Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.8.2020 22:03
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.127

Pro pobavení ostatních, kopíruji soukromé zprávy od Balboo1 (majitelky "promětoprostěyorkje". Jedno sprosté slovo jsem musela poopravit, protože ve zprávě nevadí, v příspěvku ano.

Balboo1
dnes 14:11

Re: 🤣

Co ty kun.do pražská vylizana🤣a admin si uzamyka diskuze sam, ne že bych ho o to zadala.uzamkl do kvůli těm vašim debilnim kecum😉protože už se to.nedalo cist😝😝😝😝😝😝

Balboo1
11.8.2020 15:21

🤣

Ty kundicko jedna prazka, vylizana😄vzhled mého yorksira mi nevadí, ale vadí mi vas vzhled, tlustého prasete,nevím kde máte rypak a kde máte prdel😉

13.8.2020 22:06
Archie213

XXX.XXX.207.62

🤣🤣🤣🤣

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.8.2020 22:09

Chudák pes... Žít s někým, kdo má óbr trauma z toho, že mu ze štěněte nevyrostl jork a navíc není Pražák.

Ne, tohle už není legrace, tenhle jedinec je psychicky v nepořádku. A průšvih je, že to asi opravdu nebude dítě, jen má podle písemného projevu podprůměrné IQ.

13.8.2020 22:18
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Fiona.Praha napsal(a):
Pro pobavení ostatních, kopíruji soukromé zprávy od Balboo1 (majitelky "promětoprostěyorkje". Jedno sprosté slovo jsem musela poopravit, protože ve zprávě nevadí, v příspěvku ano.

Balboo1
dnes 14:11

Re: 🤣

Co ty kun.do pražská vylizana🤣a admin si uzamyka diskuze sam, ne že bych ho o to zadala.uzamkl do kvůli těm vašim debilnim kecum😉protože už se to.nedalo cist😝😝😝😝😝😝

Balboo1
11.8.2020 15:21

🤣

Ty kundicko jedna prazka, vylizana😄vzhled mého yorksira mi nevadí, ale vadí mi vas vzhled, tlustého prasete,nevím kde máte rypak a kde máte prdel😉

To je teda pěkný hnus. Škoda že je Balboo anonymní zasloužila by si pár na drž*ku.
Takové nadávky někomu koho vůbec nezná nechápu.
A to vše jen proto že její "jakojork" prostě jork není a na tom se shodli všichni.
Asi jí nejvíc vytočila ta Praha.
Je to duševní chudák a ubožák.
měla by dát svého jakojorka do útulku nebo darovat a sama se jít léčit do Bohnic.

13.8.2020 22:21
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.127

GAELLE napsal(a):
To je teda pěkný hnus. Škoda že je Balboo anonymní zasloužila by si pár na drž*ku.
Takové nadávky někomu koho vůbec nezná nechápu.
A to vše jen proto že její "jakojork" prostě jork není a na tom se shodli všichni.
Asi jí nejvíc vytočila ta Praha.
Je to duševní chudák a ubožák.
měla by dát svého jakojorka do útulku nebo darovat a sama se jít léčit do Bohnic.

Nééééééééééééé, do Bohnic ne, to je přece ta hnusná Praha

13.8.2020 22:22
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Fiona.Praha napsal(a):
Nééééééééééééé, do Bohnic ne, to je přece ta hnusná Praha

Právě proto jsem napsala KAM

13.8.2020 22:25
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.127

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Chudák pes... Žít s někým, kdo má óbr trauma z toho, že mu ze štěněte nevyrostl jork a navíc není Pražák.

Ne, tohle už není legrace, tenhle jedinec je psychicky v nepořádku. A průšvih je, že to asi opravdu nebude dítě, jen má podle písemného projevu podprůměrné IQ.

No jo, Praha
Snažila se mne urazit několikrát oslovením "prazando", zajímalo by mne z jakého důvodu má z Prahy jakýsi komplex. Ve své podstatě je mi jí líto.

13.8.2020 22:26
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.127

GAELLE napsal(a):
Právě proto jsem napsala KAM

A to by měla fakt za trest, protože Bohnice mám kousek. Mohla bych ji tam chodit strašit, teda navštěvovat

13.8.2020 22:28
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Fiona.Praha napsal(a):
A to by měla fakt za trest, protože Bohnice mám kousek. Mohla bych ji tam chodit strašit, teda navštěvovat

Kdyby dostala Kosmonosy tak bych mohla já

13.8.2020 22:30

No já úplně nevím, jestli se mám smát nebo bát. Jestli je to "jenom" hraniční porucha osobnosti nebo cokoliv jiného, tak to může směrovat i ke zvířatům.

13.8.2020 22:33
GAELLE

XXX.XXX.66.235

No já úplně nevím, jestli se mám smát nebo bát. Jestli je to "jenom" hraniční porucha osobnosti nebo cokoliv jiného, tak to může směrovat i ke zvířatům.

k smíchu to teda není. Ta osoba evidentně má problém.

13.8.2020 22:47
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.127

GAELLE napsal(a):

Kosmonosy to asi nebudou, je z Moravy (že by Brno, když ji tak irituje Praha?). Napsala to v jednom příspěvku, když radila najít si toho poctivého a prověřeného prodejce bezpapíráků.

