Obleček pro většího psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.7.2020 11:59
Andrýsek3

XXX.XXX.38.137

Hezký den, po delší době přicházím s dotazem. Sháním nějaký ověřený "obleček" pro svého mix labradora. Ač je Barney pes postelový, je vcelku otužilý, nicméně jsme začali trochu trekovat, jezdit pod stan, apod. A já bych potřebovala nějakou vestu, která ho pouze zaizoluje, zároveň bude nepromokavá, ale ne nijak extra teplá, myslím, že by to na sobě ani nesnesl. Předevčírem jsme spali na Sněžce a tam by se nějaký obleček fakt hodil, musela jsem ho dokola prikryvat dekami, mezitím, co se několikrát znovu a znovu uveleboval. Zároveň, když třeba chytneme nějaký velký liják, a pak bysme měli spát ve stanu, tak si myslím, že by obleček posloužil. Využívat budeme v nutných případech, ne nijak často. Spíše jen, když bude nejhůř, aby neprochladl. Už taky není nejmladší, a nemá tak silnou podsadu jako běžný labrador. Díky za tipy. 🙂

16.7.2020 12:11
GAELLE

XXX.XXX.55.67

měli jsme na mix ovčák vlkodav Hurttu. nepromokový, lehký, skvěle se nandaval. Pes s ním od prvního okamžiku neměl problém. Bohužel užil si ho jen jednu sezonu ............

16.7.2020 12:14
PumaCZ

XXX.XXX.252.210

Ahoj,
my máme softshelku s vyndavacím fleesem a pláštěnku od https://coolzada.cz/obleceni-pro-psy-c2/
Paní Stejskalová je hrozně ochotná, a když bundy na první vyzkoušení neseděly, zdarma je upravila a poslala poštou zpět.
Teď jsem si od ní objednala i výcvikovou vestu :)

Kupovala jsem pro našeho nemocného Barušáka, ale bohužel je moc neunosil :( Jak ale můžeš z fotek vidět, byl z nich naprosto "nadšený" :D
Teď používám pláštěnku na Hachiho, pokud hodně prší, aby nám nezničil nově natažené a vymalované zdi :) Super je, že lítá jak pominutý, předvádí krkolomné kreace, ale pláštěnka perfektně drží a neomezuje ho v pohybu.
Obě bundy jsou tenké, ta pláštěnka úplně tenoulinká, ale pořád dost robustní, aby dost vydržela. Hachi nesnáší teplo a nemá s ní problém. Pláštěnku tahá poměrně dlouho a pořád vypadá jako nová. Jediná nevýhoda je, že se na podšívku lepí chlupy, ale to bude asi všude stejné.

17.7.2020 10:12
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Já mám na fenu Hurttu, ale tu bych asi nedoporučila. Teda jako pro nás je super, ale ta opravdu hřeje, prostě je teplá a to ty nechceš. Pro psa mám nějakou "no name" šitou na míru od nějaké paní z FB, je nepromokavá, a dole je fleece, ale není tak teplá jako ta Hurtta.

Hurttu máme konkrétně tuhle https://www.hurtta-collection.cz/zimni-bundy-hurtta/summit-parka-hurtta-cerny-2/?variantId=1117&gclid=EAIaIQobChMIm8CGp-vT6gIV1OR3Ch14hA-8EAQYASABEgJSf_D_BwE , ale dělají i méně teplé, pláštěnky, atd....

Jinak teda když nechceš nic extra teplého, tak nestačila by jen pláštěnka, která chrání před deštěm a zároveň větrem?

https://eshop.mushgo.cz/zero-dc-plastenka-s-limcem-jednobarevna-s-lemem/

Já jsem měla v merku ještě tohle - je to thermo, takže hřát to bude, ale není to vyloženě nějak "silné"

https://www.manmat.cz/produkty-thermo-oblecek-pro-psa-detail-56

17.7.2020 18:40
Andrýsek3

XXX.XXX.38.137

Děkuji za reakce, Hurtta na mě skočila jako první, ale je to zimní, takže to by bylo asi moc. Pak se mi líbila ta pláštěnka i ta softsheelka od coolzada, ale vybrala bych asi něco mezi. Ta pláštěnka mi přišla možná až moc tenká a na večer, kdy by foukalo by to možná nestačilo. Zatím se mi nejvíc líbí ta pláštěnka od Zero DC, ta vypadá tak ideálně, že ochrání před deštěm a zároveň i případně zaizoluje a malinko zahřeje, pokud bude opravdu ošklivo. Ještě budu koukat dál. Ale pláštěnka by měla asi opravdu stačit. :)

