Lmil

XXX.XXX.122.88
Dobrý den. Mám fenku, kříženec jezevčíka a dalmatina. Je jí 11 měsíců. Vzala jsem si ji ve věku dvou měsíců. Od začátku pozoruji narušení tohoto psa. Odmítá jíst. Opravdu nadměrně štěká, nechce chodit dom, neposlouchá, je agresivní na všechny ostatní lidi kromě mě. Párkrát je i skoro kousla. Mě párkrát kousla do nosu a dnes jsem málem přišla o oko a zub a tekla mi krev z nosu.
Také pořád ničí věci a močí na podlahu. Nemá k tomu důvod protože máme dobrou domácnost a druhý pes je v pořádku a spokojený. Můžete mi poradit, kam mám tohoto psa umístit? Mám mu hledat majitele nebo útulek? Protože pes nesmí svému pánovi ublížit což ona udělala.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak tohle už musí být čistý trolling...

napsal(a):
Tak tohle už musí být čistý trolling...
Nebo skutečná lidská hloupost, což je myslím ta horší varianta

Lmil
napsal(a):
Dobrý den. Mám fenku, kříženec jezevčíka a dalmatina. Je jí 11 měsíců. Vzala jsem si ji ve věku dvou měsíců. Od začátku pozoruji narušení tohoto psa. Odmítá jíst. Opravdu nadměrně štěká, nechce chodit dom, neposlouchá, je agresivní na všechny ostatní lidi kromě mě. Párkrát je i skoro kousla. Mě párkrát kousla do nosu a dnes jsem málem přišla o oko a zub a tekla mi krev z nosu.
Také pořád ničí věci a močí na podlahu. Nemá k tomu důvod protože máme dobrou domácnost a druhý pes je v pořádku a spokojený. Můžete mi poradit, kam mám tohoto psa umístit? Mám mu hledat majitele nebo útulek? Protože pes nesmí svému pánovi ublížit což ona udělala.
Proč si děláte sbírku psů. Ten jeden asi i při vaší nepéči vyrostl ve snesitelného jedince, s každým psem se to nepovede. Hlavně už si žádného nepořizujte.
Jen v skrytu doufám, že jste prázdninový troll.
Lmil
napsal(a):
Pokud nejsi trollík a myslíš to vážně...
Dejte inzerát s fotkou, věkem a sdělením, že darujete (prodáte), protože ji nedokážete vychovat.
Po psech obecně je teď "hlad", takže Vám lidi ruce utrhnout a nebude problém se jí zbavit.
Nebo si ji chcete nechat, něco si přečtete o výchově a začnete fenku vychovávat a ono se to srovná.
Bylo by možné sem dát její fotku? Moc by mne zajímalo, jak takový kříženec vypadá. Jestli se v ní projevili oba rodiče, může to být líbivá kombinace. Nic v tom nehledejte, jsem jen zvědavá.
Fiona.Praha
napsal(a):
Pokud nejsi trollík a myslíš to vážně...
Dejte inzerát s fotkou, věkem a sdělením, že darujete (prodáte), protože ji nedokážete vychovat.
Po psech obecně je teď "hlad", takže Vám lidi ruce utrhnout a nebude problém se jí zbavit.
Nebo si ji chcete nechat, něco si přečtete o výchově a začnete fenku vychovávat a ono se to srovná.
Bylo by možné sem dát její fotku? Moc by mne zajímalo, jak takový kříženec vypadá. Jestli se v ní projevili oba rodiče, může to být líbivá kombinace. Nic v tom nehledejte, jsem jen zvědavá.
No jasně prazando, ten člověk tu dá fotku a jako bonus se mu budete vysmívat, celý den sedíte na zadku a hejtujete