13.8.2020 22:51
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Fiona.Praha napsal(a):
Kosmonosy to asi nebudou, je z Moravy (že by Brno, když ji tak irituje Praha?). Napsala to v jednom příspěvku, když radila najít si toho poctivého a prověřeného prodejce bezpapíráků.

ať je odkud chce ale nadávat takto naprosto cizímu anonymnímu člověku jen proto že napsal pravdu NENÍ NORMÁLNÍ
A jinak ty Kosmonosy je taky psychiatrická léčebna (u Mladé Boleslavi)

13.8.2020 22:52
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Ty jo, ale tohle je už síla! No já teda nevím, ale něco by s tím admin dělat měl. Já jsem např. na zahradním foru, kde je možnost soukromých zpráv, ale je tam od admina upozornění, že pokud by nás odesílatel nějak obtěžoval, máme mu to nahlásit a okamžitě ho maže a vyloučí.

13.8.2020 22:54
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Fiona.Praha napsal(a):

Na Moravě je Kroměříž(ale Ivetce moc nepomohli, no )

13.8.2020 22:55

GAELLE napsal(a):
k smíchu to teda není. Ta osoba evidentně má problém.

Tak snad už odfičí někam na nějakou diskuzi, kde ještě nebyla a nemá podle IP stopku.

Ale zklamání z předpokladu exteriéru psa částečně chápu. Jednou večer mi kamarádi přivezli jedno ze štěňat, které našli vyhozené u silnice. Taková malá černá chlupatá kulička s pálením, cca 6 t. Předpoklad větší bolonka. Udala jsem jí sklenáři, co s tátou chodil do stejné hospody na pifko. Ten si pak dělal srandu, že chce za každý cm kilčo, protože postupně z ní byla taková drobnější malina.

13.8.2020 22:58
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.127

GAELLE napsal(a):
ať je odkud chce ale nadávat takto naprosto cizímu anonymnímu člověku jen proto že napsal pravdu NENÍ NORMÁLNÍ
A jinak ty Kosmonosy je taky psychiatrická léčebna (u Mladé Boleslavi)

Tak je to v internetových diskusích často - dojdou argumenty, nastoupí urážky. Čím větší primitiv, tím ostřejší slova.

13.8.2020 23:10
Fiona.Praha

XXX.XXX.237.127

Tak snad už odfičí někam na nějakou diskuzi, kde ještě nebyla a nemá podle IP stopku.

Ale zklamání z předpokladu exteriéru psa částečně chápu. Jednou večer mi kamarádi přivezli jedno ze štěňat, které našli vyhozené u silnice. Taková malá černá chlupatá kulička s pálením, cca 6 t. Předpoklad větší bolonka. Udala jsem jí sklenáři, co s tátou chodil do stejné hospody na pifko. Ten si pak dělal srandu, že chce za každý cm kilčo, protože postupně z ní byla taková drobnější malina.

Taky chápu zklamání ze vzhledu, zvlášť za 5 tisíc.
Ale...protože jsem dospělá, nedělala bych z toho takové drama.
A protože nejsem slepá, viděla bych, že ten můj pes vypadá jinak.
A protože nejsem negramotná, někde bych si něco o standardu přečetla.
A protože nejsem blbá, smířila bych se s tím, že mám trošinku wořecha, ale na mém vztahu k němu by se nic nezměnilo.
A protože nejsem tupá, vzala bych si ponaučení a dalšího psa bych si pořídila s PP, aby v dospělosti vypadal tak, jak se mi líbí.

Neregistrovaný uživatel

13.8.2020 23:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.196

Psala mi matka balboo. Omluvila se za chovani dcery neb netusila co tu provadi a pise a byla v soku. Hadam ze slecna nema ted doma zrovna krasno. Timto bych ji nechala zit pokid nezacne prudit znovu.

13.8.2020 23:33
Markéta80

XXX.XXX.224.55

GAELLE napsal(a):

nebo do Dobřan, tam bych si výlet udělat mohlo, to mám cca 20km

13.8.2020 23:36
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Psala mi matka balboo. Omluvila se za chovani dcery neb netusila co tu provadi a pise a byla v soku. Hadam ze slecna nema ted doma zrovna krasno. Timto bych ji nechala zit pokid nezacne prudit znovu.

jak na vás přišla? a jak se dozvěděla co její dceruška na netu píše?
Omluvit by se měla Balboo a to Fioně.

14.8.2020 07:28

Dobrý den,

s uživatelkou s loginem Balboo1 bylo její chování (opakovaně) řešeno, nakonec uznala svou chybu a omlouvá se za hrubost. Z iFauny odešla.

Protože v tuto chvíli již uživatelka diskusi opustila, prosím ostatní, aby už také toto téma nevířili

Nahlášení obtěžování v soukromých zprávách je možné (a využívané) například zasláním zprávy na tento účet správce nebo prostřednictvím emailu redakce@ifauna.cz

Hezký den přeje

Admin

Téma je uzamčeno, není možné vkládat odpovědi.