17.7.2020 19:36
PumaCZ

XXX.XXX.252.210

Andrýsek3 napsal(a):
Děkuji za reakce, Hurtta na mě skočila jako první, ale je to zimní, takže to by bylo asi moc. Pak se mi líbila ta pláštěnka i ta softsheelka od coolzada, ale vybrala bych asi něco mezi. Ta pláštěnka mi přišla možná až moc tenká a na večer, kdy by foukalo by to možná nestačilo. Zatím se mi nejvíc líbí ta pláštěnka od Zero DC, ta vypadá tak ideálně, že ochrání před deštěm a zároveň i případně zaizoluje a malinko zahřeje, pokud bude opravdu ošklivo. Ještě budu koukat dál. Ale pláštěnka by měla asi opravdu stačit. :)

Jestli chcete něco mezi, tak vezměte tu bundu, fleece je vyndavací :)
A není problém se na čemkoli s paní Stejskalovou domluvit. Vybere Vám materiál dle potřeby :)

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.7.2020 20:16

My se psy s kolegy stanujeme na závodech a všichni do jednoho mají to samé "pyžamo". Je to takový pohodlný volnější svetr, ale na spaní bez přikrytí naprosto bezkonkurenční. Ani se nekroutí, když se pes mele, i když je dost natahovací. Obecně nejpopulárnější věc ze Sofa napříč plemeny. Samozřejmě se to dá v mrazech nacpat i pod pláštěnku. Jsem příznivec vrstvení, oblékání se lépe přizpůsobuje aktuální situaci.

http://sofadogwear.eu/detail.php?akce=detailVyrobku&kategorie=39&id=1322

17.7.2020 20:59
Terven

XXX.XXX.110.191

Tak jestli nechcete nic extra vytuněnýho, koukněte i na Samohýl Exclusive, jinak já jsem slyšela chválu na Non-stop Dogwear, to by mohlo být řešení pro mojí věčně zmrzlou pinčovou.

17.7.2020 21:24
Atheira

XXX.XXX.209.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
My se psy s kolegy stanujeme na závodech a všichni do jednoho mají to samé "pyžamo". Je to takový pohodlný volnější svetr, ale na spaní bez přikrytí naprosto bezkonkurenční. Ani se nekroutí, když se pes mele, i když je dost natahovací. Obecně nejpopulárnější věc ze Sofa napříč plemeny. Samozřejmě se to dá v mrazech nacpat i pod pláštěnku. Jsem příznivec vrstvení, oblékání se lépe přizpůsobuje aktuální situaci.

Jenže tohle je asi dobrý jenom do stanu, kdyby se spalo bez něj, je to na prd. I když my berem fenu pod stan normálně a ani mě nenapadlo přemýšlet, že bych jí něco oblíkla. Ale ona si zase zaleze a zavrtá se, když potřebuje.
Na pobyt pod širákem to ale není. To navlhne a moc neuhlídáte, kam si s tím ten pes lehne. A vysvětlete mu, že má být na karimatce.

ALE! mně se to teda moc líbí. Nějaká pohodlná věc na holomrazy by se šikla. Sice už to asi nehrozí, ale první zimu, co jsem fenu měla, bylo asi 14 dnů -25 stupňů a to bych bytovou fenu bez něčeho na sobě ven nepustila, ani kdyby chtěla - jako, že nechtěla. Mít tohle, tak nevypadá jak malá příšerka z kontejneru - musela jsem něco narychlo vymyslet.

17.7.2020 21:43

Atheira napsal(a):
Jenže tohle je asi dobrý jenom do stanu, kdyby se spalo bez něj, je to na prd. I když my berem fenu pod stan normálně a ani mě nenapadlo přemýšlet, že bych jí něco oblíkla. Ale ona si zase zaleze a zavrtá se, když potřebuje.
Na pobyt pod širákem to ale není. To navlhne a moc neuhlídáte, kam si s tím ten pes lehne. A vysvětlete mu, že má být na karimatce.

ALE! mně se to teda moc líbí. Nějaká pohodlná věc na holomrazy by se šikla. Sice už to asi nehrozí, ale první zimu, co jsem fenu měla, bylo asi 14 dnů -25 stupňů a to bych bytovou fenu bez něčeho na sobě ven nepustila, ani kdyby chtěla - jako, že nechtěla. Mít tohle, tak nevypadá jak malá příšerka z kontejneru - musela jsem něco narychlo vymyslet.