Balboo1
napsal(a):
No jasně prazando, ten člověk tu dá fotku a jako bonus se mu budete vysmívat, celý den sedíte na zadku a hejtujete
No, jelikož zadavatelka nemá problém říct, že má křížence, tak myslím, že posměchu se nedočká
Balboo1
napsal(a):
Holčičko, oslovením "prazando" mne fakt ani neurazíš ani nerozčílíš.
A o úrovni tvého diskutování se asi bavit nebudeme, že? To byla řečnická, odpověď nečekám.
Diskuse s tebou nemá cenu, protože by sis zase za chvíli spletla veřejnou diskusi s FB a chtěla vyhazovat a blokovat lidi a pak bys žalovala adminovi, že se ti příspěvky nelíbí, ať diskusi uzamkne.
A soukromé zprávy mi nepiš, díky.
Howgh.
Balboo1
napsal(a):
Už dejte pokoj... Čtu tady vaše příspěvky delší dobu a je to peklo. Paní bez okolků píše, že má křížence, takže je to trochu jiný případ než ten váš (vy máte křížence a narozdíl od paní zadavatelky se do krve hádáte, že je to yorkšír "jako s PP", ke kterému má hodně daleko). Mě by třeba fotka jezevčíko-dalmatina taky zajímala. :) Nikdo se tu nikomu nevysmíval za fotku. Hejt jste si právem zasloužila jen vy sama, protože tak arogantní a umíněná osoba už tu dlouho nebyla.
K zadavatelce: Prokousnuté rty a různá jiná "zranění", beru tak nějak jako samozřejmost, když si pořídím štěně. :) Za ten rok a půl bych už ani nespočítala, kolikrát mi to naše pako něco provedlo. To je prostě normální. Často to ani pes nemyslí zle, jen se při hře moc rozjede a je potřeba mu zase připomenout pravidla. Tady mi to ale přijde jako celkově zanedbaná výchova od začátku až do konce. Pokud nechcete zabrat a se psem pracovat, asi bude opravdu lepší dát ho někomu, kdo se mu bude věnovat. Pejska pořádně nafotit, třeba i natočit nějaké video, přidat pravdivý popis a rozhodit po internetu (spíš bych volila facebook atp., tam si to lidé nasdílejí). On se někdo najde, obzvlášť, pokud je pes líbivý, navíc je to ještě štěně.
Fiona.Praha
napsal(a):
Holčičko, oslovením "prazando" mne fakt ani neurazíš ani nerozčílíš.
A o úrovni tvého diskutování se asi bavit nebudeme, že? To byla řečnická, odpověď nečekám.
Diskuse s tebou nemá cenu, protože by sis zase za chvíli spletla veřejnou diskusi s FB a chtěla vyhazovat a blokovat lidi a pak bys žalovala adminovi, že se ti příspěvky nelíbí, ať diskusi uzamkne.
A soukromé zprávy mi nepiš, díky.
Howgh.
To bude nějaká vystajlovaná krasavice inteligentní. Informace má z fejsbůku a kamarádky tamtéž.
Až bude stará, nikdo s ní nic nebude chtít mít. Měli jsme jednu takovou v paneláku. Pak umřela a její chlap začal v 85 letech žít.
A nechcete si to ještě rozmyslet a spíš začít s fenkou pracovat? Sama mám doma psa, který má bohužel psychické problémy, které se někdy projevují agresivitou, ale právě proto vím, že se s tím dá něco dělat. Věnujte tomu čas a trpělivost, odměňujte za dobré chování. Na internetu je hromada videí s různými způsoby odvykání psa agresivnímu chování na bázi odměn. Z Vaše postu mi přijde, že je to spíše výchovou než přímo zdravotním problémem, takže se s tím určitě dá něco dělat. Neztrácejte hlavu a dejte fence ještě šanci, vše je o Vašem přístupu :)
sisi58
napsal(a):
To bude nějaká vystajlovaná krasavice inteligentní. Informace má z fejsbůku a kamarádky tamtéž.
Až bude stará, nikdo s ní nic nebude chtít mít. Měli jsme jednu takovou v paneláku. Pak umřela a její chlap začal v 85 letech žít.
Toto je nějaká náctiletá
Nejraději by diskusi, kterou založila, promazala nebo diskutující vyhodila či zablokovala nebo celou diskusi smazala. To se přesně děje na FB, ale tady to nejde, tak uražená žalovala
Je mladá, třeba to není konečná, stačí pár let počkat, dospěje a začne se chovat jako dospělá.
Fiona.Praha
napsal(a):
Toto je nějaká náctiletá
Nejraději by diskusi, kterou založila, promazala nebo diskutující vyhodila či zablokovala nebo celou diskusi smazala. To se přesně děje na FB, ale tady to nejde, tak uražená žalovala
Je mladá, třeba to není konečná, stačí pár let počkat, dospěje a začne se chovat jako dospělá.
Moc jí to přeji.

LeylaAisha
napsal(a):
A nechcete si to ještě rozmyslet a spíš začít s fenkou pracovat? Sama mám doma psa, který má bohužel psychické problémy, které se někdy projevují agresivitou, ale právě proto vím, že se s tím dá něco dělat. Věnujte tomu čas a trpělivost, odměňujte za dobré chování. Na internetu je hromada videí s různými způsoby odvykání psa agresivnímu chování na bázi odměn. Z Vaše postu mi přijde, že je to spíše výchovou než přímo zdravotním problémem, takže se s tím určitě dá něco dělat. Neztrácejte hlavu a dejte fence ještě šanci, vše je o Vašem přístupu :)
Když si znovu přečtete první otázku zadavatelky a zamyslíte se nad jejím projevem, myslíe si, že je schopná, zařídit se podle vaší rady?
Lmil
napsal(a):
"Protože pes nesmí svému pánovi ublížit což ona udělala. "
A Vy mu můžete ublížit? Ublížila jste mu tím, jak jste ho nevychovala. Trochu se zamyslete.
také bych ráda fotku toho psa, moc si to neumím představit.
píšete, ze odmítá jíst. jak jste tedy krmila těch 7 měsíců?
nechce chodit domu, odkud? z procházky nebo ze zahrady? jak ji nakonec domů dostanete, násilím?
denní režim má jaký a kolik času jí věnujete? s druhým psem si hraje nebo se ignorují, případně jsou oddeleni?

Mousinka
napsal(a):
také bych ráda fotku toho psa, moc si to neumím představit.
píšete, ze odmítá jíst. jak jste tedy krmila těch 7 měsíců?
nechce chodit domu, odkud? z procházky nebo ze zahrady? jak ji nakonec domů dostanete, násilím?
denní režim má jaký a kolik času jí věnujete? s druhým psem si hraje nebo se ignorují, případně jsou oddeleni?
Mnoho otázek pro trolla, kterým zadavatelka doufám je.

Ten pes může být hluchý. Třeba jen na jednu stranu. Nebo jiný zdravotní problém, třeba v hlavě.
Mně to ani nepřijde jako vymyšlené, takový názor má spousta majitelů psů. Když pes kousne, ukazuje tím, že se mu děje nějaké nepohodlí. A co je to, to je otázka pro mě. Druhá věc je, že jsem zaspala a nechala se tím problémem znechutit, takže chci radši psa darovat.. docela běžný pejskařský problém.
Darujte, radši dřív než pozdě.
Lmil
napsal(a):
Odkud jste?