Pro pobavení ostatních, kopíruji soukromé zprávy od Balboo1 (majitelky "promětoprostěyorkje". Jedno sprosté slovo jsem musela poopravit, protože ve zprávě nevadí, v příspěvku ano.
Balboo1
dnes 14:11
Re: 🤣
Co ty kun.do pražská vylizana🤣a admin si uzamyka diskuze sam, ne že bych ho o to zadala.uzamkl do kvůli těm vašim debilnim kecum😉protože už se to.nedalo cist😝😝😝😝😝😝
Balboo1
11.8.2020 15:21
🤣
Ty kundicko jedna prazka, vylizana😄vzhled mého yorksira mi nevadí, ale vadí mi vas vzhled, tlustého prasete,nevím kde máte rypak a kde máte prdel😉
Uživatel s deaktivovaným účtem

Chudák pes... Žít s někým, kdo má óbr trauma z toho, že mu ze štěněte nevyrostl jork a navíc není Pražák.
Ne, tohle už není legrace, tenhle jedinec je psychicky v nepořádku. A průšvih je, že to asi opravdu nebude dítě, jen má podle písemného projevu podprůměrné IQ.
Fiona.Praha
napsal(a):
Pro pobavení ostatních, kopíruji soukromé zprávy od Balboo1 (majitelky "promětoprostěyorkje". Jedno sprosté slovo jsem musela poopravit, protože ve zprávě nevadí, v příspěvku ano.
Balboo1
dnes 14:11
Re: 🤣
Co ty kun.do pražská vylizana🤣a admin si uzamyka diskuze sam, ne že bych ho o to zadala.uzamkl do kvůli těm vašim debilnim kecum😉protože už se to.nedalo cist😝😝😝😝😝😝
Balboo1
11.8.2020 15:21
🤣
Ty kundicko jedna prazka, vylizana😄vzhled mého yorksira mi nevadí, ale vadí mi vas vzhled, tlustého prasete,nevím kde máte rypak a kde máte prdel😉
To je teda pěkný hnus. Škoda že je Balboo anonymní zasloužila by si pár na drž*ku.
Takové nadávky někomu koho vůbec nezná nechápu.
A to vše jen proto že její "jakojork" prostě jork není a na tom se shodli všichni.
Asi jí nejvíc vytočila ta Praha.
Je to duševní chudák a ubožák.
měla by dát svého jakojorka do útulku nebo darovat a sama se jít léčit do Bohnic.
GAELLE
napsal(a):
To je teda pěkný hnus. Škoda že je Balboo anonymní zasloužila by si pár na drž*ku.
Takové nadávky někomu koho vůbec nezná nechápu.
A to vše jen proto že její "jakojork" prostě jork není a na tom se shodli všichni.
Asi jí nejvíc vytočila ta Praha.
Je to duševní chudák a ubožák.
měla by dát svého jakojorka do útulku nebo darovat a sama se jít léčit do Bohnic.
Nééééééééééééé, do Bohnic ne, to je přece ta hnusná Praha
napsal(a):
Chudák pes... Žít s někým, kdo má óbr trauma z toho, že mu ze štěněte nevyrostl jork a navíc není Pražák.
Ne, tohle už není legrace, tenhle jedinec je psychicky v nepořádku. A průšvih je, že to asi opravdu nebude dítě, jen má podle písemného projevu podprůměrné IQ.
No jo, Praha
Snažila se mne urazit několikrát oslovením "prazando", zajímalo by mne z jakého důvodu má z Prahy jakýsi komplex. Ve své podstatě je mi jí líto.

No já úplně nevím, jestli se mám smát nebo bát. Jestli je to "jenom" hraniční porucha osobnosti nebo cokoliv jiného, tak to může směrovat i ke zvířatům.
Fiona.Praha
napsal(a):
Kosmonosy to asi nebudou, je z Moravy (že by Brno, když ji tak irituje Praha?). Napsala to v jednom příspěvku, když radila najít si toho poctivého a prověřeného prodejce bezpapíráků.
ať je odkud chce ale nadávat takto naprosto cizímu anonymnímu člověku jen proto že napsal pravdu NENÍ NORMÁLNÍ
A jinak ty Kosmonosy je taky psychiatrická léčebna (u Mladé Boleslavi)

GAELLE
napsal(a):
k smíchu to teda není. Ta osoba evidentně má problém.
Tak snad už odfičí někam na nějakou diskuzi, kde ještě nebyla a nemá podle IP stopku.
Ale zklamání z předpokladu exteriéru psa částečně chápu. Jednou večer mi kamarádi přivezli jedno ze štěňat, které našli vyhozené u silnice. Taková malá černá chlupatá kulička s pálením, cca 6 t. Předpoklad větší bolonka. Udala jsem jí sklenáři, co s tátou chodil do stejné hospody na pifko. Ten si pak dělal srandu, že chce za každý cm kilčo, protože postupně z ní byla taková drobnější malina.
GAELLE
napsal(a):
ať je odkud chce ale nadávat takto naprosto cizímu anonymnímu člověku jen proto že napsal pravdu NENÍ NORMÁLNÍ
A jinak ty Kosmonosy je taky psychiatrická léčebna (u Mladé Boleslavi)
Tak je to v internetových diskusích často - dojdou argumenty, nastoupí urážky. Čím větší primitiv, tím ostřejší slova.
napsal(a):
Tak snad už odfičí někam na nějakou diskuzi, kde ještě nebyla a nemá podle IP stopku.
Ale zklamání z předpokladu exteriéru psa částečně chápu. Jednou večer mi kamarádi přivezli jedno ze štěňat, které našli vyhozené u silnice. Taková malá černá chlupatá kulička s pálením, cca 6 t. Předpoklad větší bolonka. Udala jsem jí sklenáři, co s tátou chodil do stejné hospody na pifko. Ten si pak dělal srandu, že chce za každý cm kilčo, protože postupně z ní byla taková drobnější malina.
Taky chápu zklamání ze vzhledu, zvlášť za 5 tisíc.
Ale...protože jsem dospělá, nedělala bych z toho takové drama.
A protože nejsem slepá, viděla bych, že ten můj pes vypadá jinak.
A protože nejsem negramotná, někde bych si něco o standardu přečetla.
A protože nejsem blbá, smířila bych se s tím, že mám trošinku wořecha, ale na mém vztahu k němu by se nic nezměnilo.
A protože nejsem tupá, vzala bych si ponaučení a dalšího psa bych si pořídila s PP, aby v dospělosti vypadal tak, jak se mi líbí.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.196
Psala mi matka balboo. Omluvila se za chovani dcery neb netusila co tu provadi a pise a byla v soku. Hadam ze slecna nema ted doma zrovna krasno. Timto bych ji nechala zit pokid nezacne prudit znovu.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Psala mi matka balboo. Omluvila se za chovani dcery neb netusila co tu provadi a pise a byla v soku. Hadam ze slecna nema ted doma zrovna krasno. Timto bych ji nechala zit pokid nezacne prudit znovu.
jak na vás přišla? a jak se dozvěděla co její dceruška na netu píše?
Omluvit by se měla Balboo a to Fioně.
Dobrý den,
s uživatelkou s loginem Balboo1 bylo její chování (opakovaně) řešeno, nakonec uznala svou chybu a omlouvá se za hrubost. Z iFauny odešla.
Protože v tuto chvíli již uživatelka diskusi opustila, prosím ostatní, aby už také toto téma nevířili
Nahlášení obtěžování v soukromých zprávách je možné (a využívané) například zasláním zprávy na tento účet správce nebo prostřednictvím emailu redakce@ifauna.cz
Hezký den přeje
Admin
Téma je uzamčeno, není možné vkládat odpovědi.