Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Aurora.jana

3.8.2020 09:15
Aurora.jana

XXX.XXX.123.230

Dobrý den,

hledám nového pejska - spíše menšího vzrůstu a velice se mi líbí ruslíci. Chtěla bych se zeptat na zkušenosti chovatelů tohoto plemene hlavně na náročnost na výchovu a pohyb. Měla jsem dva pejsky, ale nepovažuji se za příliš zkušeného chovatele. S pejskama jsem chodila na procházku klasicky 3x denně, z toho jedna delší - min. 3km, mohla bych s pejskem jezdit na kole, koloběžce, brát ho k vodě, ráda jezdím na paddleboardu, mám ráda turistiku a minimálně každý víkend chodím na tůry 10km a více, ale nevím jestli to bude psíkovi stačit, nebo je spíše pro lidi, co denně běhají apod. Nechci aby pes trpěl protože mu nebudu schopna nabídnout to, co potřebuje.

Děkuji za všechny rady.

3.8.2020 10:01
impact

XXX.XXX.195.92

Pokud si pořídíte skutečného JRT s jeho povahou a od prověřeného chovatele psů s PP, který zrovna teda se psy neběhá po lese a v norách, tak si s běžným provozem JRT vystačí.

Pokud si pořídíte labilní motorovou myš od nějaké domomnožky, tak se připravte na hysterickou uječenou potvoru, která si nikdy nelehne.

Aurora.jana

3.8.2020 14:49
Aurora.jana

XXX.XXX.123.230

impact napsal(a):
Pokud si pořídíte skutečného JRT s jeho povahou a od prověřeného chovatele psů s PP, který zrovna teda se psy neběhá po lese a v norách, tak si s běžným provozem JRT vystačí.

Pokud si pořídíte labilní motorovou myš od nějaké domomnožky, tak se připravte na hysterickou uječenou potvoru, která si nikdy nelehne.

Děkuji za odpověď, psa bez PP bych nikdy nebrala. Nedávno mi umřel pes, který byl kdysi odebrán z množírny, tak jsem viděla z první ruky, co to se psem udělá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík