Betyyy

XXX.XXX.133.78
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat co to může být?
Četla jsem si, že je to zánět spojivek je to možné?
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Veterináře u vás nemáte? Z fotky totiž poznáme kulový.

Betyyy
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji.
Vezměte psa a zajděte s ním na veterinu. Jedině tak opravdu zjistíte, co psovi je. Sama se sebou taky chodíte k lékaři...

fikovnice
napsal(a):
Souhlasím a hned mě napadlo klíště. Viděla jsem je u zvířat přisátá na všech možných i nemožných místech.
Jo, i v hubě na dásni. Kdybych to neviděla, tak bych řekla, že to není možný.

Betyyy
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji.
Cysta nebo nádor. Zánět spojivek vypadá jinak. Pokud nechcete něco zanedbat - veterinář. S očima není radno si zahrávat.
fikovnice
napsal(a):
Nejde mi to zvětšit. Tobě jo? Klíšťata jsem viděla přisátá např. na hubě zvířete, u oka, dosti často si vybírají hlavovou část ze zvířete - prostě jak píše "Sarah".
Jo, zvětšila jsem si to, jinak bych taky viděla houby. Je to výrůstek z víčka, nemyslím si, že něco závažného, ono se tohle dělá i lidem, ale vadí to oku, dráždí, musí pryč.
Jasně, z řas jsem tahala klíšťata poměrně často, je to jejich oblíbené místo, protože ne chlupaté

Děkuji adminovi, že tady upravuje dotazy a maže příspěvky, přála jsem si mít hlasy zaokrouhlené a jeden mi přebýval, takže dík.

napsal(a):
Děkuji adminovi, že tady upravuje dotazy a maže příspěvky, přála jsem si mít hlasy zaokrouhlené a jeden mi přebýval, takže dík.
Trochu jsem vám to zaokrouhlení nabourala. Ale třeba admin zase zasáhne...