To jo, na mokro ani omylem. Ale je to takové praktické, servisman natáhne a dělej si, co chceš. Je to ten hodně teplý materiál, co se z něj dělají mikiny pro lidi a nejsou hezké. Při prvním stanování byl trubka zvyklý lézt pod peřinu z pravé strany, ale spacák byl levostranný. V noci mě probudily vibrace, jak venku ležel vpravo a klepal kosu. Dodnes se mu omlouvám, že neměl pyžamo.

17.7.2020 22:58
Andrýsek3

XXX.XXX.38.137

Pyžamo vypadá suprově 😃 ale to pro nás asi ne, ve stanu bude spát nahý, kožich má pořád ještě dobrý a je otužilý, spíš mi jde o vítr a déšť na nějaké tůře, aby mi pak nevlezl promoklej do stanu. Nebo právě pod širákem kvůli větru.

17.7.2020 23:27

Andrýsek3 napsal(a):
Pyžamo vypadá suprově 😃 ale to pro nás asi ne, ve stanu bude spát nahý, kožich má pořád ještě dobrý a je otužilý, spíš mi jde o vítr a déšť na nějaké tůře, aby mi pak nevlezl promoklej do stanu. Nebo právě pod širákem kvůli větru.

Jo příno pod širákem? To smekám.

Každopádně pláštěnku co nej krytí. Známí takhle výletí a stejný problém. Pes v dešti vysmátý, ale ve stanu žádný šlágr. Pořídili jednoduchý přehoz, ale stejně do stanu dotáhl litry vody. Pak pořídili něco s vysokým límcem a dost přes stehna. Značku nevím.

18.7.2020 08:54

No ovšem tohle... to je boží! Z toho by byl můj pes nadšený. A šel by přes to dát i postroj, zdá se. Jen mi není jasné, jak se to obléká? Z fotek to vypadá dost přiléhavě, a nějaké zapínání není vidět.

18.7.2020 10:42
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Já bych řekla, že se normálně navlékne přes hlavu? Jinak by se mi to taky celkem líbilo pro fenu, ale myslím, že by jí to nesedělo, nemá zrovna "chrtí" postavu

18.7.2020 12:17
Terven

XXX.XXX.110.191

No ovšem tohle... to je boží! Z toho by byl můj pes nadšený. A šel by přes to dát i postroj, zdá se. Jen mi není jasné, jak se to obléká? Z fotek to vypadá dost přiléhavě, a nějaké zapínání není vidět.

Navlíká se to...já pro pinčovou uvažuju o něčem podobném.

18.7.2020 13:41

Asi to tedy bude hodně pružné. Aby tam člověk psovi kromě hlavy dostal i nožičky. Ale ten shop vypadá vůbec dobře, to asi vyzkoušíme. Dost se mi líbí, že se to dá takhle vrstvit - třeba pyžamko s pláštěnkou, to je praktický. Fakt díky za tip, něco takového hledám delší dobu. Naše obstarožní vesta už je opravdu pro ostudu...

18.7.2020 16:35

Asi to tedy bude hodně pružné. Aby tam člověk psovi kromě hlavy dostal i nožičky. Ale ten shop vypadá vůbec dobře, to asi vyzkoušíme. Dost se mi líbí, že se to dá takhle vrstvit - třeba pyžamko s pláštěnkou, to je praktický. Fakt díky za tip, něco takového hledám delší dobu. Naše obstarožní vesta už je opravdu pro ostudu...

Jj, je to hodně pružné. Jednou mi máma troubu vyžrala do rozměrů, že mu nic od Sofa přímo na basenji nebylo. Jen tenhle svetr a ještě mu byl volný. Jinak chrty s obřími hrudníky bych nepodceňovala. Třeba overal by nikomu nebyl, protože ten střih na hůlky místo nohou je specifický. Ale u těchhle věcí může být trochu komplikace max. krk.

Ale je jich víc typů, chrtí a nechrtí postavy jsou zohledněny..
http://sofadogwear.eu/detail.php?akce=detailVyrobku&kategorie=39&id=1163

18.7.2020 20:27

Jj, je to hodně pružné. Jednou mi máma troubu vyžrala do rozměrů, že mu nic od Sofa přímo na basenji nebylo. Jen tenhle svetr a ještě mu byl volný. Jinak chrty s obřími hrudníky bych nepodceňovala. Třeba overal by nikomu nebyl, protože ten střih na hůlky místo nohou je specifický. Ale u těchhle věcí může být trochu komplikace max. krk.

