Dlouhodobý průjem u psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2020 08:15
skrivankova

XXX.XXX.42.222

Dobrý den, už delší dobu máme problémy s průjmováním. Náš pes je na vše dosti citlivý. Nedostává nic jiného než granule a nějaké pamlsky. Granule už jsme několikrát měnili a pamlsky nedávali, jen dietní piškoty. Byla bych ráda za každou odezvu a prosím nejlépe něco nejméně chemického. Ideálně nějaké přírodní suroviny

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.8.2020 08:34

Jaké granule vyzkoušené, přesné názvy?
Dietní piškoty nejsou.
Někdo řešil slinivku, bakteriální přerůstání? Monoprotein vyzkoušený? Klid po jídle?

7.8.2020 08:35

nějaká koprologie a bakteriologie nebyla?
problém nemusí být v potravě

jinak něco nejméně chemického, ideálně přírodně surovinového je....MASO, kosti, přílohy, ovoce, zelenina.....

7.8.2020 08:42

skrivankova napsal(a):
Dobrý den, už delší dobu máme problémy s průjmováním. Náš pes je na vše dosti citlivý. Nedostává nic jiného než granule a nějaké pamlsky. Granule už jsme několikrát měnili a pamlsky nedávali, jen dietní piškoty. Byla bych ráda za každou odezvu a prosím nejlépe něco nejméně chemického. Ideálně nějaké přírodní suroviny

Plemeno? Věk? Jak průjem vypadá (konzistence, barva...)? Proběhlo nějaké vyšetření - koprologie, bakteriologie, biochemie, sono...?

7.8.2020 10:35
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Dostává jen granule...a prosím ne nic chemického
K tomu dodám: měla jsem dva psy naprosto odlišných plemen a oba mi na granulích průjmovali a to jsem vybírala ty nejlepší, co tehdy na trhu byly. Pořád v dobré víře, že je to pro ně to nej. Pomohlo, až jsem se odhodlala a přešla na maso. Vařené, syrové nechtěli. Průjmy do necelého měsíce vymizely úplně. Už léta dostává pes jak maso, tak granule, které má snad ještě raděj než to maso a průjem se objeví jen vyloženě po nějaké dietní chybě, třeba mastné zbytky po grilování.

7.8.2020 11:05
GAELLE

XXX.XXX.66.235

místo granulí bych uvařila rýži, maso, zeleninu.
Pamlsky se dají vyrobit doma. Buď sušené maso nebo domácí "piškoty" (špalda, vločky, mrkev, vejce, mleté maso - játra).

7.8.2020 11:24
Terven

XXX.XXX.110.191

Úplně prvně bych nechala vyšetřit trus na parazity- zeptejte se na veterině. Dlouhodobé průjmy střídající se s normální stolicí mívají na svědomí mj. parazité.
Vykašlala bych se na hledání lepší značky granulí a přešla bych na maso, zeleninu, přílohy - na to, čemu se říká barf.
Na úpravu střevní mikroflóry je super Probican pasta - k dostání na veterině.

Přidejte reakci

Přidat smajlík