Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Aknel68

27.7.2020 02:49
Aknel68

XXX.XXX.210.180

Dobrý den,
Čeňka yorka bez PP mívá většinou u harani nebo před i po cca skoro 10 min.,jak kdy, křeče v nohach, třes, slinění nemůže téměř v tom stavu chodit...je cca 2-4 v roce vždy ma vliv harani před nebo po. Pres den dost ji i trávu a jak ma křeče zvraci. Pokud ma jídlo je tam jídlo jinak zvratky žaludeční Šťávy.Ani teplota ani podchlazení po zvracení je ji hned líp sklidni se křeče zmizí, musí se i napít a je klid. Jak říkám ani ne 10 min. Ale po vybliti vždy klid.
Štěňata nikdy neměla je jí 8let bude 9. Za rok je moc nemá ale přece jen jsou.Ze vždy před haranim nebo po. Moc prosím o radu jisté ze se bude muset i na veterinu. Celých 8 let to není ...přibližně od kdy už nevím, jinak křeče si i znacim pokud je vidím, zrovna ted byly 02 hod.tím ze chtěla hned i ven lákat, curat me ta nestabilita chůze vzbudila.
Děkuji moc LK

Aknel68

27.7.2020 03:05
Aknel68

XXX.XXX.210.180

Omluva začátek překlep a možná i víc jen strach o Enny a hlídání na psaní u mobilů chyby nehlidam tak se omlouvam zde foto už v klidu spí i se projde.....Ted ještě po zvracení si i grgne a je ji dobře.

27.7.2020 06:36
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Aknel68 napsal(a):
Omluva začátek překlep a možná i víc jen strach o Enny a hlídání na psaní u mobilů chyby nehlidam tak se omlouvam zde foto už v klidu spí i se projde.....Ted ještě po zvracení si i grgne a je ji dobře.

Nejspíš epilepsie, nebo klidně i onemocnění jater, ale to by to tak rychle nepřešlo.
Vy se nějakých 7 let díváte na psa se záchvatama, a nejdete k veterináři?!
To o něj asi moc strach nemáte. Tak hlavně, že si to značíte - tím jí fakt pomůžete... 🙄

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.7.2020 07:08

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Nejspíš epilepsie, nebo klidně i onemocnění jater, ale to by to tak rychle nepřešlo.
Vy se nějakých 7 let díváte na psa se záchvatama, a nejdete k veterináři?!
To o něj asi moc strach nemáte. Tak hlavně, že si to značíte - tím jí fakt pomůžete... 🙄

Taky nechápu

27.7.2020 09:34
GAELLE

XXX.XXX.55.67

to jsme tři ....

27.7.2020 15:35
fikovnice

XXX.XXX.135.227

GAELLE napsal(a):
to jsme tři ....

4...

27.7.2020 17:31
Archie213

XXX.XXX.207.62

fikovnice napsal(a):
4...

5..

27.7.2020 18:48

Archie213 napsal(a):
5..

6...
... do kolika počítáme?

27.7.2020 20:01
fikovnice

XXX.XXX.134.179

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
6...
... do kolika počítáme?

Těžko říct, můj odhad je, že pravidelných přispěvatelů sem na "Psy" může být kolem 50, možná i 100.
A předpokládám, že naprostá většina bude mít stejný názor.

27.7.2020 20:20

Šťastná sedmička 🤞

27.7.2020 20:31
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

8........... Ne vážně, tohle teda taky nechápu.

Neřekla bych, že letím na veterinu s každou blbostí a s každým ublinknutím... Ale teda když jsem měla psa s křečema, který nemohl skoro chodit, blil, klepal se, slintal.... Tak jsem vůbec nepřemýšlela a v sobotu ve 22 večer jsem okamžitě sháněla odvoz na pohotovost (měli jsme s přítelem oba pivo). Přišlo mi to jako naprosto samozřejmé...

My jsme se nakonec tak nějak dopídili k tomu, že to nejspíš byla nějaká otrava hnojivem, nebo něčím z pole, co si pes večer olízal z tlapek. Další variantou byla i epilepsie - ale vzhledem k tomu, že se to neopakovalo (ťuk, ťuk), jsme zatím víc neřešili.

27.7.2020 21:25

A nemohlo by jít být špatně kvůli hárání? Jako že si to zadavatelka myslela.. zas pokud nebyl jiný problém.. ale samozřejmě je lepší na veterinu jít, my tam lezem furt.. trochu na toho psa myslete, jak je blbě u hloupého nastydnutí vám, tak stejně tak je tomu psovi.. má stejné bolesti a navíc je zmatený.. a nanejvíc si nemůže vzít paralen sám - a vy mu ho v žádném případě nedávejte! od správného řešení je tu právě ta veterina.. jestli se vám na této vet cokoli nezdá, jděte jinam, pokud by toto byl důvod, proč nejdete.

Já včera četla na ovcích, jak se dá týrat beran. Od té doby na to myslím a přijde mi, že už asi ani žádný normální člověk na téhle planetě nezbyl. Vím (ale fakt jen v hloubi duše), že zbyl, ale mám úplně nevíru a nechuť vůbec ještě to dobré hledat.
Dala bych sem odkaz, ale 1) je to hrůza 2) možná žádný odkaz není, možná to byla jen noční můra, protože tohle prostě už není možné

Přidejte reakci

Přidat smajlík