Ale je jich víc typů, chrtí a nechrtí postavy jsou zohledněny..
http://sofadogwear.eu/detail.php?akce=detailVyrobku&kategorie=39&id=1163

Až takový hrudník jako u chrtů se u nás tedy už nekoná, bříško už má trochu povolenější, ale na ohaře by to mohlo být dobré, myslím si (i to tam někde psali). Vyžraný byl od maminky taky, ale povedlo se mi ho o 5,5 kg zhubnout, tak jsem (i se sebou :D) spokojená. Overaly mě netankujou, mně jde čistě o to, aby nepromokl nebo neprochladl kvůli ledvinám (už jsme si takhle jednou vykoledovali průšvih, od té doby ho v zimě oblékám), tak spíš pokukuju po termo tílku (http://www.sofadogwear.eu/detail.php?akce=detailVyrobku&kategorie=39&id=1313), to by ta moje potvora určitě chtěla nosit i doma. Ještě mě dost zaujala tahle softshellka (http://www.sofadogwear.eu/detail.php?akce=detailVyrobku&kategorie=44&id=1554), v kombinaci s tím tílkem by to asi mohlo fungovat i v zimě. Na krátké procházky v dešti by to taky mohlo být ok, my už toho stejně až tak moc nenachodíme, když psovi táhne na 14.

@marcelaamax Mají tam i bully řadu (http://www.sofadogwear.eu/katalog.php?section=kategorie&akce=rozbalit&id=129), ale jsou to spíš vesty a bundy. Myslíte, že to pyžamo od Ollie by nesedělo? Na fotkách tam nejsou zdaleka jen chrti... A jestli je to volnější... :-)

18.7.2020 21:21

to Odetta

Jj, ta tílka jsou bezva, až na zadek a pod cokoliv.

Ta soft-shellka by asi byla lepší z RR Line, to jsou běžnější proporce těla. http://sofadogwear.eu/detail.php?akce=detailVyrobku&kategorie=128&id=1341

18.7.2020 22:32

to Odetta

Jj, ta tílka jsou bezva, až na zadek a pod cokoliv.

Ta soft-shellka by asi byla lepší z RR Line, to jsou běžnější proporce těla. http://sofadogwear.eu/detail.php?akce=detailVyrobku&kategorie=128&id=1341

A jak to drží vzadu? Nevlaje ten konec?
To je dobré oblečení pro psy - 100% PES :-)

18.7.2020 22:42

Jako ta softka? Ta není pro BSN, tu nemáme. Vysoko nesený prasečí ocásek. Ale co jí mají chrti, tak nevlaje.

18.7.2020 23:22
Evv

XXX.XXX.63.174

Hurrta má i pláštenky... osobně je plánují přijde mi že zakrývají psa nejvíc. Mám na psa najake přehozy ale na nějakou větší aktivitu to není.

19.7.2020 01:09

A jak to drží vzadu? Nevlaje ten konec?
To je dobré oblečení pro psy - 100% PES :-)

Já mám na psa už x let vestu Ezy dog, vzadu není nijak ukotvená (na nohách ani ocasu) a nevlaje to, normálně to splývá. On už je tedy příčetný důchodce, raketové období máme za sebou, ale i tak... Třeba Zero má kotvící pásky na zadní nohy/ocas, a to si umím živě představit, jak by se na to tvářil...

19.7.2020 01:10
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Já mám na psa už x let vestu Ezy dog, vzadu není nijak ukotvená (na nohách ani ocasu) a nevlaje to, normálně to splývá. On už je tedy příčetný důchodce, raketové období máme za sebou, ale i tak... Třeba Zero má kotvící pásky na zadní nohy/ocas, a to si umím živě představit, jak by se na to tvářil...

Hurtta měl gumičky na zadní nohy dělali jsme si srandu že mu navlíkáme tanga

19.7.2020 01:18

GAELLE napsal(a):
Hurtta měl gumičky na zadní nohy dělali jsme si srandu že mu navlíkáme tanga

To si právě umím živě představit. Můj pes by se v tom asi úplně necítil, ale je taky pravda, že ho nepotřebuju obalit jak řízek, ale stačí nějaký rozumný základ kvůli ledvinám (kromě stáří samozřejmě nemá podsadu). My se buď hýbeme nebo jdeme domů, nějaké postávání v mrazech nebo uvazování u krámu fakt nehrozí. Táhne mu na 14, od r. 2011 má poměrně těžkou epilepsii, takže žádné procházkové rekordy už nelámeme ani za dobrého počasí.

19.7.2020 09:50
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

@marcelaamax Mají tam i bully řadu (http://www.sofadogwear.eu/katalog.php?section=kategorie&akce=rozbalit&id=129), ale jsou to spíš vesty a bundy. Myslíte, že to pyžamo od Ollie by nesedělo? Na fotkách tam nejsou zdaleka jen chrti... A jestli je to volnější... :-)

Díky, já tu stránku vůbec nezkoumala, jen že tam psali, že je to na chrtí postavu, tak už jsem dál nekoukala, myslela jsem, že je to celé "chrtí" stránka . Tak to je super, to musím mrknout, koukám, že tam mají i dresy na coursing, to by se nám taky hodilo.

14.8.2020 11:57
Andrýsek3

XXX.XXX.48.208

Tak jsem to samozřejmě nechala na poslední chvíli a nakonec sháněla po zverimexech, což s délkou zad 55-60 je celkem oříšek, ještě že jich je v Brně tolik. 😄 Nejprve jsem koupila za 300 takovou šusťákovou pláštěnku, kvalita nic moc, ale řekla jsem si, že postačí - na fotce modrá. Doma jsem mu to pak oblékla znovu, přišla mi malá, materiál na dotek nic moc, přišlo mi, že ho to nijak extra neochrání pokud bude více foukat, nebo fakt slejvak. Dnes jsem skočila do jiného zverimexu, který měl veliké výprodeje a nakonec jsem koupila trixie vestu - na fotce žlutá, materiál se mi líbil hned na začátku, je takový příjemnější a obepíná ho (kolem krku možná až moc), ale vypadá, že by nemusel profouknout a snad ani moc promoknout. Zároveň, kdyby byla fakt zima, tak by v tom mohl i případně spát ve stanu. Díky výprodeji stala z původních 700,nejakych 350 korun. Tak uvidíme jak se osvědčí. 🐶

11.9.2020 09:45
PumaCZ

XXX.XXX.218.33

Vím, že tu není inzerce, ale třeba ještě někdo shání :)

Koupila jsem Hachimu krásnou lehoučkou pláštěnku z UK za 40 Liber, ale bohužel jsem neodhadla velikost a je mu malá :( Má kapuci, stahovací pásek na zadku a na kapuci, gumové proužky kolem nohou. Zapínání je na suchý zip mezi předníma nohama. Přijde mi fakt super, jen je Hachimu krátká a těsnější přes hrudník. Velikost zad 64 cm.

Pokud by to tu někoho iritovalo, tak to smažte, ale jelikož se to tu řešilo, chtěla jsem nabídnout napřed zde, než to dám na inzerci. A ano, vrátit ji můžu, ale musela bych platit poštovné, což se mi fakt nechce :)

11.9.2020 14:31

PumaCZ napsal(a):
Vím, že tu není inzerce, ale třeba ještě někdo shání :)

Koupila jsem Hachimu krásnou lehoučkou pláštěnku z UK za 40 Liber, ale bohužel jsem neodhadla velikost a je mu malá :( Má kapuci, stahovací pásek na zadku a na kapuci, gumové proužky kolem nohou. Zapínání je na suchý zip mezi předníma nohama. Přijde mi fakt super, jen je Hachimu krátká a těsnější přes hrudník. Velikost zad 64 cm.

Pokud by to tu někoho iritovalo, tak to smažte, ale jelikož se to tu řešilo, chtěla jsem nabídnout napřed zde, než to dám na inzerci. A ano, vrátit ji můžu, ale musela bych platit poštovné, což se mi fakt nechce :)

Myslíte, že NO potřebuje obleček, pláštěnku? Pokud není nemocný?

11.9.2020 15:55
PumaCZ

XXX.XXX.218.33

Myslíte, že NO potřebuje obleček, pláštěnku? Pokud není nemocný?

Nepotřebuje, ale párkrát do roka to v ní vydrží, a panička pak doma nemusí poslouchat, že pes neustále ničí nově zrekonstruované zdi, když se mokrý z venku oklepe :) On je teda dokáže ničit i jinak, ale to už je věc jiná :D

11.9.2020 17:51

PumaCZ napsal(a):
Nepotřebuje, ale párkrát do roka to v ní vydrží, a panička pak doma nemusí poslouchat, že pes neustále ničí nově zrekonstruované zdi, když se mokrý z venku oklepe :) On je teda dokáže ničit i jinak, ale to už je věc jiná :D

Já jsem na zdi v předsíni a kuchyni nechala udělat čistitelný povrch. Jinak bych pořád malovala.

11.9.2020 18:14
PumaCZ

XXX.XXX.218.33

Já jsem na zdi v předsíni a kuchyni nechala udělat čistitelný povrch. Jinak bych pořád malovala.

My mame v celem baraku omyvatelne zdi, ale i tak kazda kapicka ze psa pritele rozciluje :D Uz je to lepsi, ale i tak :) A take clovek ty zdi nechce smrdlat porad a zkouset, do jake miry je ta omyvatelnost platna :))

Tak holt kdyz fakt leje, vyfasuje pesan plastenku, ktera mu nijak nevadi a nijak ho neomezuje, a pred barakem pak jen otru podvozek a je po ptakach :)

12.9.2020 13:31
Andrýsek3

XXX.XXX.144.211

Já jen dodám recenzi k té mé žluté. Měla jsem ji se psem týden na Šumavě, spaní pod stanem a pod širákem. Počasí bylo takove proměnlivé, ale téměř každý den se prohnal menší nebo větší slejvák a občas dost foukalo. Když se blížil slejvák, já nasazovala pláštěnku sobě a krosně a ještě psovi. Jednou bylo teplo, tak jsem ho nechala být, ale po slejváku byl vítr a zima, a to se obleček hodil, protože jsme stáli na jednom místě asi hodinu. Použila jsem ji i jako izolaci při spaní pod širákem. Jedna paní v nouzovém nocovisti si ho tak prohlížela s tou pláštěnkou, tak jsem čekala, co bude, skrz to, že je to přeci pes a má podsadu apod. No její teriér se v noci klepal, tak se mě ptala, co to máme, že taky měla pořídit něco takového, že ho musela prikryvat svou bundou. Takže já doporučuji! :)

18.9.2020 07:18
Terven

XXX.XXX.110.191

Jen pro inspiraci...jak pořád hledám něco vhodnýho pro zmrzlou pinčovou, narazila jsem na tohle- Horseware je moje oblíbená značka pro koně
https://www.horseandme.eu/oblecky-pro-psy/?fbclid=IwAR07iy4pOWzwGOjB2nTJnDzkKlow7Q8D3Svf7zl_bHXXis9UFuUvaWc7TZs

myslím, že i tady by se vybralo.

18.9.2020 08:52

Terven napsal(a):
Jen pro inspiraci...jak pořád hledám něco vhodnýho pro zmrzlou pinčovou, narazila jsem na tohle- Horseware je moje oblíbená značka pro koně
https://www.horseandme.eu/oblecky-pro-psy/?fbclid=IwAR07iy4pOWzwGOjB2nTJnDzkKlow7Q8D3Svf7zl_bHXXis9UFuUvaWc7TZs

myslím, že i tady by se vybralo.

Dík, ty vypadají taky skvěle. Je to podobné jako ten náš starý Ezy dog. Zrovna jsem si ráno říkala, že už začíná být chladno, a než se nedějeme, bude čas na psí vestu... :-)

18.9.2020 22:49
alcamer

XXX.XXX.143.27

rapotacka11 napsal(a):
https://www.zoohit.cz/shop/psi/oblecky_pro_psy/zimni_oblecky/overaly/638910

Tenhle mám doma na psa já. Je super, když je opravdu velká zima, ale jinak žádná sláva. A už vůbec ne pro velkého psa s podsadou. V dešti sice nepromokne, ale je takový tuhý, neforemní a špatně se v něm Kenjimu hýbe. Navíc má poměrně teplou podšívku, takže jen jako pláštěnka není úplně nejvhodnější.
Jako pláštěnku doporučuju spíše tuto od Hurtty https://www.hurtta-collection.cz/overaly-hurtta/downpour-suit-hurtta/ Je mnohem lehčí a pes se v ní pohybuje jako by ji na sobě neměl. Navíc má delší nohavice a vysoký límec. Plusem jsou i kvalitní odrazky, co v noci opravdu nejdou přehlídnout Pokud je ale zima, tak Kenjimu pod ní musím dát tuhle kombinézu https://www.samohyl-exclusive.cz/pes/oblecky-pro-psy/termo-oblecky-pro-psy/oblecek-kombineza-termo-hanah?p=chp55048 , protože pláštěnka nemá žádnou podešev.

veraje

14.10.2022 17:56
veraje

XXX.XXX.168.213

Přidejte reakci

Přidat smajlík