěndo - přivezli jsme začervené. Pak měl pořád průjmy tak jsme zopáknuli a teď jsem odčervovala až letos na jaře, tedy cca po 10letech! Protože z něj koukala tasemnice. I jsem se divila, že to nebylo nikdy dřív, protože sem tam chytnul od nějakého kámoše blešku(ale to byli jedinci, které se nám dařilo vychytávat) a sežrat kočce přinesenou myš, což bylo celkem často. Kočka tasemnici imrvere, kdežto pes až po tolika letech.

18.7.2020 15:43
fikovnice

XXX.XXX.134.203

lesnížínka napsal(a):
Já taky ne, ale zadavatelka píše, že bude štěně odčervovat podle schématu. I kdyby ne, vidím nějaká vajíčka, tak holt odčervím. Já jsem odčervovala štěndo - přivezli jsme začervené. Pak měl pořád průjmy tak jsme zopáknuli a teď jsem odčervovala až letos na jaře, tedy cca po 10letech! Protože z něj koukala tasemnice. I jsem se divila, že to nebylo nikdy dřív, protože sem tam chytnul od nějakého kámoše blešku(ale to byli jedinci, které se nám dařilo vychytávat) a sežrat kočce přinesenou myš, což bylo celkem často. Kočka tasemnici imrvere, kdežto pes až po tolika letech.

No jo, jenže ony ty články nemusí nutně odcházet nějak frekventovaně, no anebo odchází tak, že o nich nevíš - v jednom hovně ano, pak třeba 5 x nic...

18.7.2020 15:44
fikovnice

XXX.XXX.134.203

Jinak teda na fotkách zadavatelky vidím prd průkazného.

18.7.2020 15:47
Terven

XXX.XXX.110.191

Na druhé fotce vidím článečky tasemnice.

18.7.2020 15:53
fikovnice

XXX.XXX.134.203

Terven napsal(a):
Na druhé fotce vidím článečky tasemnice.

Tak já jsem si to zvětšila a už tam konečně něco také vidím... A asi ano, asi články tasemnice.

míšakulička

18.7.2020 18:27
míšakulička

XXX.XXX.48.65

Už jsme odčervili a je to ok. Mě to akorát zmátlo, vzdycky jsem myslela, že články tasemnice jsou ploché, a tohle vypadalo jako malinká rýže.

18.7.2020 19:39
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

míšakulička napsal(a):
Už jsme odčervili a je to ok. Mě to akorát zmátlo, vzdycky jsem myslela, že články tasemnice jsou ploché, a tohle vypadalo jako malinká rýže.

Já je viděla na ilustrační fotce a tam vypadaly jako ty vaše. Ale ty, co lezou z kočky, jednou i ze psa, byly ploché a cca 1cm dlouhé....tak si vyber

19.7.2020 07:57
fikovnice

XXX.XXX.135.11

lesnížínka napsal(a):
Já je viděla na ilustrační fotce a tam vypadaly jako ty vaše. Ale ty, co lezou z kočky, jednou i ze psa, byly ploché a cca 1cm dlouhé....tak si vyber

No, kočičí jsou takové typické, že? Ještě jak se hejbou....brrrr!

19.7.2020 10:37
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

fikovnice napsal(a):
No, kočičí jsou takové typické, že? Ještě jak se hejbou....brrrr!

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík